Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Arkadaşlar sıkça sorulan sorular ve karşılaşılan hataların veya olumsuzlukların denemelerini yapıp konu başında SIKÇA SORULAN sorular başlığı altında yaptım yapmaya devam edeceğim zamanım oldukça.

---------- Mesaj saat 11:48:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:24 civarında gönderildi. ----------

Hatam varsa affola birsey sormak istiyorum
Daha once para kazanmalarim kapandi cozum yok diye sildim hepsimi eger mumkunse kisa not olarak birer cumle halinde yapilmasi gerekenleri yazmaniz mumkunmu acaba

Malesef geri getiremezsin konuda da belirttiğim gibi 72 saatle sınırlıdır. 72 Saat içinde bu işlemleri bitirmeniz gerekiyor.

ikinci maili yada telefon onayını sormuyor. bu kanalınız 0 gün önce silindi kurtarma seçeneklerini deneyin diyor

O hesaba cep numarası ve ikinci e-posta tanımlamamışsınız benimde başıma geldi bir deneme yaptım sonuç çıkarsa yazacağım.

Benim komple eşleşen veren bir kanalım var şu anda 200 videolu denesem olurmu acaba eşleşenlerde açılırmı ?

Deneme ve Sonuç

18.03.2014 tarihi gece saat 01:20 de gmaillerimin bir kısmını sildim
18.03.2014 tarihi saat 11:00 da sildiğim gmail hesaplarımı telefon numaralarımı kullanarak tekrardan kurtardım.(kurtarma mailine girip - kurtarma linkinden yaptım)
ve bütün kanallar para kazanmaya açık ve dolarlar aktif...

not: bazı kanallar para kazanmaya açılıyor fakat ünlem belası var yani. o kadarda olsun. sonuçta para kazanmaya açılıyor ve aboneler iş görür.

Bu konuyu paylaşan arkadaşımızdan kardeşimizden ALLAH RAZI OLSUN...

Arkadaşlar alt kanal için nasıldı bu yöntem yanlış birşey yapmıyım

tşk'ler hocam ellerinize sağlık . yazan elleriniz dert görmesin çok yararlı bir bilgi oldu :)

Bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler gri dolar işaretleri kanala geldi fakat şu anda yine birçok kişinin problemi olan şu ünlem belasınıda bir şekilde atlatabilsek keşke ne güzel olurdu..

---------- Mesaj saat 11:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:10 civarında gönderildi. ----------

Hani eleman gelmedi. :) Konuda kilit bekleye kaldık öyle iyi mi. :)

Arkadaş o lafı bana yazmıştıda sende alıntılayıp eleman gelmedi demişsin beni mi kastettin dostum hayırdır ?

Arkadaşlar sıkça sorulan sorular ve karşılaşılan hataların veya olumsuzlukların denemelerini yapıp konu başında SIKÇA SORULAN sorular başlığı altında yaptım yapmaya devam edeceğim zamanım oldukça.

---------- Mesaj saat 11:48:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:45:24 civarında gönderildi. ----------

Malesef geri getiremezsin konuda da belirttiğim gibi 72 saatle sınırlıdır. 72 Saat içinde bu işlemleri bitirmeniz gerekiyor.

O hesaba cep numarası ve ikinci e-posta tanımlamamışsınız benimde başıma geldi bir deneme yaptım sonuç çıkarsa yazacağım.

Evet hocam 72 saatte oldugunu biliyorum bundan sonrasi icin sormustum

Hocam teşekkürler böyle bir konu açtığın için. Benim en çok zoruma giden, gözümüzün önünde duran yöntemi (72 saatte geri alındığını bildiğimiz halde) denememiş olmamızdır. Kendimi şuan çok ezik hissettim. :)

Arkadaşlar ÜNLEM denemeleri gerçekleştiriyorum çözüm bulabilirsem direk paylaşacağım, yalnız 1 adet pinli veya pinsiz temiz bir adsense hesabına ihtiyacım var. Lütfen herkes elini taşın altına koysun, bildiklerimizi paylaşalım deneme yanılmalarla sıkıntılarımızı giderelim. Unutmayın Youtube sandığınız gibi küçük bir dünya değil herkese yetecek kadar ekmek var hemde herkese.

1- Benim kanalım 1-2 ay önce veya 1 hafta 15 gün önce para kazanması kapanmıştı ama olmadı?
Cevap: Yukarıda anlattığım işlem 72 saat ile sınırlıdır. Yani bir kanalı silip tekrar aktif etme süresi 72 saattir, bu 73. saate girerse olmaz.

2- Ben kanalı sildim hemen geri aldım olmadı?
Cevap: Bende öyle yaptım bende de olmadı, ama diğer denemelerimde minimum 45-50 dk bekleyip öyle geri açtım sildiğim kanalı oldu. Bu demek oluyor ki bir kanalı sildiğimizde min. 45 50 dk beklememiz gerekiyor.

Bu iki satırda ne kadar çok hata yaptığımı anladım...Uyarılar ve bilgilendirme için çok teşekkürler.

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] hocam cok tesekkur ederim..hayatimi kurtardin :) ise yariyor arkdaslar..

Konuya abone oldum mesajda yazayim basima insallah gelmez ama gelirsede hemen uygulayacagim. Tesekkurler

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

video olarak paylaşsaydın bile en az 1 günde 15k izlenim alırdın...gerçi şu anda kazancın yerindeymiş ama bundan sonra da yerinde olur umarım...bu kadar kişi duacı sana ;)

Bu iki satırda ne kadar çok hata yaptığımı anladım...Uyarılar ve bilgilendirme için çok teşekkürler.
Rica ederim kardeş sevindim adına.

video olarak paylaşsaydın bile en az 1 günde 15k izlenim alırdın...gerçi şu anda kazancın yerindeymiş ama bundan sonra da yerinde olur umarım...bu kadar kişi duacı sana ;)

Kardeş an itibari ile Kazancımın %75'ini çöpe attım göz göre göre bile bile. Çünkü bazı kanallarım da ne kadar yanlış yaptığımı, ne kadar hata yaptığımı anlamış oldum. Şuan tüm samimiyetimle söylüyorum %25 kazancı zor göreceğim. Sıfırdan başlayacağım her şeye. Ama şimdi değil 1-1.5 yıl sonra çünkü aşmam gereken bazı manevi sorunlar mevcut. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] hocam cok tesekkur ederim..hayatimi kurtardin :) ise yariyor arkdaslar..

Senin adına bende mutlu oldum inan ki.

konuyu acan arkadaşa cok teşekkür ederim deneme yaptım 24 saat sonra kanalı tekrar actım kanal ayarlarında para kazanma acık gözüküyor fakat kanalda ve yüklenende para kazanma kapalı görünüyor tekrar kapatıp 3 gün sonra tekrar deneyecegim dün akşam bir arkadaş denedim 40 50 dakikada acıldı dedigi için denemek istemiştim sizlerle paylaşmak istedim herkese bol kazançlar . . .

denedim malesef açılmadı para kazanma ): alt kanalımın para kazanması kapalıydı bende alt kanalımın ana kanalını toptan sildim malesef geri baktığımda alt kanalı para kazanması kapalıydı

Konuyu açan arkadasa birkaç sorum olucak. İlgilenirse sevinirim. [MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]

Şimdi 1 ana gmail. Altında 6 tane alt kanal var. bunlardan 4 ü para kazanması kapalı. Ben Gmaili silersem geri getirirsem;
a) Tüm alt kanallar aynı şekilde geri gelicekmi?
b) Geri geldi diyelim para kazanması açık olan alt kanallarda bi sıkıntı olabilirmi ( tekrar para kazanmaya açma gibi)
c) Tüm bunlar işe yaramazsa başka bi gmaile taşısam para kazanması kapalı olanları 14 gün beklesem Sahibi yapsam sonra o gmaili silsem. ve geri getirsem Para kazanmayı açabilecekmiyim 1den çok alt kanalda ?

Bunlara bi cevap verebilirsen çok sevinirim kardeşim.
Şimdiden Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri