para kazanma kapanan paralar yansıdı 12 12 2013

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

baris545

Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar geçen aylarda para kazanması kapanan kanallar, para kazanması %40 kesıntı ile tarafıma yansıdı. geşmiş aylarda kesınleşmeyen kazançları +google ile yaptım, geçen ay yansımasada bu ay kesınleşen bakıyede ama kesıntı buyuk...

mantık şudur : par akazanması kapanan kanallar, para kazanmaları açılınca kara ciddi oranda kesınleşiyor... +google 10 aydakı bakıyeyeı bu ay kesınleşen yapt.

***demekki kanal para kazanma kırmızılıkdan yeşil oılunca para netleşiyor*** bunu 3 adsensede ve çok fazla kanalda denetım. herkes yonemı yazsın netleştirelim keısnleştirelim....
hesaplar 12 12 2013 kesınleşmiş hayıtlı olsun

para kazanması kapanıp açınca tabiki kesinleşir çünkü açılmış oluyor artık $ hebım kesinleşmedi TL hesabım kesinleşti bu arada $ neden bu kadar geç oluyo acaba

tl kesınleşti. dolar hesapları geç kesınleşiyor... problem yok dolar geç kesınleşiyor... 2 ay once kesınleşmeyen apra kazanma kapanana kanallarda kesınleşti bu ay... geçen ay alamadım ama kesıntıoranı %40 larda ... ama

tl kesınleşti. dolar hesapları geç kesınleşiyor... problem yok dolar geç kesınleşiyor... 2 ay once kesınleşmeyen apra kazanma kapanana kanallarda kesınleşti bu ay... geçen ay alamadım ama kesıntıoranı %40 larda ... ama

google + ile mi acmıştın ?

google + ile mi acmıştın ?

2 ay once kapandı google + ile açtım. yanı bir gmail adresınde 2 kanal oldu, biri yenı açılan, pa kazanma aktıf diğeri par akaznamaya kapalı...
sonrasında para pazanmaya kapananı sildim... bazı kanallarda bunu yapında adsenseyi yenıden tanıttım aynı adsenseye... sonrasından 6 aylık ceza bitmiş gibi algılanıp para hesabıma geldı ama keısntılerde yuksek %40 lara kdar çıktı bende..
+google ile açtım. not: sorunlu şikayet yıyen kanalı komple sildim...

mesajlar geldi genele yazayım beyler...
1-2 ay once para kazanma kapandı adsensedekı tum kanallar par akazanma kapandı. adsense sayımı durdu...
2-keısnleşmeyen kazançlarım geçen ay ..sıfır..
ben +google ile her kanala bağladım. bir gmailde 2 kanl oldu biri para kazanan, diğer para kazanması kapanan kanalım
3-gmailde oluşan para kazanmayan kanalı sildim. para kazanna kanalıda yenıde adsense ye tanıttım. para kazanmayı aktif ettim...
4-sonrasında kanalın ıd lerıne baktım kırmızı hiç olmayacak, hepsi yeşil olacak. onu sağladım...
5-bazı adsensede gmailinide youtubeye girdim bir tane formalıteden video yukledım. onuda para kazanmaya açtık yeşil, sorasonda ıd lerıne baktım kırmızı çıktı ???? o kırmızılıgı +google ile açtım, diğerini sildm.. YANİ ADSENSE HESABINIZADA ID LERI YEŞİL OLACAK PARA GELMEZ OYKSA. ONADA BİR VİDEO YUKLE, YEŞİL YAP DİĞERİNİ SİL... FORUMDA KONULAR VAR NOT: İLGİLİ PROBLEMLİ KANALI KOKTEN SİLDİM, O KANALDA Kİ RİSK ALMA HİÇ KÖKTEN O GMAİLİN ADRESINI ADSENSEDEN ÇIKART O BUYUK RISK OLUR YOKSA...

mesajlar geldi genele yazayım beyler...
1-2 ay once para kazanma kapandı adsensedekı tum kanallar par akazanma kapandı. adsense sayımı durdu...
2-keısnleşmeyen kazançlarım geçen ay ..sıfır..
ben +google ile her kanala bağladım. bir gmailde 2 kanl oldu biri para kazanan, diğer para kazanması kapanan kanalım
3-gmailde oluşan para kazanmayan kanalı sildim. para kazanna kanalıda yenıde adsense ye tanıttım. para kazanmayı aktif ettim...
4-sonrasında kanalın ıd lerıne baktım kırmızı hiç olmayacak, hepsi yeşil olacak. onu sağladım...
5-bazı adsensede gmailinide youtubeye girdim bir tane formalıteden video yukledım. onuda para kazanmaya açtık yeşil, sorasonda ıd lerıne baktım kırmızı çıktı ???? o kırmızılıgı +google ile açtım, diğerini sildm.. YANİ ADSENSE HESABINIZADA ID LERI YEŞİL OLACAK PARA GELMEZ OYKSA. ONADA BİR VİDEO YUKLE, YEŞİL YAP DİĞERİNİ SİL... FORUMDA KONULAR VAR NOT: İLGİLİ PROBLEMLİ KANALI KOKTEN SİLDİM, O KANALDA Kİ RİSK ALMA HİÇ KÖKTEN O GMAİLİN ADRESINI ADSENSEDEN ÇIKART O BUYUK RISK OLUR YOKSA...

bu yöntem alt kanallar içinde geçerlimidir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri