Para Kazanmak İsteyen Okusun !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] Ellerine sağlık çok sağol deniycem
Edit: Birde teyit etmek için soruyorum şimdi her kanal başı 500 video atmış olacağız değil mi ? 5*100 şeklinde

evet hocam 5*100 şeklind eher kanala 500 video (istersen,zamanın varsa 1000 at ozman 2 günde bitirsin 5 kanalı , yani ozman 2 günde bir 5 kanal açarsın)

---------- Mesaj saat 19:26:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:23:50 civarında gönderildi. ----------

Peki 1 kanala 1 gunde 500 vıdeo atılırsa ne değişir ? Demiştim beyto hocam cevabı alamadım.

hocam zaten benim önerim 100,100 şeklinde bir kanala toplam 500 video...her hangi bişey değişmez,,,yuakrıda atabiliyorsan 1000 at

---------- Mesaj saat 19:28:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:26:42 civarında gönderildi. ----------

cok zor 1 ay sora cıkar belki:D

zaten video urlsini al.

Google arat bak sonuc bulunamadı der:Dindex almaz öyle video

arkadaşlar birlikte 500 video yüklemeyin 100 er 100 er yükleyin en fazla ve her 100 video yükleme arasında 2 saat geçsin.....

1. gün 5 kanal açıyoruz ve bu 5 kanala aynı kategoride 100 er video yüklüyoruz.
2. gün 5 kanal açıyoruz ve bu 5 kanala 1. günün kategorisinden farklı bir kategoride 100 er video atıyoruz.
3. gün ........
4. gün..........

ilk gün açtıgımız kanala sonraki 100 videoyu 1 ay sonramı atıcaz...

Ayrıca videoları youtube to youtube yaparakmı atıyoruz, yoksa farklı video kaynaklarımı bulmalıyız.

150 kanal için teknoloji,saglık,haber,spor, bunların dışında tavsiye edeceginiz alt kategoriler nelerdir.

iyi taktik sürümden kazanmak için.En azından 2 ay sonra düzenli bir sistem sahibi olunup kendimize vakit ayıracak duruma gelebiliriz.

Bu yazıyı yazan ve bu fikirleri uygulayan insanlar acınacak haldesiniz.
Adam gibi bir kanal yapın, kendi orjinal içeriklerinizi yükleyin, hakkınızla para kazanın.

bana baksana şurda iftara yarım saat kalmış beni dellendirme....okadar çok biliyon at bakalım ayda kaç para kaznaıyorsun ikimizde koyalaım resimleri kima cınacak halde....okadar emek vermişim etmişim,tutmuşum şu yazdığına bak konuya bir daha yazarsan modlara gerekli şikayetimi yaparım.....uzak dur adamı dellendirme....CEVAP FELAN YAZMA-VAR GİT İŞİNE............

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] peki usta diyelim gunde 5 kanal acıyoruz ya ben baska kanalları kopyalayarak yapsam yani sence kazanabilirmiyim

1. gün 5 kanal açıyoruz ve bu 5 kanala aynı kategoride 100 er video yüklüyoruz.
2. gün 5 kanal açıyoruz ve bu 5 kanala 1. günün kategorisinden farklı bir kategoride 100 er video atıyoruz.
3. gün ........
4. gün..........

ilk gün açtıgımız kanala sonraki 100 videoyu 1 ay sonramı atıcaz...

Ayrıca videoları youtube to youtube yaparakmı atıyoruz, yoksa farklı video kaynaklarımı bulmalıyız.

150 kanal için teknoloji,saglık,haber,spor, bunların dışında tavsiye edeceginiz alt kategoriler nelerdir.

iyi taktik sürümden kazanmak için.En azından 2 ay sonra düzenli bir sistem sahibi olunup kendimize vakit ayıracak duruma gelebiliriz.

HOCAM 1 gün 5 kanala indiridiğin 500 videoyu , 100 -100-100-100-100 yüklicez 2 şer saat arayla 100 video şeklinde...yani her kanala 500 video atmış olucaz 100 değil,,,

1 ay sonra kanal açmayı bıraktın 150 kanalın oldu dön 1.kanala sonra hergün 5 kanalına 100 video daha at....yani bu sefer iş dahada kolay....

---------- Mesaj saat 19:38:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:07 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] peki usta diyelim gunde 5 kanal acıyoruz ya ben baska kanalları kopyalayarak yapsam yani sence kazanabilirmiyim

bakın arkadaşlar örneğin haber seçtiniz (basit kategori) ingilzice dili seçtiniz ingilizce 50 tane haber kanalı var örnek :

yahoo,cnn,cnbc vb bunlardan alın videoyu

HOCAM 1 gün 5 kanala indiridiğin 500 videoyu , 100 -100-100-100-100 yüklicez 2 şer saat arayla 100 video şeklinde...yani her kanala 500 video atmış olucaz 100 değil,,,

1 ay sonra kanal açmayı bıraktın 150 kanalın oldu dön 1.kanala sonra hergün 5 kanalına 100 video daha at....yani bu sefer iş dahada kolay....

Tamam beyto olay anlaşılmıştır aynı videolarla 5 kanal oluşturmuş olucaz.

hocam iyi hoş da 500 videoluk hangi kanal günde 0.50 $ getirecek? bu kadar basit olsa 10 kanal 5$, 100 kanal 50$ çarp 30 la aylık 3bin tl. allah bereket versin derdik ama.... 8 kanalım var günde 1$ zor geliyo kardeş valla vds aldım bende 5 gün önce bakalım ne olacak

hergün 5 kanal diyorsunuz hocamda bu kanal açmada telefon onayına takılıyor onu nasıl çözeceğiz.

Peki hergün 5 kanalı nasıl açacağız ?

Normal açacaksın. :D

Telefon onaysız açsanda olur. Android telefonlardan da açabilirsin fakat nasıl açılıyor ben de bilmiyorum millet çatır çatır açıyor. Tarayıcının gelmişini geçmişini sil sonra üyelik al ondan sonra yeniden gelmişini geçmişini sil yeniden al.(Ben bu taktikle 10 kanal açtım)

hergün 5 kanal diyorsunuz hocamda bu kanal açmada telefon onayına takılıyor onu nasıl çözeceğiz.

eeeeeeee hocam sende olmassa ıbanını ver aylık sana para yollayım forumda bu konu hakkında 10 tane konu var...her şeyi hazır vereyim sana olmadı dediğim gibi ıbanını ver ayın 27 sinde %50 pay göndereyim kazancımdan :D

eeeeeeee hocam sende olmassa ıbanını ver aylık sana para yollayım forumda bu konu hakkında 10 tane konu var...her şeyi hazır vereyim sana olmadı dediğim gibi ıbanını ver ayın 27 sinde %50 pay göndereyim kazancımdan :D
Eft masrafı olur hocam olmaz öyle :) haklısın araştırıp bulayım bi an boşluguma geldi konunun güzelliğine takıldık sayfa sayfa okuduk.Kafamda soru kaldı hemen sorayım dedim unutmadan.Güzel paylaşımların için teşekkür ederim.

arkadaşlar biz türk milleti oalrak hazıra konmayı seviyoruz bunu bugün daha iyi anladım

konuda ve pm lerde şu sorular var

1-günlük 500 videy nasıl indircez ? (konuda cvbı var aslında )
2-gmail telefon onayını nasıl geçicez ( forumda 10 konu var )
3-verdiğin haber kanalalrının Youtube kanalı varmı diye soruluyor Allah rızası için yazıverrin yt de arama cubuğuna varmı yokmu bakın arkadaşlar......

Bu kadar olmaz ama ......biraz araştırın her şey beleş olmaz az kafa yorun sizlerden ricam bu yönde

Bol kaznaçlar

---------- Mesaj saat 22:57:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:12 civarında gönderildi. ----------

Eft masrafı olur hocam olmaz öyle :) haklısın araştırıp bulayım bi an boşluguma geldi konunun güzelliğine takıldık sayfa sayfa okuduk.Kafamda soru kaldı hemen sorayım dedim unutmadan.Güzel paylaşımların için teşekkür ederim.

ben teşekkür ederim hocam ne demek :) eft masraflı olur dersen mersinde tanıdığın varsa elden bırakayım :D

---------- Mesaj saat 22:59:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:57:13 civarında gönderildi. ----------

hocam iyi hoş da 500 videoluk hangi kanal günde 0.50 $ getirecek? bu kadar basit olsa 10 kanal 5$, 100 kanal 50$ çarp 30 la aylık 3bin tl. allah bereket versin derdik ama.... 8 kanalım var günde 1$ zor geliyo kardeş valla vds aldım bende 5 gün önce bakalım ne olacak

hocam benim kanalalrımın hepsi 500-1000 video var en az 2 $ getiriyor ozman sen etiket vb de hata yapıyon

iyi diyorsun hoş diyorsunda akıl akıldan üstündür amelelik yerine kafayı çalıştırırsan 3-4 saatlik uğraşla o parayı geçersin.

Hee diyorsan ben yeniyim böyle bişeye yavaştan girmeniz iyi olur ama benim işim olmaz çok zor o iş.

Normal açacaksın. :D

Telefon onaysız açsanda olur. Android telefonlardan da açabilirsin fakat nasıl açılıyor ben de bilmiyorum millet çatır çatır açıyor. Tarayıcının gelmişini geçmişini sil sonra üyelik al ondan sonra yeniden gelmişini geçmişini sil yeniden al.(Ben bu taktikle 10 kanal açtım)

Android marketten indirdiğin gmail uygulaması(genelde her android telfonda vardır.)Telefondaki gmail hesabını kaldırdıktan sonra uygulamaya girince yeni hesap yerine tıklayıp alabilrsiniz bende bu şekilde alıyorum 1 dk nızı almaz.

iyi diyorsun hoş diyorsunda akıl akıldan üstündür amelelik yerine kafayı çalıştırırsan 3-4 saatlik uğraşla o parayı geçersin.

Hee diyorsan ben yeniyim böyle bişeye yavaştan girmeniz iyi olur ama benim işim olmaz çok zor o iş.

bak akrdeş ben millete emek vererek kazanmayı öğretiyorum,sen daha hızlı ve daha az zaman haracayarak öğretebilrisen buyur öğret....ama ben ve bu sistemi yapanlar amele değil lütfen düzgün kelime seç .....kimseye amele diyemessin...

Android marketten indirdiğin gmail uygulaması(genelde her android telfonda vardır.)Telefondaki gmail hesabını kaldırdıktan sonra uygulamaya girince yeni hesap yerine tıklayıp alabilrsiniz bende bu şekilde alıyorum 1 dk nızı almaz.

çok abanmayın sonra telefonunuz karalisteye giriyor hiç hesap almıyorsunuz. benden söylemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri