Para kazanma özelliği tekrar ETKİNLEŞTİRİLDİ

B
  • Kullanıcı ByMaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

ByMaster

Guest
Merhaba, birinin kanalının para kazanma özelliğinin tekrar etkileştirildiğine şahit oldum. Şu an bir kanıt sunmuyorum ama sabırla bekleyişim sürecek.

çok iyi olurdu, tamda adam akıllı birşeyler kazanmaya başladım dediğim gibi tüm kanallarım kapandı, olmaz öyle şey..

bendede oldu çok hemde telifli videoları sildim düzeldi

hepsini sildin ve düzeldi öyle mi ? kaç gün içerisinde düzeldi ?
detaylı bilgi verir misin

anında ama 2 ay önce aktifken serkan abi kanal atmıştı tüm videoları çektim para kazanma gitti tüm telifli videoları sildim geri geldi para kazanma

para kazanması giden kanalın-adsenseye yansımasıda anında dururmu arkadaşlar???

Analiğe baktığımızda "Earnings after September 17th are not being displayed properly. We are aware of the issue and working on a fix. No earnings have been lost." yazmakta adamlarda diyor zaten ayın 17sinden sonra sorunlar oluşmuş bizde bunun farkındayız düzeltilmesi için çalışmalar yapmaktayız. Kazanılan kazançlar kaybolmayacaktır.

valla bekliyoruz bakalım

Analiğe baktığımızda "Earnings after September 17th are not being displayed properly. We are aware of the issue and working on a fix. No earnings have been lost." yazmakta adamlarda diyor zaten ayın 17sinden sonra sorunlar oluşmuş bizde bunun farkındayız düzeltilmesi için çalışmalar yapmaktayız. Kazanılan kazançlar kaybolmayacaktır.

valla bekliyoruz bakalım

Bu yazıyı yeni görüyorum inşallah söyledikleri gibi kaybolmaz,80 dolar biriken kanal gitti yazık olur valla.

valla bekliyoruz bakalım
para kazanması devre dışı bırakılanları ilgilendirmeyecek bir duyuru sanırım.

Bendede durum aynı.Şuan aktif olan kanal yok.Beklemedeyiz...

Benim bundan tam 6 ay önce başıma gelen bir olaydır, önce devredışı bırakıldı 3-4 gün sonra ise aktif edildi fakat 1 hafta sonra yeniden devredışı bırakıldı ve hala devredışı...

benimde çok önemli bir kanalım para kazanma devre dışı bırakıldı kanalım uzun zamandan beri var kanalda spam yapmıyorum youtube alıntı video yoktur ama para kazanma devre dışı çoğu arkadaşın başına gelmiş analict 17 eylül sorunu var inş sorun çözülür yoksa gereken haklarımı arıyacağım kimse kafasına göre kanal kapatamaz inş geçici bir sorundur çözülür temennüm budur

Arkadaşlar (Earnings after September 17th are not being displayed properly. We are aware of the issue and working on a fix. No earnings have been lost)
bu sorun kanallların para kazanmasını devre dışı bırakır mı tam net bilemiyoruz youtube çalışma olduğu kesin durup dururken spam yapmadığımız youtube video alıntı yapmadığımız bir kanal yada uzun zamandır uyarı almadığız bir kanal para kazanması devre dışı bırakılırsı burda ciddi bir sorun ararım.Bu yüzden kanalım para kazanma devre dışı olup sonra etkinleşirse no problem ama etkileşmesse o zaman gerekli haklarımı ararım google iletişime geçerek sizde böyle yapın emek veriyoruz google saçma sapan anlamsız politikalarını kanalımı hiçe sayamam kendi koydukları politikalar bellidir google ama görüyoruz ki anlamsız şeyler oluyor bunun düzeltilmesi gerekir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri