İçerik ile alakalı olması gerekiyor mu?
emin değilim lakin sorun olmamaz büyük ihtimalle.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçerik ile alakalı olması gerekiyor mu?
şu site eklemenin faydası olup olmadığını burada konuşup, etkisinin olup olmadığını paylaşabilirmiyiz lütfen. eğer etkisi varsa ve paylaşırsanız çok iyi olur.
altta youtube açıklaması şöyle;
Here are some best practices:
Add commentary or show your presence in your videos (voice or on screen)
Link back to your YouTube channel from your official website and vice versa
Provide more context about your work in your video and channel descriptions
Have a featured video where you talk about your channel and how your work
30 Nisandan sonra analytc gözükmüyor adsensede kazanç gözüksede 1 2 mayıs sıfır gözüküyorbelki düzelir düzelme olursa beni etiketleyerek yazarsanız sevinirim....
Pk açık kanallardada aynı durum mu var, açık olanların 1 2 mayıs yansıdımı kazançlar
Merhaba arkadaşlar;
Youtube Kanalım 10 Nisan 2019 da para kazanmaya kapatıldı.Tekrar eden içerikten dolayı.
![]()
Dedim bugün bakayım bu ay ne kadar kesinleşti.Baktığımda sayım dün açılmış ve devam ediyor para kazanmaya.Hesapta sadece bir youtube kanalı var başka yok.
![]()
Sayım devam ediyor mu?
Sayım durdunormalde bazı arkadaşlar ayın 6 gibi pk giden kanallar kesinleşiyor demişti, belki bir ihtimal kesinleşir. Ayrıca yt analatik'e mayıs kazançları yansımış..
sayım tekrar devam ediyor..
Geçen ay aynısı başıma geldi, 3. gün sabahına kadar sürdü sayım ve kazanç. Sonra bitti ve ödemeyi aldım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.