Para kazanma kapanma, itiraz videosundan sonra yapılabilcekler.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Benimde para kazanmam kapandı. Remix videolar yüzünden. Yeni kanal açamazsınız diyor. Yeni kanal açıp para kazanmaya başvursam sıkıntı olurmu?

Son düzenleme:
Şuanda güncel Youtube'da para kazanılması kapatılan bir kanal eskisi gibi kolayca açılmıyor. Hatta hiç açılmıyor. Monetization kapanması kanalın sicili gibi düşünün. Sicil bir kere kirlendi mi Youtube tekrar aynı gözle bakmıyor. Eğer sonradan tekrar para kazanmanı açsan bile tekrar kapanacak. Eğer içeriğine güveniyorsan sıfırdan bir kanal açıp, asıl kanalında ki kitleni yeni kanalına yönlendirebilirsin.

Benim tüm kanallarım 1 yada maksimum 2 kere pk kapatıldı ve video itiraz ile hepsini açtırdım. 1 Yıldır video itiraz yapmıyorum. Pk kapatılan kanallarımın 1 yıldır pk sı kapatılmadı. Adettendir diye Youtube 1 kere pk kapatıyor.

Açtırmak için kurallara birebir uyan itiraz videosu çekilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca itiraz videolarını ai ile izlediklerini düşünüyorum. Belli kelimelere değinilmesi gerekiyor sanırım

hocam kaç günde sana cevap geldi ben dün öglen yazdım bekliyorum halen birde başka nereye başvurabilirim varmı başka yöntem emek kanalımdı 1.5 senedir devam ediyordum ya

İlk cevap 30dk sonra geldi. Sonuç ise ertesi gün.

Benim tüm kanallarım 1 yada maksimum 2 kere pk kapatıldı ve video itiraz ile hepsini açtırdım. 1 Yıldır video itiraz yapmıyorum. Pk kapatılan kanallarımın 1 yıldır pk sı kapatılmadı. Adettendir diye Youtube 1 kere pk kapatıyor.

Açtırmak için kurallara birebir uyan itiraz videosu çekilmesinin önemli olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca itiraz videolarını ai ile izlediklerini düşünüyorum. Belli kelimelere değinilmesi gerekiyor sanırım

Burdan anladığım; Pk kapandığında olabildiğince en iyi itiraz videosu hazırlanmalı. Gerekirse 3 saat 5 saat zaman ayırıp düzgün bir itiraz videosu çekilmeli.
Videolarınızı örnek premiere pro da düzenliyorsunuz, Videoda Premiere pro projelerinin içini tek tek gösterip kendinizi yeterince iyi tanıtmanız gerekiyor.
Üstün körü çekilen itiraz videoların az şansı olabilir.

Benimde para kazanmam kapandı. Remix videolar yüzünden. Yeni kanal açamazsınız diyor. Yeni kanal açıp para kazanmaya başvursam sıkıntı olurmu?

Aynı adsenseyi kullanma yeter hocam, birçok kanalımın pk kapandı ama hala bir sürü de pk açık kanalım var.

Burdan anladığım; Pk kapandığında olabildiğince en iyi itiraz videosu hazırlanmalı. Gerekirse 3 saat 5 saat zaman ayırıp düzgün bir itiraz videosu çekilmeli.
Videolarınızı örnek premiere pro da düzenliyorsunuz, Videoda Premiere pro projelerinin içini tek tek gösterip kendinizi yeterince iyi tanıtmanız gerekiyor.
Üstün körü çekilen itiraz videoların az şansı olabilir.

Kesinlikle. Kurallara uygun olması gerekiyor. Kağıda kanalın url ve ismi yazılmalı.
Videoları nasıl hangi programdan üretiyorsunuz onun ekran kaydı.

Ayrıca 1 paragraf da Adsense program politikalarında da belirtildiği üzere deyip, adsense kurallarından size uygun olan maddeleri okuyun. Bu maddelere uygun içerik ürettiğinizi söyleyin.

Videomu Türkçe çekiyorum. İngilizce altyazı ekliyorum tek tek.

Yaklaşık 10 sahne çekim yapıyorum. Video uzunluğu 3-4 dk.

Bunlar kesin kurallar değil fakat bu sistemle video ile pk açtırma oranım 9/10

Tekrar eden içeriğin adil şartlarda olduğunu ispatlamak gerekiyor. Kanalınızın Youtube da benzersiz olduğunu kanıtlamanız gerekiyor.

1 sahne de kanal ismini Youtube da aratıp kanalın benzer kanalın Youtube da olmadığını, Youtube a yeni bir içerik alanı kattığımı söylüyorum vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri