Para Kazanmak İsteyen Okusun !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah razı olsun kardeş haklısın teşekür ederim. güzel anlatım olmuş,

Merhaba Arkadaşlar :

Arkadaşlar forumumuza sürekli yeni arkadaşlar geliyor ne yapacaklarını bilmiyorlar , ayrıca forumda olup günlük 1 $ kazanamayan arkadaşlar var , Sizlere basit şekilde nasıl para kazanacağınızı anlatacam yazdıkalrımı iyi okuyun ve iyi uygulayın :

1-ilk 1 ay günde en az 6-8 saatinizi ayırın ve cebinizde 100 TL para olsun ,,,para kaznamak istiyorsanız
2-VDS-VPS alın ve her gün 5 yeni yt kanalı açın
3-kanalınıza güzel bir kapak resmi ve profil resmi ayarlayın
4-her gün açtığınız bu 5 kanala aynı kategoride 500 video atın (birlikte değil , 100 er 100 er en fazla)
5-ikinci.gün açtığınız 5 kanala başka bi,r kategoride video indirin ve yükleyin(yanlışlık olmasın her gün kü 5 kanalada aynı videoyu yüklicez,kolay olsun diye)
6-bir not defteri açın ve her katari için etiketler yazın 20 civarı attığınız videoalr hangi kategoride ise oınalrı kop-paste yaparak tüm videoalra gönderin(videoalrı etiketli çekmeyin)
7-bir ay sonra elinizde 150 kanal olur ve içlerinde 500 er video
8-150 kanalın her biri günde 0,50 Cent getirse günlüğünüz 75 $ yapar arkadaşlar....(ki 1 kanadan 0,50 sent kazanmaynları döverler)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ,, gerekirse gene düzeltme yaparım konuda....

Sıkılmıyacaksın -pes etmiyeceksin 1 ay sabredeceksin ve para kazancaksın...ben bir çok kişi gördüm 3-5 gün uğraşıp bu zormuş diyip bıraktılar ben ilk 3 ay günde 15 saat pc başındaydım öylelikle bu seviyeye geldim.....

İşinize yararsa Bir hayır dua yeter :)

Cümleten Bol Kazançlar

Ben burada vds-vps nedir onu sormak istiyorum.

Ben burada vds-vps nedir onu sormak istiyorum.

Uzak masasütü bağlantısı ile bağlanarak kullandığın sanal işletim sistemi. artısı nedir neden kendi bilgisayarımdan yüklemek yerine vps kullanayımı soruyorsan kendi bilgisayarının internet bağlantısı genellikle yavaştır (fiber internetin yoksa). VPS lerde kendi bilgisayarından 10-20 kat daha hızlı indirme ve yükleme yapabilrisin. Binlerce video yükleyerek, toplu kanallarla çalışanlar, yani biz spamcılar için birebirdir.

150 kanaldan biri kapandı mi hepsi guuuum yine elde var sıfır..

Uzak masasütü bağlantısı ile bağlanarak kullandığın sanal işletim sistemi. artısı nedir neden kendi bilgisayarımdan yüklemek yerine vps kullanayımı soruyorsan kendi bilgisayarının internet bağlantısı genellikle yavaştır (fiber internetin yoksa). VPS lerde kendi bilgisayarından 10-20 kat daha hızlı indirme ve yükleme yapabilrisin. Binlerce video yükleyerek, toplu kanallarla çalışanlar, yani biz spamcılar için birebirdir.

hımm anladım biraz olsun. Yani vps yi sağlayan bir kurumdan bunu satın almak gerekiyor.

Usta iyi güzel yazmısında bu kanallardan biri kapanınca diğerlerinin hali ne olcak ?
bence en iyisi 10 kanal acın güncel olarak takip edin videolar atın daha cok kazanırsınız :)

bukadar çok kanalı adsenseye bağlamak sorun olmaz mı ?

Suanki planım 100 kanal açıp her kanala 2.000 video eklemek.

Bu sayıya ulasmak için 2-3 hafta belki 1 ay uğraşıcam ama sonrasında günlük 50-100 tl gelirim olacak.

Suanki planım 100 kanal açıp her kanala 2.000 video eklemek.

Bu sayıya ulasmak için 2-3 hafta belki 1 ay uğraşıcam ama sonrasında günlük 50-100 tl gelirim olacak.

Kardeşim para kazanmakta problem yok, herkes kazanıyordur tahminim.
Önemli olan o parayı alabilmek :)
100 kanal*2000 video çok fazla.
Gümlersin :D

Önemli olan boyu değil işlevi diye bir tabir var ya tam onun gibi işte :D
Sayı önemli tabi ama, bence önemli olan seninle aynı videoyu atan 1000 kişi arasından sıyrılabilmen. Bunu da nasıl nasıl yaparsın biraz araştırman gerekecek.
Bence tek kanal max 300 video idealdir. İzlenim aldırmak daha önemli. Ayrıca o kadar video ve kanal kontrolü zor olacak. Para kazanmaların kapanacak, telif gelecek vs.
İyi plan yap bence, excel listesi falan oluştur kendine göre :) Yapılacak işleri yazarsın

Önemli olan boyu değil işlevi diye bir tabir var ya tam onun gibi işte :D
Sayı önemli tabi ama, bence önemli olan seninle aynı videoyu atan 1000 kişi arasından sıyrılabilmen. Bunu da nasıl nasıl yaparsın biraz araştırman gerekecek.
Bence tek kanal max 300 video idealdir. İzlenim aldırmak daha önemli. Ayrıca o kadar video ve kanal kontrolü zor olacak. Para kazanmaların kapanacak, telif gelecek vs.
İyi plan yap bence, excel listesi falan oluştur kendine göre :) Yapılacak işleri yazarsın

Haklı olabilirsin, yeni başlıyorum ve bi plan oluşturuyorum.
Sayıları net verdim ama sonuc olarak bunu günden güne coğaltacağım. Yani ilk gün 5 kanal açıp 200er video atıcam. Böyle böyle yükselirken söylediğim sayıya ulaşmadan tıkanırsam, orda durururm bende. Zaten gelir hedefim düşük, belli bir yerden sonra günlük 15-20 tl kazanmaya başlarsam kendimi yavaşlatırım biraz.

Arkadaslar , cok kanal acip cok video yukleyeceksiniz , kanaliniza yuklediginiz videolardan telif vb gelecek sileceksiniz sorun yok para kazanan videolarada ucuncu taraf icerigi gelecek cok fazla degil 3. gun kanalinizi kapatacaklar , diger bu islemi yaptiginiz kanallarda gidecek denemeyin ,

8 kanal actim 3 gun parca parca 200 er video yukledim +- siyle olabilir, kanallarda bazi videolarin para kazanmasi kapatiliyor , yada eslesen ucuncu taraf icerigi geliyor bu kadar cok viedodada cok fazla eslesen ucuncu taraf icerigi cikiyor , hazin son kanaliniz kapatiliyor bosuna bu sekilde zaman harcamayin yaptim sonuc ayni bu sahne

daha sonra ikinci gmail hesabi acip 5 kanal actim videolar yukledim 3 gunde bunlarada 500 er video ayni adsenseye bagladim , 4. gun butun hesap kapandi bu islemi ilk yapisim degim mevcut adsenseye bagladigim diger hesaplari 4. gun kullanamiyorum kapaniyor,
tabiki buradaki videolarada ucuncu taraf icerikleri geldi , butun videolari netten kopya kanallarla yapiyoruz degilmi,

sonuc , suan calisan adsense hesabim olan yt hesabimda 20 den fazla kanal copluk olarak duruyor , bu kanallarin hepsini orjinal elimdeki telefonlarla actim butun videolari elle yukledim 30mbps up/down netim var
yeni kanal acmak istiyorum devam edeyim diyorum ama yeni kanal acmaya telefon yok, yeni gmail hesabi acip adsenseye baglasam buda kapanacak ne yapabiliriz, bu hendekten atlamis arkadaslar varsa degerli bilgilerini bekliyorum
bol kazanclar

Arkadaslar , cok kanal acip cok video yukleyeceksiniz , kanaliniza yuklediginiz videolardan telif vb gelecek sileceksiniz sorun yok para kazanan videolarada ucuncu taraf icerigi gelecek cok fazla degil 3. gun kanalinizi kapatacaklar , diger bu islemi yaptiginiz kanallarda gidecek denemeyin ,

8 kanal actim 3 gun parca parca 200 er video yukledim +- siyle olabilir, kanallarda bazi videolarin para kazanmasi kapatiliyor , yada eslesen ucuncu taraf icerigi geliyor bu kadar cok viedodada cok fazla eslesen ucuncu taraf icerigi cikiyor , hazin son kanaliniz kapatiliyor bosuna bu sekilde zaman harcamayin yaptim sonuc ayni bu sahne

daha sonra ikinci gmail hesabi acip 5 kanal actim videolar yukledim 3 gunde bunlarada 500 er video ayni adsenseye bagladim , 4. gun butun hesap kapandi bu islemi ilk yapisim degim mevcut adsenseye bagladigim diger hesaplari 4. gun kullanamiyorum kapaniyor,
tabiki buradaki videolarada ucuncu taraf icerikleri geldi , butun videolari netten kopya kanallarla yapiyoruz degilmi,

sonuc , suan calisan adsense hesabim olan yt hesabimda 20 den fazla kanal copluk olarak duruyor , bu kanallarin hepsini orjinal elimdeki telefonlarla actim butun videolari elle yukledim 30mbps up/down netim var
yeni kanal acmak istiyorum devam edeyim diyorum ama yeni kanal acmaya telefon yok, yeni gmail hesabi acip adsenseye baglasam buda kapanacak ne yapabiliriz, bu hendekten atlamis arkadaslar varsa degerli bilgilerini bekliyorum
bol kazanclar

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...anilabilecek-sinirsiz-telefon-numaralari.html buyrun hocam.bu konudan tel onayı vs yapabilirsin.:)

bol kazanclar

benim aylar önce veridğim bu taktiğimi çöp yerine koyman çok yanlış kardşeim...beyenmeyebilirsin ama bu şekilde yazman çok ayıp nice kardşelerim bana bu konudan dolayı teşekkür etti...bir kardeşim 10 kanal hergün 10 adet günce video atarak devam ediyor ve kaznacı 100 TL civarında ....bu taktikle kalmayıp kendini geliştirmen lazım zaten....bu konu sana bi yol gösterici olması lazım...ben bu şekilde başladım şuanda yaptığım şeyler çok daha farklı ama alt yapısı bu taktiktir....yani olmayınca benım burda emek veridğim taktiğimi karalman hoş değil....

emegin icin bende tesekkur ederim arkadasim , ellerine saglik ,
ama burada yazinin tamamini sokuduysan sonucta cikabilecek bi durum var ortada yada herkesin basina gelmemis olabilirde, bunuda cozebilen yada bunu asmis olan varsa yada siz astiysaniz degerli bilgilerinizle yardimci olabilirmisiniz bu konuya degimdim,

yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri