para kazanmam açıldı alırım bi H.O :D

• Kullanıcı hayalmeyal07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hayalmeyal07

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanalı tam bir ay önce kurdum 2 haftada abone eşiğini cumartesi günüde izlenme eşiğini geçince para kazanmaya başvurdum bugün onaylanmış darısı hepinizin başına

Hayırlı olsun. Benim de Türkçe özgün kanalımla 3 gün önce şartları sağlayıp başvurdum, ertesi gün direkt para kazanma onaylandı. Oyun kanalları çabuk onaylanıyor sanırım diyeceğimde daha önce bot izlenim abone çekipte şartları sağladığım facecameli bi oyun kanalım 3 ay incelemede kaldı sonra red geldi. Bu kanalda herşey organik, üzerine düştüğüm bir kanal

Hayırlı olsun hocam da bu kısa sürede nasıl 4000 saati geçtiniz :)

Hocam başvuru süresinden kaç gün sonra onay aldınız ?
Cumartesi başvurdum bugun açıldı salı

---------- Spam Engelliyici 21:18 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Hayırlı olsun hocam da bu kısa sürede nasıl 4000 saati geçtiniz :)
hatta 5300 saat olunca farkettim anlatıyoruz izleniyor bende şaşırdım bu kadar tutulacagımı arkadaş cevremin bile haberi yok sadece youtube görenler izleyenler abone

Hayırlı olsun hocam, kanalınızı merak ettim paylaşmanız mümkün mü?
Benim kanalım 2 hafta oldu 100 aboneye ulaşsam da özel linke başursam diye sağa sola koşuşturuyorum =)

Kanalınızı inceleyip nerede yanlış yapıyorum anlamaya çalışacağım.

Bol kazançlar, başarılar.

Hayırlı olsun hocam, kanalınızı merak ettim paylaşmanız mümkün mü?
Benim kanalım 2 hafta oldu 100 aboneye ulaşsam da özel linke başursam diye sağa sola koşuşturuyorum =)

Kanalınızı inceleyip nerede yanlış yapıyorum anlamaya çalışacağım.

Bol kazançlar, başarılar.

asla kanalınızı forumdan kimseyle paylaşmayın. / forumda da paylaşmayın.

ne hikayeler gördü burası. sorun değil riski göze alıyorum diyorsanız paylaşın tabi.

ne hikayeler gördü burası. sorun değil riski göze alıyorum diyorsanız paylaşın tabi.

Öyle mi? :eek: Ben facebookta bile paylaşıyorum kanalı. Saklı durmasının manası nedir?
Ne hikayeler gördü dediğinize göre kötü niyetli kişiler kanalı şikayet falan mı ettiler acaba?

Katılıyorum :D Bir ara benim videolarımı olduğu gibi alıp kendi kanalına atıp inadına beni bitirmeye çalışan bir zat vardı :rolleyes: şuan ne oldu dersen hüsran tabi. Ben yoluma devam ettim, ama az da uğraştırmadı.

Öyle mi? :eek: Ben facebookta bile paylaşıyorum kanalı. Saklı durmasının manası nedir?
Ne hikayeler gördü dediğinize göre kötü niyetli kişiler kanalı şikayet falan mı ettiler acaba?

:D bu forumda ne şeytanlar dolaştı hocam senin haberin yok. ne kansızlar, ne ********ler haysiyetsizler dolaştı. kanallarını gösterenlerin kanallara koşup sahte telifler yağdırdığı flag botlarıyla saldırdı içeriklerini çaldı kategorisini çaldı videolarını çalıp üstüne kanalını kapattırdı. neler gördü bu gözler.

yok artık, hatta yuh artık. ne diyeceğimi şaşırdım sadece tanıdık ve güvenilir referanslı kişiler için mi açtık kanalı :)

youtube da kimse kimsenin rakibiymiş gibi gelmiyor bana açıkçası. herkes herkesi izliyor sonuçta.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri