para kazanmam 2.5 günde bugün açıldı ve ilk görüntü şu şekilde
BGBM ne oluyor? ve istatistikler nasıl şu anda
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kazanmam 2.5 günde bugün açıldı ve ilk görüntü şu şekildeBGBM ne oluyor? ve istatistikler nasıl şu anda
![]()
Hayırlı olsun sana önerim kanal adını ve içeriğini bu ve benzeri forumlarda gizli tut içeriğini çok çabuk kopyalarlar sıkıntı yaşama görseli editlemen kendin için yararına olur![]()
şimdiden kopyalamışlardır bile yeterki ifşa görsünler![]()
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.kanal isminizi kapatsaydınız keşke size büyük bir tavsiyede bulunayım videolarınızın altına görüntünüzü koyun konuşun suratınız görünsün istemiyorsanız surat boyama kalemi ile boyayın renkli o bile olur. ama kendinizi belli edin acilen videolarda sebebi bu şekilde en fazla 1 ay sonra tekrarlanan içerikten , içeriğine değer ve kendi yorumunu katmadan yayınlamaktan yine alıyorlar para kazanmayı madem bir fırsat geçmiş eline kendini hemen göstermeye başla farklı ol suratını boya, her video girişinde tam ekran bir giriş yap görün sonrasında görüntünü ufak ver alta öyle devam et. bu arada abone oldum kanala birkaç videoda beğendim![]()
hocam abone ve izlenim satın almış mıydınız?
Bu bgbm düşer zaten düşmez ise çok güzel olur günlük 5k 10k izlenen kanallar var böyle bir bgbm olsa adamlar zengin olurdu ileride belli olur tam olarak bgbm yani kazancın bir kaç gün sonra aynı konunun altına yaz ��
Hayırlı olsun sana önerim kanal adını ve içeriğini bu ve benzeri forumlarda gizli tut içeriğini çok çabuk kopyalarlar sıkıntı yaşama görseli editlemen kendin için yararına olur![]()
şuan 104 olmuşBu bgbm düşer zaten düşmez ise çok güzel olur günlük 5k 10k izlenen kanallar var böyle bir bgbm olsa adamlar zengin olurdu ileride belli olur tam olarak bgbm yani kazancın bir kaç gün sonra aynı konunun altına yaz ��
![]()
Benim android uygulamada öyle bgbg olacak direk yarın memurluktan istifa dilekçesi verirdim. Herhalde günlük 5 bin lira falan kazanıyorum o durumda![]()
Kanalı aktif tutmaya çalışıcam artık![]()
Benim android uygulamada öyle bgbg olacak direk yarın memurluktan istifa dilekçesi verirdim. Herhalde günlük 5 bin lira falan kazanıyorum o durumda![]()
Tebrikler sizin kazancta iyi bence Tek uygulamadanmi bu kazanç bende baslamayi düşünüyorum kendinizmi yapıyorsunuz uygulamaları biraz ayrıntı verebilir misiniz.
Para kazanma 2,5 günde nasıl açıldı.Ne yaptınız hocam bize de anlatın?
Anlamıyorum fakat iyi bir şey sanırım.Vay arkadaş 104 TL nedir ya![]()
BilmiyorumPara kazanma 2,5 günde nasıl açıldı.Ne yaptınız hocam bize de anlatın?
Şuanda tek bir mobil oyun üzerinde gameplay videoları atıyorum.Kategori nedir hocam
bilgisayardan mı oynuyorsun telefondan mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.