Para Kazanma Onayı İle Alakalı Gelen MAİL

mesela render veya yt to yt de değil. mesele kategorin içeriğin varsa kazanmakta. bilmeden render alsanda kazanamazsın bilmeden yt to yt yapsanda forumda her şekilde halen daha yüksek paralar kazananlar var. herkesin çalışma sistemi farklı :)

işin içinde birazda taktik var gibi, film dizi çizgi kanallarını görüyorum kapanmıyorlar, aynı içerikten ben yükleyince bir süre sonra kanal kapanıyor

işin içinde birazda taktik var gibi, film dizi çizgi kanallarını görüyorum kapanmıyorlar, aynı içerikten ben yükleyince bir süre sonra kanal kapanıyor

botla çalışıpta kapanmayan da var renderle çalışıpta kapanmayan var :) herkeste herşey aynı olmaz adam çözmüştür yoluna bakar :) kapanması için etken çok bunu sadece botla renderle kıyaslamak olmaz :)

botla çalışıpta kapanmayan da var renderle çalışıpta kapanmayan var :) herkeste herşey aynı olmaz adam çözmüştür yoluna bakar :) kapanması için etken çok bunu sadece botla renderle kıyaslamak olmaz :)

işte [MENTION=14359]shiva2120[/MENTION] nın demek istediği, biz genel anlamda botla at geç yaparken vietnamlılar kapanmayan kanallar üzerine denemeler yaptılar ve sonuç son çıkan güncelleme ile yüzde 95imiz pes etti, ama vietnamlılar kaldıkları yerden devam ediyorlar :)

Vietnamlılar işte adamlar spamda kral

Bu çinden bozmaları nereden takip ediyorsunuz, gerçi dillerinide anlamayızda belki birşeyler yaparız. Ulan bu çekik gözlüler dünyada bir numara ya, nasıl bir zeka var adamlarda. Bu siteleri yazabilirmisiniz.

Birde konuyu açan arkadaşa gelen mail nedir bu olay daha 1-2 aylık mesele bütün kanalların geçmişinemi bakacaklar tarih uygulamanın başladığı tarih değilmi.

Son düzenleme:
Herseyi vietnamlilara baglamamak lazim. 4 milyon küsür abonesi olan bi cocuk kanalinin 2 sene önce atilmis bir videosunun arka planinda eti cicibebe görmüstüm :D icerigin spam kanallari vardi onlar bile 300-500k aboneliydi büyük ihtimal ayni kisiye aittir yoksa izin vermezdi buna :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri