Para Kazanma Kapatilmasi Dünya gözüyle...

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

BlackRam

Yasaklanmış
Arkadaslar ben birseyi merak ediyorum.. bu olay sadece Türkiye ye mi oldu ? Google da cesitli aramalar yapmama ragmen bir sonuca ulasamadim. Yabanci güncel YT forumlari bilenler varsa paylasirsa yabancilarin gözünden de takip etsek olayi bizim acimizdan daha yararli olur.

Tek bu forumu bulabildim bunda da hic bahsetmemisler.
YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Tahminimce bu olayın Türkiye'ye para kazanma durumunun zaten kapalı olup, bizlerin de kendimizi başka ülkedeymiş gibi göstermemizden dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama tabiki insanlara bunu açıklamaları lazım "şu yüzden kapattık" diye.

Öyle spamla falan uğraşırsanız 500 tane kanal açıp günde 10 bin tane video yüklerseniz niche kelime falan kullanırsanız vsvsvsv şeyler yaparsanız normal bence kanalınızın kapatılması.

öyle bişey olsa diger hesaplarda kapanmazmı.?

---------- Mesaj saat 03:20:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:18:12 civarında gönderildi. ----------

@technox1 niche uyumusuz kelimeler girilmesi , olabilir bunu yapmıştım

Sadece Türkiye'ye özel olsa.. ben Almanya'da yasiyorum benimde kanallar gitti :S

---------- Mesaj saat 04:29:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:28:14 civarında gönderildi. ----------

Öyle spamla falan uğraşırsanız 500 tane kanal açıp günde 10 bin tane video yüklerseniz niche kelime falan kullanırsanız vsvsvsv şeyler yaparsanız normal bence kanalınızın kapatılması.

Ben dediklerinin hicbirini yapmadim ama yinede gitti...

Bugun bayram dolayisiyla forumu pek takip edemedim. Insanlarin yuzde kacinin kanallari gitti birisi bana ozet gecebilir mi son 24 saatte yasananlari?

Konuya ilave olarak da sunu soyleyeyim, ben Amerika'dayim, ben adsenseye bagli kanallar da gitti. Tek bir tane kalmis, onu da dun bu saatlerde acmistim, onun kazanci gitmemis.

Tahminimce bu olayın Türkiye'ye para kazanma durumunun zaten kapalı olup, bizlerin de kendimizi başka ülkedeymiş gibi göstermemizden dolayı olduğunu düşünüyorum. Ama tabiki insanlara bunu açıklamaları lazım "şu yüzden kapattık" diye.

Türkiye'de para kazanma artık açık diye biliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri