Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler gri dolar işaretleri kanala geldi fakat şu anda yine birçok kişinin problemi olan şu ünlem belasınıda bir şekilde atlatabilsek keşke ne güzel olurdu..

---------- Mesaj saat 11:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:10 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş o lafı bana yazmıştıda sende alıntılayıp eleman gelmedi demişsin beni mi kastettin dostum hayırdır ?

Bu konu kilitli mi ki sana yazmış olayım dostum. :)

konuyu acan arkadaşa cok teşekkür ederim deneme yaptım 24 saat sonra kanalı tekrar actım kanal ayarlarında para kazanma acık gözüküyor fakat kanalda ve yüklenende para kazanma kapalı görünüyor tekrar kapatıp 3 gün sonra tekrar deneyecegim dün akşam bir arkadaş denedim 40 50 dakikada acıldı dedigi için denemek istemiştim sizlerle paylaşmak istedim herkese bol kazançlar . . .

Ülke olarak neresi seçili?

Bu yöntemi bi kanalımı silmek için kullanıyordum bu şekilde hiç aklıma gelmemişti :D yöntem işe yarıyor çok teşekkürler hocam, gece 3 de sildim öglen 2de açtıgımda düzelmişti kanallar not olarakda kanalı açtıgınızda videolar 0 görünüyor yavaş yavaş düzeliyor

Arkadas iyi bir konuya değinmiş hesap sil bölümündeki tüm secenkler işaretlenip silinecek mi?

---------- Mesaj saat 14:57:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:01 civarında gönderildi. ----------

Kimse cevap vermiyecek mi :-(

Evet hepsini isaretleyip sileceksin. Hesabina ait adsense olmamasina dikkat et ama cunku silerken adsense seceneginide isaretlemen gerekiyor.

Arkadas iyi bir konuya değinmiş hesap sil bölümündeki tüm secenkler işaretlenip silinecek mi?

---------- Mesaj saat 14:57:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:01 civarında gönderildi. ----------

Kimse cevap vermiyecek mi :-(
hepsini seçmeden işlem yaptırmaz zaten....
adsense bağlı olmamasına dikkat et.

Alt kanal mı ? o zaman sadece ana kanallarda bu işlemler geçerli ana kanal içinse zaten biz onu g+ yöntemi ile açıyoruz .

Benim actıgım ana kanal hocam ama konuyu acan arkadaş alt kanalda uygulama yapmış ana kanal çinde gecerli diyor bende ana kanalda denedim yani alt ve ana kanal oluyor hocam

Benimde bugün bütün kanallarımın para kazanması gitti 5-10 kuruş kazanıyorduk çok şükür ta ki bu sabaha kadar.
Bu konuyu gördüm deneyim dedim Öncelikle Topluluk yiyen kanalımı,gmail'i filan komple sildim.
Sonra para kazanması kapanan kanallarımdan bir tanesini de komple sildim. Bir 30-40 dakika bekledim sonra tekrardan şifremi unuttum ile kanalımı açtım.
Sonra youtube girdim kanalımdaki videolar duruyor fakat değişen bir şey olmamış para kazanma halen kapalı. :(

Arkadaşlar tamam bu sistem İşe yariyor ama Para kazanmayı aktif ettikiğimiz vakit tüm videolar Ünlem İşareti alıyor. Onun bir çözümü yok herhalde. :S

Benimde bugün bütün kanallarımın para kazanması gitti 5-10 kuruş kazanıyorduk çok şükür ta ki bu sabaha kadar.
Bu konuyu gördüm deneyim dedim Öncelikle Topluluk yiyen kanalımı,gmail'i filan komple sildim.
Sonra para kazanması kapanan kanallarımdan bir tanesini de komple sildim. Bir 30-40 dakika bekledim sonra tekrardan şifremi unuttum ile kanalımı açtım.
Sonra youtube girdim kanalımdaki videolar duruyor fakat değişen bir şey olmamış para kazanma halen kapalı. :(

Acele etmemeliydin. Bi 3-5 saat beklersen acilir. 35 40 dakika kapali tutmak her kanalda ise yaramiyor.

Benim merak ettiğim millet Para kazanmasi kapanan kanallarini silmiyor mu ki millet hep denemis acmis falan anlamadim by isi

2014-03-18%2017-11-37.png

Kurtarma mailini girdiğim halde ben de mail seçeneği çıkmıyor nedense.

Hocam ben herşeyi yaptım da 40 dakika sonra girdiğimde kanalda hiç video yoktu ve para kazanma hala kapalıydı biraz daha mı beklemem gerekiyordu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri