Para Kazanma Kapandı :(

• Kullanıcı volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
mantıklı ben 2 adsense kullanıyorum 1 kaçta partner olsa tadından yenmez bu vine kanallarını alıyor mu acaba partnerler ?

hiç denemedım herkez genelde tahmınım haber kanalları sokuyor bır kac gune vıneyı tutturursam yazarım alıyorlar mı almıyorlar mı görücez :D

tahminim bazı partnerler alıyor creative filan

Doğru olanı yapmıssın baska bir adsensen varsa onunla devam et ben 2 adsense kullanıyorum banlandıgım zaman yeni kanalları diğerine baglıyorum o banlanıncada tekrar eski adsenseye dönüyorum.Tek adsense hesabın varsa zaten bağlamaktan başka bir yol yok. baglamadan once
https://www.google.com/adsense/app#3rd-party-access
bu lınkden erişimi devre dışı bırak 5-10 dk bekle etkınlestır.

Dediklerinizi yaptım hocam tek adsense hesabım var. Devre dışı bıraktım birazdan kanallar açmaya başlayacağım giden 355 TL oldu ilk kazancımdı ona yanıyorum :(

Büyük geçmiş olsun hocam. Benim anlamadığım köşede yatan kanala niye sataştı bunlar şimdi ? O kanalın görüntülenme sayısı vs. partnerler için uygundu ben onu partnere geçirmeyi düşünüyodum şimdi para kazanması gitti. E peki partnere geçirebilir miyim o kanalı ? Yani şu an elimdeki doğru düzgün olan bi o kanal var. Az olsa günlük en az 500 görüntülenme ve ortalama 1lira kadar getirisi oluyodu. Para kazanma gitti, telif eşleşen hiç bir uyarısı yok, şu durumda partnere geçebilir miyim o kanalla ?

Sagolasin. Para kazanmasi kapanmis kanalla hic bi sekilde gelir elde edemezsin. 6 ay sonra aciliyor onlarin para kazanmasi tekrar, eger kanalinda hic bi uyari falan olmazsa. Youtube bu yani ne yapacagi belli olmuyor. Benim normalde diger adsense bagli kanallari etkilemiyordu bende actigim butun kanallari adsense bagliyordum direkt olarak. Dunde nasil olduysa ise yaramaz kanallarimdan birinin para kazanmasi kapanmis, onun yuzundende asil kanalim dahil para kazandigim 3-4 kanalin komple para kazanmasi kapanmis. Google+ baglantisini dahi kesemiyorum tekrar para kazanmaya acmak icin.

---------- Mesaj saat 00:06:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:52 civarında gönderildi. ----------

Doğru olanı yapmıssın baska bir adsensen varsa onunla devam et ben 2 adsense kullanıyorum banlandıgım zaman yeni kanalları diğerine baglıyorum o banlanıncada tekrar eski adsenseye dönüyorum.Tek adsense hesabın varsa zaten bağlamaktan başka bir yol yok. baglamadan once
https://www.google.com/adsense/app#3rd-party-access
bu lınkden erişimi devre dışı bırak 5-10 dk bekle etkınlestır.

yanlis yonlendiriyorsun. para kazanmasi kapanan kanallar google+ yontemiyle tekrar acilip silinmeden direkt olarak silinirse parasi odenmez

Sagolasin. Para kazanmasi kapanmis kanalla hic bi sekilde gelir elde edemezsin. 6 ay sonra aciliyor onlarin para kazanmasi tekrar, eger kanalinda hic bi uyari falan olmazsa. Youtube bu yani ne yapacagi belli olmuyor. Benim normalde diger adsense bagli kanallari etkilemiyordu bende actigim butun kanallari adsense bagliyordum direkt olarak. Dunde nasil olduysa ise yaramaz kanallarimdan birinin para kazanmasi kapanmis, onun yuzundende asil kanalim dahil para kazandigim 3-4 kanalin komple para kazanmasi kapanmis. Google+ baglantisini dahi kesemiyorum tekrar para kazanmaya acmak icin.

---------- Mesaj saat 00:06:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:03:52 civarında gönderildi. ----------

yanlis yonlendiriyorsun. para kazanmasi kapanan kanallar google+ yontemiyle tekrar acilip silinmeden direkt olarak silinirse parasi odenmez

Ben sadece 1 kanalı öyle yapmıştım yani silmiştim kanalı tamamen tekrar açılmıştı 0 video falan vardı içerisinde herşey sıfırlanmıştı yani sonra bütün ürünler ile beraber tekrar sildim moralim bozuldu diğer hepsini öyle yaptım yani hiç mi kazancım olmayacak ? Ve adsense panelde hala 355 tl tahmini kazanç olark duruyor ?

ben 3-4 kere banlandım en fazla suana kadar 40 tl kesıntı oldu hep de paramı aldım butun kanalları anında sıldım

ben 3-4 kere banlandım en fazla suana kadar 40 tl kesıntı oldu hep de paramı aldım butun kanalları anında sıldım

Banlandim diyorsun, banlanmak ve para kazanma kapanmasi tamamen farkli seyler. Hesap banlandiginda hesap komple gider, fakat para kazanma gidince sadece para kazanma sekmen kirmiziya doner ve kanal acik kalmaya devam eder.

---------- Mesaj saat 00:12:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:51 civarında gönderildi. ----------

Ben sadece 1 kanalı öyle yapmıştım yani silmiştim kanalı tamamen tekrar açılmıştı 0 video falan vardı içerisinde herşey sıfırlanmıştı yani sonra bütün ürünler ile beraber tekrar sildim moralim bozuldu diğer hepsini öyle yaptım yani hiç mi kazancım olmayacak ? Ve adsense panelde hala 355 tl tahmini kazanç olark duruyor ?

Maalesef adsensede gosterir fakat ayin 12 sinde kesinlesmez o miktar. google+ yontemiyle acman gerekiyordu kanallarini silmeden once.

Banlandim diyorsun, banlanmak ve para kazanma kapanmasi tamamen farkli seyler. Hesap banlandiginda hesap komple gider, fakat para kazanma gidince sadece para kazanma sekmen kirmiziya doner ve kanal acik kalmaya devam eder.

---------- Mesaj saat 00:12:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:11:51 civarında gönderildi. ----------

Maalesef adsensede gosterir fakat ayin 12 sinde kesinlesmez o miktar. google+ yontemiyle acman gerekiyordu kanallarini silmeden once.

yok hocam ole bısey para kazanmam da kapatıldı illa adsense verılerınımı gostereyım sana kım soyledıyse onu seni yanlıs yonlendırmıs

Hocam benim dediğiniz gibi oldu bütün kanallar kırmızıya dönmüştü sildim bende bütün kanalları sinirlendim zaten ama yeni kanallar açıp aynı adsense ile devam edicem tekrar bakalım.

hocam peki şimdi yeni kanallar açıcam o kanalların kazançları yine aynı adsenseye yansıyacak ve o 355 tl tahminimce yükselmeye başlayacak fakat ayın 12 sinden sonra sadece yeni açtığım kanallardan kazandığım paralar yansıyacak dimi ?

Ben para kazanması kapanıp alan kişiler forumda gördüm ?

Yahu para kazanmasi kapanip google+ taktigi uygularsan alirsin. Fakat onu uygulamadan direkt olarak silersen alamazsin bu kadar basit. Google kendi soyluyor bunu. Para kazanma sekmesi giden kanallar icin odeme yapilmaz diye.

---------- Mesaj saat 00:28:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:20:05 civarında gönderildi. ----------

hocam peki şimdi yeni kanallar açıcam o kanalların kazançları yine aynı adsenseye yansıyacak ve o 355 tl tahminimce yükselmeye başlayacak fakat ayın 12 sinden sonra sadece yeni açtığım kanallardan kazandığım paralar yansıyacak dimi ?

Evet aynen soyledigin gibi olacak.

Yahu para kazanmasi kapanip google+ taktigi uygularsan alirsin. Fakat onu uygulamadan direkt olarak silersen alamazsin bu kadar basit. Google kendi soyluyor bunu. Para kazanma sekmesi giden kanallar icin odeme yapilmaz diye.

---------- Mesaj saat 00:28:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:20:05 civarında gönderildi. ----------

Teşekkür ederim hocam sağolun :) skype adresiniz varsa 1-2 şey soracağım ?

@%1;
Yahu para kazanmasi kapanan kanallarin odemesi yapilmaz bu kadar. Git arastir forumda istedigin kadar :)

Aralık ve Ocak Aylarında para kazanmam kapatıldı adsensedeki toplam kazancla kesınlesen kazancı karsılastırabılırsın
ADSENSEYE YANSIYAN

KESİNLEŞEN

xJMEjW.png

Google + taktiği ile alındığını duydum. Ama direk silinince ödeme yapılmıyormuş galiba

usta ben anlatamadım bence zorlama anlamamak istiyor millet :D canımız yandı yaşadık ki yazıyoruz google + ile acın sonra silin kanalları diye kımse oralı değil hayırlısı

---------- Mesaj saat 19:33:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:32:25 civarında gönderildi. ----------

hocam o dediğiniz tam olarak ne oluyor ? link falan varmı düzgün bir şekilde anlatan ?

http://www.ytpara.com/youtube-ban/20422-anlatim-google-yontemi.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri