Para kazanma kapalı ama Adsense sayıma devam ediyor.

gorkem_61

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar;

Youtube Kanalım 10 Nisan 2019 da para kazanmaya kapatıldı.Tekrar eden içerikten dolayı.

165QWG.png

Dedim bugün bakayım bu ay ne kadar kesinleşti.Baktığımda sayım dün açılmış ve devam ediyor para kazanmaya.Hesapta sadece bir youtube kanalı var başka yok.

GmV8Ov.jpg

İzlenme/Gelir oranı kapanmadan önceki gibi mi hocam yazarsanız sevinirim.

Benim de 4 ay önce PK kapanan kanalımın geliri 2-3 gündür adsense'e yansıyor

Benim kanalımda tekrar eden içerikten kapandı para kazanma özelliği ama gece videolara baktığımda sarı çizgiler gelmişti reklamlar çıkıyordu bugün tekrar yine gitmiş anlamadım

bende anlamadım arkadaşlar..10 gün adsense saymadı.10 gün üstüne adsense tekrar saymaya başladı.Youtube bakıyorum para kazanma kapalı.

Daha önceden de bu olay oluyodu. Adsense saysada, kanalın para kazanması kapalı olduğu için kesinleşme olmuyo.

Benimde şuan tekrar eden içerikten pk kapanan kanal, incelemedeyken para kazanmaya başladı. Genel sorun galiba kesinleşmesi olmucak gibi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tekrarlayan içerikt ve şubattaki spam abone temizliği zamanında pk kapanan özgün kanalımda eski videolarda reklam çıkmaya başladı 26 nisans itibari ile. Şuanki pk durumu "inceleniyor" da.

gayet normal bende de aynısı oldu. Eğer kanal kesinleşirse bir umut doların durumuna göre çok daha yüksek para alabiliriz.Ayın 11'inde olmazsa diğer ay kesinleşir belki..

Tüm pk kapanan kanallarda geçerli sanırım bu durum. Hala adsense raporlarında para kazanması devam eden var mı bu şekilde? Sanki durdu tekrar yine?

dün acıktı bi ara kapandı reklamlar, tekrar gene açık youtube un paralar bitti heralde :D

dün acıktı bi ara kapandı reklamlar, tekrar gene açık youtube un paralar bitti heralde :D

Aynen şimdi baktım tekrar musluğu açtılar. Para kazanmaları kapata kapata reklam gösterecek kanal bırakmadılar. Ellerinde göstermeleri gereken reklamlar çokça artmış olacak ki arada musluğu açıp eritiyorlar. Google için işin en güzel yanı bedava maliyetle reklamları yayınlıyorlar bize gram koklatmazlar kesinleştirmezler parayı.

şimdi baktım bende de sayıyor, normalde pk kapanınca 3 gün saymış akabinde sayımı bırakmıştı. Şimdi ise tekrar sayıyor. Belki slayt kanalların durumunu düzeltirler bir umut :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri