Para Kazanma Kapatılma İle İlgili

off bi çözümü yok yani :(

şu anlık sıkıntı yaşamazsın .. eğer o kanallar klasik normal basit bir kanal ise yani film vb. kanallar gibi değilse sıkıntı yaşamazsın.

Çözüm : Yeni bir banka hesabı açtıracaksın , Yeni pini girilmiş bir adsense alacaksın ..

Örneğin ben son 2 gündür 2 tane pini girilmiş hesap aldım. Malesef çözüm yeni AdSense almaktan geçiyor ve bundan sonra kanalları çok iyi takip etmelisin açtığın gmalleri not almalısın geçmiş olsun

вєякαη;269575' Alıntı:
şu anlık sıkıntı yaşamazsın .. eğer o kanallar klasik normal basit bir kanal ise yani film vb. kanallar gibi değilse sıkıntı yaşamazsın.

Çözüm : Yeni bir banka hesabı açtıracaksın , Yeni pini girilmiş bir adsense alacaksın ..

Örneğin ben son 2 gündür 2 tane pini girilmiş hesap aldım. Malesef çözüm yeni AdSense almaktan geçiyor ve bundan sonra kanalları çok iyi takip etmelisin açtığın gmalleri not almalısın geçmiş olsun

dizi kanalıydı hocam telif vs almamış 5 6 dizi olan içinde uzun zamandır açık sağlam kanallardı yani toplam izlenimleri 30 40 k falan. Sıkıntı yaşamıycaksam bu adsenseden devam ediyim :(

dizi kanalıydı hocam telif vs almamış 5 6 dizi olan içinde uzun zamandır açık sağlam kanallardı yani toplam izlenimleri 30 40 k falan. Sıkıntı yaşamıycaksam bu adsenseden devam ediyim :(

uzun zamandır açıksa bu zamana kadar bişey olmamışsa bu zamandan sonrada bişey olacağını sanmıyorum.

вєякαη;269580' Alıntı:
uzun zamandır açıksa bu zamana kadar bişey olmamışsa bu zamandan sonrada bişey olacağını sanmıyorum.

yok hocam hepsinin gitmiş para kazanmaları onlarında %100 gitmiştir bir kanalın youtube aramadan buldum baktım gitmiş

yok hocam hepsinin gitmiş para kazanmaları onlarında %100 gitmiştir bir kanalın youtube aramadan buldum baktım gitmiş

Peki alt kanalmıydı Gmail miydi ? Eğer gmail ise ve kanalların adını biliyorsan kurtarırız. Zaten sorunlu kanalı sana söylüyor Gelen kutusunda

Ayrıca Veri kurtarma konusunda daha önce defalarca kullandığım çok başarılı bir programdır. Lisans Keyini girmen gerekiyor .

Buyur

вєякαη;269585' Alıntı:
Peki alt kanalmıydı Gmail miydi ? Eğer gmail ise ve kanalların adını biliyorsan kurtarırız

gmail hocam alt kanal değil. 2 tanesini biliyorm hepsini değil malesef nasıl kurtarıcaz telif flaNMI YOLLUYCAZ

---------- Mesaj saat 00:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:37 civarında gönderildi. ----------

Programı deniycem hemen hocam çok teşekkürler:)

Sorunlu kanalın gmaili vardı aklımdaydı. onu buldum sildim. yani hepsinde yazan ŞU KANAL YÜZÜNDEN KAPANMIŞTIR DENİLEN KANALI SİLDİM. ama hepsi kapandı. kapananları elimde olanları sildim 4 5 tane silmediği kaldı :S

gmail hocam alt kanal değil. 2 tanesini biliyorm hepsini değil malesef nasıl kurtarıcaz telif flaNMI YOLLUYCAZ

Youtube giriş yaparken eğer kanalın adını biliyor isen kanal ismi ile giriş yapacaksın şifreyi gireceksin sana kanalın bağlı oldugu gmail adresini söyleyecektir.

вєякαη;269590' Alıntı:
Youtube giriş yaparken eğer kanalın adını biliyor isen kanal ismi ile giriş yapacaksın şifreyi gireceksin sana kanalın bağlı oldugu gmail adresini söyleyecektir.

Sorunlu kanalın gmaili vardı aklımdaydı. onu buldum sildim. yani hepsinde yazan ŞU KANAL YÜZÜNDEN KAPANMIŞTIR DENİLEN KANALI SİLDİM. ama hepsi kapandı. kapananları elimde olanları sildim 4 5 tane silmediği kaldı :S

şifreleri hatırlamıyorum malesef :(

---------- Mesaj saat 00:14:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:13:37 civarında gönderildi. ----------

Programı deniycem hemen hocam çok teşekkürler:)

zaten o an hepsi kapanır kanalların . Eğer şu kanal yüzünden kapandı dersen o kanalı sil ve kapanan kanalları da sil onlar zaten gümbürtüye gitti. Sana gösterdiği sorunlu kanalı silersen bundan sonra sıkıntı yaşamazsın merak etme virüs sadece 1 kanalda o kanalı sileceksin :)

---------- Mesaj saat 22:19:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:17:38 civarında gönderildi. ----------

şifreleri hatırlamıyorum malesef :(

şifreleri hatırlamıyorsan yapacak bişey yok dediğim programı indirip önce lisans keyini gireceksin register kısmında daha sonra hangi birimdeyse C veya D yada harici HDD'ni seçip taratacaksın biraz uzun sürüyor ama değiyor silinen bütün herşeyi getiriyor . [Eğer lisans keyini girmezsen hiç bir işe yaramaz program bulur ama geri getirmez lisans keyi çok önemli unutma ]

вєякαη;269596' Alıntı:
zaten o an hepsi kapanır kanalların . Eğer şu kanal yüzünden kapandı dersen o kanalı sil ve kapanan kanalları da sil onlar zaten gümbürtüye gitti. Sana gösterdiği sorunlu kanalı silersen bundan sonra sıkıntı yaşamazsın merak etme virüs sadece 1 kanalda o kanalı sileceksin :)

---------- Mesaj saat 22:19:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:17:38 civarında gönderildi. ----------

şifreleri hatırlamıyorsan yapacak bişey yok dediğim programı indirip önce lisans keyini gireceksin register kısmında daha sonra hangi birimdeyse C veya D yada harici HDD'ni seçip taratacaksın biraz uzun sürüyor ama değiyor silinen bütün herşeyi getiriyor . [Eğer lisans keyini girmezsen hiç bir işe yaramaz program bulur ama geri getirmez lisans keyi çok önemli unutma ]

oo çok iyi sorunlu kanalı sildiysem sorun yaşamam yani diğer silemediğim 2 3 kanal yüzünden yeni açtıklarım kapanmaz yani

oo çok iyi sorunlu kanalı sildiysem sorun yaşamam yani diğer silemediğim 2 3 kanal yüzünden yeni açtıklarım kapanmaz yani

aynen öyle sorunlu kanalın gmailini komple yok et. Diğer kanallarıda sil silebildiğin kadar dediğim gibi sorunlu olan kanalı sil sadece hiç bişey olmaz ve temiz bir başlangıç yap ;) Problemli kanalı silersen bundan sonra sıkıntı yaşamazsın

en temizi yeni adsense al, tertemiz sıfırdan başla ve bir dosyaya word olur excel olur text dosya olur, mutlaka gmail kullacı adı, alt kanal adı, g+ adı, video sayısı ve şifreleri kaydet özel url oluşturdu isen onlarıda kaydet her satıra bir kanal bilgisi gelecek şekilde ve her güncellediğinde text dosyayı temiz bu işlerde kullanmadığın bir maile (şifresini unutmayacağın bir mail olsun) gönder.
yeni adsense hesap doğrulama pin derken zaten zaten kanalları anca bağlar izleme almaya başlarsın.
geçmiş olsun, kolay gelsin.

peki bu kanal silme işlemi sonrası kanaldan gelen kesinleşmemiş kazancın akıbeti hakkında kesin bi bilgi var mı ?

peki bu kanal silme işlemi sonrası kanaldan gelen kesinleşmemiş kazancın akıbeti hakkında kesin bi bilgi var mı ?
kesinleşmemiş kazanç için ayın 12 si beklenecek ve o güne kadar dua edilecek, adsensenin verdiğinede razı olunacak,
adım hıdır elimden gelen budur.
yapacak bişi yok, hayat devam ediyo yeni adsense , yeni kanallar ve mücadeleye devam.

bende oyle oldu hic bir shey silmedim.adsense 1 ay hic bir kanal baglamadim.14 gundur bagliyorum sorun yok.yeni adsense ac kendine 1 ay sonra 2 sin bir arada ishlet

Arkadaşlar hemen hemen Ayni sorun bendede var
Gibi ocak 28 de 5 kanalim para kazanmaya kapatildi Bunlarin hepsi SPAM ve ayni adsense bagliydi bende bi sinirle tüm kanallari ve gmail hesaplarini sildim simdi ozgun video çekip bu adsense bağlamak istiyorum sizce ne yapmaliyim özgün videolu kanalda para kazanmaya kapanirmi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri