Para Kazanma "İnceleniyor" Sorunu & Çözümü

• Kullanıcı Space
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
sabah aktif ettim şimdi edemiyorum. acaba artık hep böylemi gidicek...

bu vakitleri iyi değerlendirmek lazım.attığım videolarda kısa sürede para kazanma aktif oluyo :)

Abiler Olmuyosa Zorlamayın , parayı kapatın isim felan düzeltin bi gün sonra açın paşa paşa açılıyo zati :D

Hiç bir kanalımda para kazanmayı açamıyorum sorun 3 gündür devam ediyor bilindik yöntemlerin hepsini denedim farklı modem farklı ip farklı pc dahil..

sorun genel mi yoksa özel acaba anlamadım bilgisi olan var mı ? 3 gündür deli etti beni o kadar ugrastırdı hala tık yok.

beyler an itibariyle soru işaretini bir türlü dolara çeviremedim sizdede varmı

an itibariyel soru işareti var para kazanma olmuyor bende sizlerde varmı ?

Bende de dün gece olmuştu , hepsini soru işaretli bıraktım 5 10 dakika sonra düzeldi, ama sanırım sorun sistemsel cünkü on tane attım hepsinde de soru isareti cıktı, fazla ugrasmamak gerekiyor böyle durumlarda

son 3 gündür reklamları acamadım. sorun hala devam ediyor mu yoksa bana özel bi durum mu :=)

Para kazanma kapatıp / isim değiştirip / para kazanma yöntemini denedim bazı videolarımda işe yaradı.
Tek farklı yaptığım para kazanmayı kapatıp ismi değiştirdikten sonra yüklenilenler kısmından girip gri olan dolar işaretine basıp para kazanmayı açmak oldu.
bazılarında işe yaradı hepsinde değil
Edit : işe yaramıyor

Bende şuan yine yanmıyor dolarlar sizde son durum nedir arkadaşlar?

bu durumla beraber, para kazanma devredışı kalmayada başladı. Neler oluyor bilmiyorum ama önceden 1 telif almış kanalımda para kazanma devre dışı oldu. zaten 1 haftadır attığım videoların yarısında dolar yanmıyordu bile

1 saattir attığım videolar halen inceleniyorda eskiden böyle değildi?Herkeste aynı sorun devam ediyormu.

Dünden beri yakamadım para kazanma genel sorunmu yoksa videolarımdan kaynaklımı :S

2bQVdHI.png

Bu soru işaretleri bende de çıkmıştı. Özgün bir videomda da çıktı, itiraz ettim.

Günlerdir bu şekilde. Para Kazanmaya nasıl alabilirim ?

Merhaba arkadaşlar, benim bu konuya kafam çok takıldı.

Ben bir çizerim ve çizim videoları yüklemek için kanalımı açtım yeni daha.
Sonra mesela müzikleri telifsiz koyuyorum. Herşey tamamen bana ait, özgün çizimler.

Ama mesela iPad ile Atatürk çizimim vardı ve de karakalem INNA çizimim bunları kabul etmedi para aktif olmadı neden olabilir, özel isimler geçiyor diye mi başlıkta?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri