Para Kazanma Kapandı :(

• Kullanıcı volkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
usta ben anlatamadım bence zorlama anlamamak istiyor millet :D canımız yandı yaşadık ki yazıyoruz google + ile acın sonra silin kanalları diye kımse oralı değil hayırlısı

---------- Mesaj saat 19:33:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:32:25 civarında gönderildi. ----------

http://www.ytpara.com/youtube-ban/20422-anlatim-google-yontemi.html

Subat ayinda nerdeyse 6 bin var kazandigim, buraya koyarim kesinlesmeyince resmini :D

nolmuş burda böyle ya :D ortalık karışmış iyice :D Arkadaşlar gelen para helalimizse kalır giderse napalım kısmet değilmiş der başka kanal açarız herkese bol kazançlar :)

40 kanalım bu gün yine kapatıldı sebep gösterilen kanalımda tüm ışıklar yeşil :)

@%1;

Aralık ve Ocak Aylarında para kazanmam kapatıldı adsensedeki toplam kazancla kesınlesen kazancı karsılastırabılırsın
ADSENSEYE YANSIYAN

KESİNLEŞEN

xJMEjW.png

postunu gormemisim kusura bakma. google+ taktigiyle para kazanmalarini acmissindir, o sekilde alirsin odemeni. fakat sen suan para kazanmalar kapandi, butun kanallari sildim direkt olarak bisey yapmadan ve odememi aldim mi diyorsun?

---------- Mesaj saat 00:51:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:47 civarında gönderildi. ----------

usta nıye acamadın kı ya :S alt kanal mı oldular yoksa uyguluyorsun acamadın mı? :S acılıyor normalde

Soyle anlatayim, kazancim 1 tane kanaldan. O kanal onceden alt kanaldi ve sonradan ona ait olan ana kanalin youtube hesabi feshedildi. Yani girmeye calisinca urune ulasilamiyor diyor. Oyle olunca bende bu kanali gmaile yukselttim. Gmaile yukseltince o kanalin google+ profilinin sahibi olarak eski ana kanal kalmis yinede. Farkli bi gmaile transfer etmek gerekiyor oda 2 hafta vakit. 2 haftayada paralar kesinlesmis olacak coktan :)

postunu gormemisim kusura bakma. google+ taktigiyle para kazanmalarini acmissindir, o sekilde alirsin odemeni. fakat sen suan para kazanmalar kapandi, butun kanallari sildim direkt olarak bisey yapmadan ve odememi aldim mi diyorsun?

---------- Mesaj saat 00:51:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:47:47 civarında gönderildi. ----------

Soyle anlatayim, kazancim 1 tane kanaldan. O kanal onceden alt kanaldi ve sonradan ona ait olan ana kanalin youtube hesabi feshedildi. Yani girmeye calisinca urune ulasilamiyor diyor. Oyle olunca bende bu kanali gmaile yukselttim. Gmaile yukseltince o kanalin google+ profilinin sahibi olarak eski ana kanal kalmis yinede. Farkli bi gmaile transfer etmek gerekiyor oda 2 hafta vakit. 2 haftayada paralar kesinlesmis olacak coktan :)

hocam seni onu bunu kandırmayla bir yere mi gelcem sanki hani sen de haklı olabilirsin 3-4 aydır bu işi yapmıyorum 1 sene dir işin içindeyim google+ yı birkez olsun bile denemedim nasıl yapıldıgına da bakmadım parasını almadıgım kanal olmadı surası kesın onu bılıyorum cogu kesıntıyı %40'ların uzerınde yapıyorlar kazanca baglı da olabılır ne kadar cok kazancın var sa o kadar tehlıkelı

sorunlu kanalı silmesem. giden para kazanmaları sürekli açıp dursam kazançlar kesinleşirmi.
sorunlu kanala giriş yapamıyorum çünkü

hocam seni onu bunu kandırmayla bir yere mi gelcem sanki hani sen de haklı olabilirsin 3-4 aydır bu işi yapmıyorum 1 sene dir işin içindeyim google+ yı birkez olsun bile denemedim nasıl yapıldıgına da bakmadım parasını almadıgım kanal olmadı surası kesın onu bılıyorum cogu kesıntıyı %40'ların uzerınde yapıyorlar kazanca baglı da olabılır ne kadar cok kazancın var sa o kadar tehlıkelı

Yalan soyluyorsun demiyorum, sadece googleinda soyledigi gibi para kazanmasi kapanan kanallarin odenmedigini soyluyorum. Para kazanman hangi tarihlerde kapanmisti o aylarda? Mesela Ocak'in 22 sinde parasini aldigin kanallarin para kazanmasi Aralik ayindayken mi kapandi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri