Para Kazanmak mı İstiyorsun?

• Kullanıcı enigma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Ey vallah kardeşim bilgilerin için, Ya bu bizim türk milletini anlamıyorum. [MENTION=11765]hüseyin[/MENTION]23 arkadaşımızda demiş zaten elin yabancıları yardımlasır birbiriyle biz yardım olsun diye konu acarız adamlar kalkar atar yapar heey allahım ya Yabancılarda şikayet olayı bile yok aslında bunları yapanlarda kesinlikle Türk tür.. Abi birseye başlayınca biz afedersiniz ama bokunu cıkarıyoruz adam blog silindi diyor sen bi günde 100 konu yuklersen tabi silinir. Tekardan sagolasın enigma işe yarar bilgiler vermişsin. Keske yabancılar gibi topluluk olsakta birbirimize yardımlar etsek nerdee.. Valla ingilizce catcut ama adamlar anlamasa bile yardım etmeye ugrasıyorlar

Merhaba arkadaşlar adwords ile reklam vererek para kazanmak isteyenler var ise küçük bir öneri ama yazım uzun olabilir kusura bakmayın.

Satış ortaklığı yapan tüm siteler yani amazon, ebay, wordpress tema satış ortaklığı yapanlar, anti virüs pragramları, host firmaları, çeşitli giyim tarzı ürün satan ve satış ortaklığı sistemi olan, (cinsel ürünlere izinli olanlar var tabiki o ayrı zor olan), buna benzer satış ortaklığı yapan sitelerin linkleri çok önemli yani benimsitem.com/satışortaklığılinki gibi olması şart adwords bunları kabul ediyor apaçık ortada reklam politikasında zaten yer veriliyor mutlaka bu şekilde olacak ve ürün o site içinde ki linkten ürün satılacak diyor.

Adwords bu koşullar içerisinde tamam diyor bu şekilde reklam verebilirsiniz. En önemlisi ise bazı satış ortaklığı siteleri adwords kabuşl etmeyebiliyor bunuda göz önünde bulundurun lütfen. buda benden bir çeşit satış ortaklığı tekniği diyebilirim uyguladım ve oluyor denemek isteyenler bu şekilde yapabilir. ayrıca ister türk ister yabancı sitelerden satış ortaklığı yapan siteleri bulmanız gerekiyor ve reklam vererek kazanç yapılabiliyormu araştırın derim.

Adwords mantığından biride ne kadar ücret ödemenizdir. buda şu şekilde yapabilirsniz kelime başına 0,10 kuruş verebilirsiniz onlar bazen 5,55 gibi yapın daha çok tıklansın ve ilk sıraya çıksın diye öneride bulunabilir 0,10 yapsanız dahi reklam gösteriliyor unutmayın 1000 değilde 200 tıklama olur o kadar 1000 tıklama 5 tl den 50 bin tl eder 200 tıklama 0,10 kuruştan 20tl gibi bir rakam eder çok tıklansın diye yapılan en büyük hatadır denedim vegördüm satış 1 kayıp çok malesef denem yanılm çok yaptığım için tecrübe ettim herkes için farklı olabilir.

Anahtar kelimeleri bulmanız o kadar zor olmayabilir ister adwords anahtar kelime aracı istersenizde keywordtool.io kullanabilirsiniz. treklam öbekleri içinde ister semrush.com ister keywordspy.com kullanabilirsiniz adwordsta olan tüm reklam öbeklerini bulabilirsiniz. semrush da ise bink üzerinden reklam öbekleride mevcut ayrıca hangi kıtada gösterim oluyorsa onlarıda bulabilirsiniz. tvsiye ederim. istesenizde kendiniz yazabilirsiniz anlamlı olmak şartı ile veya reklam öbeklerinde bir harf yer değiştirebilirsiniz oluyor.

Adwords iyi tarafı ama kötü tarafı ban yeme ihtimaliniz var reklam varmı diye araştırın önce. Diğer bir tarafı ise tek ip tek adwords onun içinde müşteri merkezi oluşturun istediğiniz kadar reklam adwords hesabı açabilirsiniz banlanma riskiniz var yenisini açar yolunuza devam edersiniz. peki para nasıl olacak her hesap bir kredi kartı ister onunda çözümü ödeme göndermek eft yani bir yöntem var 24 saat içinde reklam yayınlanır eğer uygulamaz iseniz 2 haftayı buluyor. oda şuekilde ödeme yönteminde havale yapacağım diye bir yöntem var oradan ne kadar gönderecekseniz okadar yazarsınız örnek 25 tl ve referans numarası oluşturulur o referans numarasını eft yaparken dikkat edin ve açıklama bölümüne yazın başka birşey yazmayın 24 saat içinde yayınlanmaya başlar.

adwords kuponuda kullanabilirsiniz . fiwerr de satanlar çok araştırın ben aldım daha önce bing ve google adwords kuponu bulabilirsini,z. reklam içinde adwords, bing, istersenizde bidwerds yanlış hatırlamıyorsam kullanabilirsiniz. ve bir çok reklam veren siteler kullanabilirsiniz.

4 yıllık tecrübemden bir kısmı [MENTION=48483]enigma[/MENTION] arkadaş konuya değinmiş biraz bilgi verelim yazım hataları olabilir ayrıca yazı uzun kusura bakmayın adwords maceramdan kısa bir bilgi. Hakkınızı helal edin zamanınızı aldım.

herkes birşeyler paylaşmış hoş güzel de nerden nasıl başlamalı.kendim adımaa konuşuyorum birşeyler yapıp denemek istiyorum ama yol gösteren birileri olmalı takıldığım yerlerde desteğini hiç esirgememli.gerekirse insanlar kazansın diye videolar da yapılmalı aksi durumda anlatılanlar burda yazılıp durur kimse de bişey kazanamaz. bir de gerçekten birilerine para kazandırmak istiyorsanız kazandıklarınızı kanıtlayın millete.bakın o zaman neler neler oluyor.kazançlarınızı paylaşmak bence hiç abes bişey değil.aksine daha çok insanlarda aşk yapar şevke gelir insanlar.ben böyle bilirim böyle konuşurum.tşkler

dediklerim sadece konuyu açan arkadaş için değil genel anlamda söyledim.

Son düzenleme:
arkadaşım düşüncelerini burada paylastgın icin cok teşekkürler.
gerzek gerzek konusanlara aldirma sen.

herkes birşeyler paylaşmış hoş güzel de nerden nasıl başlamalı.kendim adımaa konuşuyorum birşeyler yapıp denemek istiyorum ama yol gösteren birileri olmalı takıldığım yerlerde desteğini hiç esirgememli.gerekirse insanlar kazansın diye videolar da yapılmalı aksi durumda anlatılanlar burda yazılıp durur kimse de bişey kazanamaz. bir de gerçekten birilerine para kazandırmak istiyorsanız kazandıklarınızı kanıtlayın millete.bakın o zaman neler neler oluyor.kazançlarınızı paylaşmak bence hiç abes bişey değil.aksine daha çok insanlarda aşk yapar şevke gelir insanlar.ben böyle bilirim böyle konuşurum.tşkler

dediklerim sadece konuyu açan arkadaş için değil genel anlamda söyledim.

Başka? O Dediklerin için paralı danışmanlık yapanlar var sen yol tarifi veren adama evine bırakmasını istiyosun. armut piş ağzıma düş bu kadar kolaydı zaten

hocam o senin düşüncen.herkes senin gibi düşünseydi bugün ytpara.com olmazdı.

Sen ne katıcaksın onu söyle hocam ? bu forum kuruldu çünkü paylaşım yapılsın diye tek taraflı bilgi sömürüsü olsun diye değil.

Zamanındada Serkan hoca gerek videolarla gerek r10 ve burda yüzlerce kişiye youtube havuzundan nasıl para kazanılabileciğini öğretti al şu kategoriyi bu şekilde at para kazancaksın demedi.

sana birisinin adimadimparakazan.pdf ebookunu bedavaya vermesini bekliyosan kolay gelsin sana.

Sen ne katıcaksın onu söyle hocam ? bu forum kuruldu çünkü paylaşım yapılsın diye tek taraflı bilgi sömürüsü olsun diye değil.

Zamanındada Serkan hoca gerek videolarla gerek r10 ve burda yüzlerce kişiye youtube havuzundan nasıl para kazanılabileciğini öğretti al şu kategoriyi bu şekilde at para kazancaksın demedi.

sana birisinin adimadimparakazan.pdf ebookunu bedavaya vermesini bekliyosan kolay gelsin sana.

hocam siz beni amayacaksınız galiba iyi günler size başarılar

Ne işte nede gücte bir birlik olmadık toplum yada kesimler olarak [MENTION=48483]enigma[/MENTION] isimli arkadaş ortaya bir fikir atmış zamanı imkanı olan varsa uygular demiş. Ek kazanc yöntemlerinden bahsetmiş eğer bunda bile bir muhalif konu bulup taşlıyorsak diyecek bişey yok. Toplum olarak düşüncelerimize format atıp ya en eski sistemi yada en son cıkan sistemi kurmak lazım bu ortada kalan sistem bu topluma yaramıyor arkadaş.

herseye de ikilik katılmazki.. birde birliğin gücünü deneyin.

Öncelikle bu konuyu açan [MENTION=48483]enigma[/MENTION] arkadaşa teşekkür ederim. İşini bilene çok faydalı bir konu umarım bu tarz konuları forumumuzda daha çok görürüz.... [MENTION=10597]MPVH[/MENTION] hocam birlik beraberlik konusunda en iyi millet şu sıralar japonlar
adamlardan hiç bir şekilde çatlak ses çıkmıyor hani bir tabir vardır yek vücut olmak
diye işte bütün mesele bu ülkemizin de kalkınması için bu şart.....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri