Para Kazanma Kapatılma İle İlgili

masterthone

Yasaklanmış
Merhaba Arkadaşlar benim bir film kanalım yüzünden tüm kanallarımın para kazanması kapatıldı hatta adsense gmailinde *0 videolu bir kanal vardı o bile kapanmıs ADSENSEYİ BAŞKA TEMİZ BİR GMAİLE ALDIM. daha sonra sorunlu kanalı YANİ TÜM KANALLARIN GMAİLİNE ŞU KANAL SEBEBİYLE KAPATILDI DENİLEN KANALI BULDUM SİLDİM. diğer kanallarımda elimde olanları sildim. ANCAK BAZI KANALLARIN ŞİFRESİNİ BULAMADIM en fazla 3 4 kanaldır diye düşünüyorum ama ne adresleri ne bilgileri yok. Şşimdi yeni kanal açtım bagladım adsenseye o 3 4 kanal yüzündne yeni açtıklarımında para kazanmaları kapanırmı. Dün açtım kanalı daha kapanmadı. SORUNLU KANALI TAMMAEN SİLDİM.

sorun olmaz kardeşim ama sen gine bir kaç gün bekleyip test et

Sorun çıkarırsa o 2-5 kanal pek tabi yine kapanma yaşayacaksınız.

sorun olmaz kardeşim ama sen gine bir kaç gün bekleyip test et

yorumlar için teşekkürler . formatta herşeyim gitti metin belgesinde kayıtlıydı . şimdi veri kurtarma programıyla taratıyorum 2 gündür 870 milyon dosya tarıyor ve bulmam imkansız gibi gibi.. şimdi eğer sorun olursa adsense çöpmü olacak 6 aydır düzenli ödeme aldıgım adsense :(

belkide kanallar direk kapandı onu bile bilmiyorum :D

işe başlamadan o diğer kanalların şifresi yoksa kanal uzantılarını bul ve kanalı flagla filan kapattır sonra diğer kanalları bağla en garanti çözüm ;)

işe başlamadan o diğer kanalların şifresi yoksa kanal uzantılarını bul ve kanalı flagla filan kapattır sonra diğer kanalları bağla en garanti çözüm ;)

işte kardeşim bilmiyorum kanal uzantısı flan kanal oldugundan bile şüpheliyim metin belgesinde kayıtlıydı son 1 haftada açtıgım kanallar uzantılarını bulmam bile mümkün değil malesef.

işte bu yüzdende video yüklemiyorm kapanacak diye elim kolum baglandı

işte kardeşim bilmiyorum kanal uzantısı flan kanal oldugundan bile şüpheliyim metin belgesinde kayıtlıydı son 1 haftada açtıgım kanallar uzantılarını bulmam bile mümkün değil malesef.

işte bu yüzdende video yüklemiyorm kapanacak diye elim kolum baglandı

hocam bide benim anlamadığm onların para kazanması kapalı değil mi zaten .s

hocam bide benim anlamadığm onların para kazanması kapalı değil mi zaten .s

evet kapalı O kanallar önemli değil hocam yeni açtıgım kanallar kapanmasın istiyorum ben. sorunlu kanalı yani oara kaznama kapatılmaya neden olan kanalı sildim. ama aacaba şimdii yeni açtıklarımda bu silemediğim 2 3 kanal yüzünden kapanırmı.:S

yorumlar için teşekkürler . formatta herşeyim gitti metin belgesinde kayıtlıydı . şimdi veri kurtarma programıyla taratıyorum 2 gündür 870 milyon dosya tarıyor ve bulmam imkansız gibi gibi.. şimdi eğer sorun olursa adsense çöpmü olacak 6 aydır düzenli ödeme aldıgım adsense :(

belkide kanallar direk kapandı onu bile bilmiyorum :D

Yanlış anlamada kardeşim şu "formatta herşeyim gitti metin belgesinde kayıtlıydı" gibi laflara bir tav oluyorum, anlatamam. :)

Geçmiş olsun.

