Bende de 2 gün arayla sayım tekrar başladı.
You Tube analize yansıdi mı? Ben de yansıdı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende de 2 gün arayla sayım tekrar başladı.
Oruç youtubenin kafasına vurdu, bugün tekrar reklamlar çıkmaya saymaya başladı
1 5 mayıs analistyc yansıdı![]()
Oruç youtubenin kafasına vurdu, bugün tekrar reklamlar çıkmaya saymaya başladı
1 5 mayıs analistyc yansıdı![]()
bende çok merak ediyorum bunu bakalım kesinleşecek mi pk 4 mayısta kapandıYou Tube'a yansırsa para kesinleşiyor mu?
You Tube'a yansırsa para kesinleşiyor mu?
Bu ay hepimiz göreceğiz bunuAncak çok fazla heves etmeyelim, para kazanması ayın 6 sından önce kapanan kanalların %95 inin kesinleşmesi olmuyordu zaten yıllardır.
Bu ay hepimiz göreceğiz bunuAncak çok fazla heves etmeyelim, para kazanması ayın 6 sından önce kapanan kanalların %95 inin kesinleşmesi olmuyordu zaten yıllardır.
reklamlar gitti.
Reklamlar geri gelen var mı? arkadaşlar
benim dünden beridir yok 10 gösterim demiş ve durmuş. Aslında elde kalan reklamları gösteriyorlar diyoruz da malesef yeni eklenen videoların hiç birinde gelir veya reklam gösterimi yok. Tüm gösterimler pk gitmeden yüklenen videolara basmışlar. Buda demek oluyor ki önceden pk kazanan videolarda bu durum devam edecek, ben yeni eklenen videolara eski videoların linkini veriyorum, şimdilik böyle sürdüreceğiz...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.