TuKeNeCeGiZ
Yasaklanmış
Arkadaşlar sıkça sorulan sorular ve karşılaşılan hataların veya olumsuzlukların denemelerini yapıp konu başında SIKÇA SORULAN sorular başlığı altında yaptım yapmaya devam edeceğim zamanım oldukça.
---------- Mesaj saat 11:48:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:24 civarında gönderildi. ----------
Malesef geri getiremezsin konuda da belirttiğim gibi 72 saatle sınırlıdır. 72 Saat içinde bu işlemleri bitirmeniz gerekiyor.
O hesaba cep numarası ve ikinci e-posta tanımlamamışsınız benimde başıma geldi bir deneme yaptım sonuç çıkarsa yazacağım.
---------- Mesaj saat 11:48:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:24 civarında gönderildi. ----------
Hatam varsa affola birsey sormak istiyorum
Daha once para kazanmalarim kapandi cozum yok diye sildim hepsimi eger mumkunse kisa not olarak birer cumle halinde yapilmasi gerekenleri yazmaniz mumkunmu acaba
Malesef geri getiremezsin konuda da belirttiğim gibi 72 saatle sınırlıdır. 72 Saat içinde bu işlemleri bitirmeniz gerekiyor.
ikinci maili yada telefon onayını sormuyor. bu kanalınız 0 gün önce silindi kurtarma seçeneklerini deneyin diyor
O hesaba cep numarası ve ikinci e-posta tanımlamamışsınız benimde başıma geldi bir deneme yaptım sonuç çıkarsa yazacağım.