Yanlış anlamada kardeşim şu "formatta herşeyim gitti metin belgesinde kayıtlıydı" gibi laflara bir tav oluyorum, anlatamam. :)

Geçmiş olsun.

Konu ile alakası yok. Başıma neler geldi bilemezsin. 1 haftadır verileri kurtarmaya çalışıyorum özeti odur. VERİLERİ YEDEKLEDİĞİM HARİCİ HARDDİSKTE BOZULUNCA mal gibi kaldım. Yanlış anlamadım konunun özeti oydu. tabi salak gibi gidip verilerimin oldugu yere format atıp verilerin silinmesini sagllayacak kadar tecrübesiz değilim bilgisayar konusunda.

Konu ile alakası yok. Başıma neler geldi bilemezsin. 1 haftadır verileri kurtarmaya çalışıyorum özeti odur. VERİLERİ YEDEKLEDİĞİM HARİCİ HARDDİSKTE BOZULUNCA mal gibi kaldım. Yanlış anlamadım konunun özeti oydu. tabi salak gibi gidip verilerimin oldugu yere format atıp verilerin silinmesini sagllayacak kadar tecrübesiz değilim bilgisayar konusunda.

Hocam bundan sonrası için şifreleri zipli bir şekilde resmi mail adresinizde de saklamanızı tavsiye ederim. Ayrıca cep telefonu cüzdan uygulaması da bu durum için iyidir.

kağıdında kaybolma ihtimali var:D. 2 yıldır elimde sağlam duran harici harddiskin tamda bu olay üzerine bozulacağını tahmin edemedim :(. doğru bundan sonra mailde saklıycam. ama şimdi yeni açtıgım kanalların para azanması gidermi onu ögrenmem lazm

kardşim benımde basıma geldi dun 10 tane kanal kapandı. ama sukurler olsun kı ıcındekı tum kazanclar 12 subatta kesınlestıkten sonra kapandı ben tum kanalları sıldım yanı yapacak bırsey yok ... ılerıde buyuk kayıplara sebebıyet vermektense kucuk mıktarlarla kurtulmayı dene

kardşim benımde basıma geldi dun 10 tane kanal kapandı. ama sukurler olsun kı ıcındekı tum kazanclar 12 subatta kesınlestıkten sonra kapandı ben tum kanalları sıldım yanı yapacak bırsey yok ... ılerıde buyuk kayıplara sebebıyet vermektense kucuk mıktarlarla kurtulmayı dene

yani adsenseyi çöpe at diyosn

yok hocam adsenseye temız bı gmaılı yonetıcı olarak ata ve ondan gırıs yap butun kanalları sıl cunku mımlendı onlar. yenı kanallarla dıkkatlı sekılde yoluna devam et

evt hocam dediğim gibi yeni temiz gmaile aldım. elimdeki kanallarıda sildim. ANCAK SİLMEDİĞİM KANALI ADRESİ BİLGİLERİ BULAMADIGIM 4 5 kanal var. onları silemiyorum para kazanmaları kapalı bu yeni açacagım kanallarıda etkilermi

evt hocam dediğim gibi yeni temiz gmaile aldım. elimdeki kanallarıda sildim. ANCAK SİLMEDİĞİM KANALI ADRESİ BİLGİLERİ BULAMADIGIM 4 5 kanal var. onları silemiyorum para kazanmaları kapalı bu yeni açacagım kanallarıda etkilermi

valla kardesım senın gıbı aynı dert @вєякαη da aynı durumda hıc gmalını bıle bılmedıgı kanal yuzunden kanalları dokuluyor

Aynı durum bende de oldu fakat sorunlu kanalın tekrar para kazanmasını aktif ettim ve tüm videoları özel yaptım, sorunlu kanalı silmeden diğer kanalları yeni bir adsenseye taşısam sorun teşkil eder mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri