Para Kazanma Onay Süreci Hk.

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
GyJmnv.png

Biz dediysek doğrudur :) 1 aya 2 günü kalmış ama ben 2 ayı geçeceği tahminindeyim onay için :)

Ohaa vallahi bu kadar zamana araştırıp mavi tik vermiştim kanala ben :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 haftadır onay bekleyen kanalım var en fazla 4 gün sürmüştü bu süreç bu aralar genel bir durum mu söz konusu başvuru süresi uzayan arkadaşlar var mı ?

1 haftadır onay bekleyen kanalım var en fazla 4 gün sürmüştü bu süreç bu aralar genel bir durum mu söz konusu başvuru süresi uzayan arkadaşlar var mı ?

benimkinde daha tuhaf durum var

23 kasımda incelemeye gönderdim kanalı 24 ünde giriyorum 24 ünde inceleme basladı diyor 25 inde giriyorum kanala 25 inde incelemeye basladı diyo var bişeler

benimkinde daha tuhaf durum var

23 kasımda incelemeye gönderdim kanalı 24 ünde giriyorum 24 ünde inceleme basladı diyor 25 inde giriyorum kanala 25 inde incelemeye basladı diyo var bişeler

Aynısını bende yaşıyorum bu durumun hocam birebir aynısı ve bu kanallar hala inceleniyor.

23'ünden beri incelemede hala tık yok. İyice sinir bozucu hal almaya başladı eskiden bu kadar sürmüyordu.

son zamanlarda onay süreci tamamlanan arkadaş var mı? 27 sinde onaya gonderdim ve her baktıgımda bugünün tarihini gösteriyor ve inceleme devam ediyor diyor. Bunun bir çözümü var mı ne yapmak gerek? kanallar bos bos duruyor

son zamanlarda onay süreci tamamlanan arkadaş var mı? 27 sinde onaya gonderdim ve her baktıgımda bugünün tarihini gösteriyor ve inceleme devam ediyor diyor. Bunun bir çözümü var mı ne yapmak gerek? kanallar bos bos duruyor

Bende aynı durumdayım

bu ileri tarihe atma sorunu genel galiba 10 gündür beklediğim kanallar var
Boşu boşuna gidiyor izlenimler.

Sanıyorum ki sistemde bir hata oluştu ve bugün itibariyle tüm incelemeleri bu tarihe attılar çünkü dün böyle bir sorun bulunmuyordu 10 gün önceki incelemeler bile bugünün tarihine atılmış durumda. İnşallah inceleme süresi hızlanır bu yapılan işlem ile.

Sanıyorum ki sistemde bir hata oluştu ve bugün itibariyle tüm incelemeleri bu tarihe attılar çünkü dün böyle bir sorun bulunmuyordu 10 gün önceki incelemeler bile bugünün tarihine atılmış durumda. İnşallah inceleme süresi hızlanır bu yapılan işlem ile.

Benim inceleme tarihi hala 20 Kasım olarak gözüküyor hocam.

Kim ne derse desin, Karamsar olmak istemiyorum ama, bu işin sonu hayra alamet degil gibi...Allah iyi yapsın

bu konuda ilerleme kaydedebilen var mı? onay sürecini atlatıp red veya onay alabilen? hala inceleneyior diyor benim 2 kanalım

70k izlenme oldu kanalda hala onay bekliyorum 2 hafta oldu

Para kazanma açık ama reklam çıkmıyor eskiden açılmış 10 k altında olduğu için mi çıkıyor acaba reklamlar 10 k geçince otomatik çıkar mı başına gelen var mı

28 Kasımda 3 kanal için başvuru yaptım daha bu akşam sonuç aldım. 3 kanal da red ve 10 dk. arayla tüm kanalları kapattılar. Kontrol, itiraz falan hikaye, bu iş adamların artık canı isterse olayına döndü. Başka yatırımlar yapın buraya bel bağlamayın.

Yeni kanal yapmıyorum eskıden 3 ay olmustur aşşağı yukarı 3 defa para kazanması red edilen bir kanala bugun can sıkıntısından gireyım dedim para kazanma açılmıs adssense başvurusu kabul edılmıs 4 seferde .Ama adsense başvurunuz kabul edıldı para kazanma onaylandı diye hıc mailde gelmemiş Adsense açtım kanala yeni videoda yuklemeyeceğim bu ay toplu kapanma olmadı ama onumuzdekı ay kendı adıma acısını cıkaracaklarını bildiğim icin video atmıyorum boşu boşuna amme hızmetı yapmaya bıktım

son 2 gün içinde başvuran ve cevap alan varmı arkadaşlar ?
artık kanallar boş boş yatıyor başvuru yapmaya korkuyoruz kapanacak diye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri