Kaanbulut
Yasaklanmış
Esdağf. Dilruba hanım tehdit ne haddime. Açık yazayım madem, ben para kazanma kurbanı oldum 2 gün önce kadar, 3-4 saat gibi bir sürede konu başında paylaştığım yöntemi keşfettim ve para kazanmalarımı açtım ve akabinde tüm samimiyetimle söylüyorum günlük 200 300 TL geliri olan para kazanması kapatılmış ve bu yöntemle açmış, para kazanmasını aktif etmiş olduğum kanallarımı sildim. Yani binevi günlük 400-500 TL gelirli kanallara çizgi çektim ve tüm samimiyetimle sölüyorum şuan günlük sadece 100 TL kazanıyorum dün ki gelirim adsenseye baktığımda 100 TL. Ben günü birlik yaşama değil geleceğe bakarım. Yıllardır ödeme aldığım adsense hesabımıda, yeni açtığım adsense hesabımıda riske asla atmam. Günü birlik kazanabilirim ama yarın öbür gün başıma bir iş geldiğinde pc kullanamam vs. gibi hayatımı sürdüre bileceğim sağa sola borç harç konusunda söz verebileceğim gelirlere ihtiyacım var. Bu yüzden spam için çok ciddi yaptırımlar gelecek emin olun dürüst kazanırken işin içine spam soktuğumda dürüst kanallarım ve adsense hesaplarımın bir kalemde silineceğini sıfıra ineceğimi biliyorum. Bu yüzden SPAMA HAYIR diyorum. Tekrar söylüyorum spam ayrı bir şeydir. Kopyacılık ayrı birşeydir. Yazın bugünün tarihini ve sözlerimi bir kenara ilerleyen zamanda neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.
Yaşına göre (abi) şimdi dediklerine eyvallah ama zaten bunlar için istihbarat almaya vs gerek yok. Zaten olay aynen böyle olacak bunun bilincinde olmayan arkadaşlar zaten şuan bu işi bıraksın. Bugüne göre olan yaptırımlar %50 olarak arttırılacak önceden 200 kanal aç her kanala 300 - 500 video at 2 ay sonra günlük 500 lira kazan muhabbeti biteli 1 ay oldu zaten.
Bence de bu olay zaten çok riskli artık 5 kanaldan bile kazansanız fazlası artık göze batıyor..