para kazanma kapandı geçen ayki kazancıma ne olacak?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Para kazanman bugün gitmiş ise,Adsensen aktif ve mart ayından kesinleşmemiş kazancın varsa o kesinleşir merak etme.Ayrıca nisan ayı içerisinde yani 2 günlük süredeki ücretde kesinleşir.Ama ne kadar keser biçer oda Google'ın bileceği iş.

Para kazanmayı açma kapama konuları var forumda araştırıp kanallarını geri aç ve para kazanmaya giden kanalını sil ortadan kaldır sorun olmaz.Aynı kanallarla devam edebilirisn geri.

Para kazanman bugün gitmiş ise,Adsensen aktif ve mart ayından kesinleşmemiş kazancın varsa o kesinleşir merak etme.Ayrıca nisan ayı içerisinde yani 2 günlük süredeki ücretde kesinleşir.Ama ne kadar keser biçer oda Google'ın bileceği iş.

Para kazanmayı açma kapama konuları var forumda araştırıp kanallarını geri aç ve para kazanmaya giden kanalını sil ortadan kaldır sorun olmaz.Aynı kanallarla devam edebilirisn geri.

hocam yorumununuz için çok teşekkürler..

Ben biraz erken davrandım ve full maili sildim :)
zaten hepsi alt kanaldı ve sorunları vardı ama günlük +20 tl rahat bıkıyordu ,, sıfırdan kanal açtım eski videolarımı yükledim hemen ünlem geldi , iki gün önce internet ip adresini değiştirmiştim , para kazanma kapanınca benim ip spama mı düştü acaba hocam bunu yine değiştireyim mi? çözüm olur mu?

hocam sıfırdan kanal açtım , eski kanalındaki videoyu tekrar yükledim ve ünlem verdi bunu nasıl aşabilirim?
internet ip adresini yeni değiştirmiştimi yani 2 gün falan oluyor acaba bu ip demi spamlandı veya yüklediğim şey mi ünlem getiriyor?
ama eski kanalımda yüklüydü ve bir çok kanalda da yüklü para kazanması açık..

ünlem zaten genel bir sorun gmailleri silmene gerek yok silersende kanalları sil kanalları sildikten sonra google + sayfalarına girip o sayfalarıda sil.

Arkadaşlar bendede eklediğim videolara telif hakkını onaylamam gerekiyor ve bunlara lisansım var vb gibi seçeneklerden birini seçmem gerektiği yazıyor kanalımda 51 video var bunların 10u para kazanmaya açık diğerlerinde ! var neden böyle olmuştur yardımcı olursanız sevinirim

hocam tam anlamadım sorunlu kanalı silerken diğer para kazanmaları giden kanalları da silmek gerekmiyor mu ?

öncelikle geçmiş olsun. herkesin gitti bir tek senin değil onun için üzülme değmez.

Aynen katılıyorum geçen ay yt resmen atom bombası gibi etkili yeni bir yazılım uygulamasına geçti ve bir çok arkadaşım ( bende dahil ) kanalları para kazanmalara kapandı. Azimle Sı..n mermeri delermiş misali devam ediyoruz çoğumuz ünlem sıkıntısından dolayıda pes edenler de mevcut tabi.Bu ayki kazançlarını tahminim alamazsın yada kesintili alırsın ancak arkadaşların belirttiği gibi en önemli şey adsensenin banlanmaması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri