Para Kazanmanın Kapanması (Alt Kanal ve Ana Kanal Dahil) ÇÖZÜM!

Esdağf. Dilruba hanım tehdit ne haddime. Açık yazayım madem, ben para kazanma kurbanı oldum 2 gün önce kadar, 3-4 saat gibi bir sürede konu başında paylaştığım yöntemi keşfettim ve para kazanmalarımı açtım ve akabinde tüm samimiyetimle söylüyorum günlük 200 300 TL geliri olan para kazanması kapatılmış ve bu yöntemle açmış, para kazanmasını aktif etmiş olduğum kanallarımı sildim. Yani binevi günlük 400-500 TL gelirli kanallara çizgi çektim ve tüm samimiyetimle sölüyorum şuan günlük sadece 100 TL kazanıyorum dün ki gelirim adsenseye baktığımda 100 TL. Ben günü birlik yaşama değil geleceğe bakarım. Yıllardır ödeme aldığım adsense hesabımıda, yeni açtığım adsense hesabımıda riske asla atmam. Günü birlik kazanabilirim ama yarın öbür gün başıma bir iş geldiğinde pc kullanamam vs. gibi hayatımı sürdüre bileceğim sağa sola borç harç konusunda söz verebileceğim gelirlere ihtiyacım var. Bu yüzden spam için çok ciddi yaptırımlar gelecek emin olun dürüst kazanırken işin içine spam soktuğumda dürüst kanallarım ve adsense hesaplarımın bir kalemde silineceğini sıfıra ineceğimi biliyorum. Bu yüzden SPAMA HAYIR diyorum. Tekrar söylüyorum spam ayrı bir şeydir. Kopyacılık ayrı birşeydir. Yazın bugünün tarihini ve sözlerimi bir kenara ilerleyen zamanda neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.

Yaşına göre (abi) şimdi dediklerine eyvallah ama zaten bunlar için istihbarat almaya vs gerek yok. Zaten olay aynen böyle olacak bunun bilincinde olmayan arkadaşlar zaten şuan bu işi bıraksın. Bugüne göre olan yaptırımlar %50 olarak arttırılacak önceden 200 kanal aç her kanala 300 - 500 video at 2 ay sonra günlük 500 lira kazan muhabbeti biteli 1 ay oldu zaten.

Bence de bu olay zaten çok riskli artık 5 kanaldan bile kazansanız fazlası artık göze batıyor..

Esdağf. Dilruba hanım tehdit ne haddime. Açık yazayım madem, ben para kazanma kurbanı oldum 2 gün önce kadar, 3-4 saat gibi bir sürede konu başında paylaştığım yöntemi keşfettim ve para kazanmalarımı açtım ve akabinde tüm samimiyetimle söylüyorum günlük 200 300 TL geliri olan para kazanması kapatılmış ve bu yöntemle açmış, para kazanmasını aktif etmiş olduğum kanallarımı sildim. Yani binevi günlük 400-500 TL gelirli kanallara çizgi çektim ve tüm samimiyetimle sölüyorum şuan günlük sadece 100 TL kazanıyorum dün ki gelirim adsenseye baktığımda 100 TL. Ben günü birlik yaşama değil geleceğe bakarım. Yıllardır ödeme aldığım adsense hesabımıda, yeni açtığım adsense hesabımıda riske asla atmam. Günü birlik kazanabilirim ama yarın öbür gün başıma bir iş geldiğinde pc kullanamam vs. gibi hayatımı sürdüre bileceğim sağa sola borç harç konusunda söz verebileceğim gelirlere ihtiyacım var. Bu yüzden spam için çok ciddi yaptırımlar gelecek emin olun dürüst kazanırken işin içine spam soktuğumda dürüst kanallarım ve adsense hesaplarımın bir kalemde silineceğini sıfıra ineceğimi biliyorum. Bu yüzden SPAMA HAYIR diyorum. Tekrar söylüyorum spam ayrı bir şeydir. Kopyacılık ayrı birşeydir. Yazın bugünün tarihini ve sözlerimi bir kenara ilerleyen zamanda neler olacağını hep birlikte izleyeceğiz.

korku sirenleri mi çalıyor ne :confused:

[MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION] size demek istemedimben:) tehtit konusunda youtubenin bizi artık tehtit ettiği bir duyuru kaynakmı aldınız anlamında söyledim yanlış anladınız:) teşekkur ederım açıklamanız ıcın
Youtube, Adsense, Google bunlardan korkan varsa hemen bu işi bıraksın. Hangi yaptırımı getirirse getirsin önemli olan bizleriz biz yayıncılarız. Çok katı kurallar geleceğini sanmıyorum ama spama karşı ciddi engellemeler gelecek. Belkide çok kişinin canı yanacak ama ben sonuna kadar destekliyorum.
Yaşına göre (abi) şimdi dediklerine eyvallah ama zaten bunlar için istihbarat almaya vs gerek yok. Zaten olay aynen böyle olacak bunun bilincinde olmayan arkadaşlar zaten şuan bu işi bıraksın. Bugüne göre olan yaptırımlar %50 olarak arttırılacak önceden 200 kanal aç her kanala 300 - 500 video at 2 ay sonra günlük 500 lira kazan muhabbeti biteli 1 ay oldu zaten.

Bence de bu olay zaten çok riskli artık 5 kanaldan bile kazansanız fazlası artık göze batıyor..
İstihbarat benim lugatımda yok kardeş. İstihbarat bana göre binevi çok afedersin kancıklık gibi bir şey. Ben sadece aldığım bilgileri aktarıyorum. İstihbarat olayı bir şahıs, kurum vs. gibi olayları takip edip gerek usulsüzlük gerekse ülke geleceği hakkında faydalı faydasız bilgileri üst makamlara arz etmektir. Bu da bize ters.
korku sirenleri mi çalıyor ne :confused:

Korkan varsa çekilsin bu işten (: Bunca yıldır bu işlerin içindeyim Web siteleri zamanında algoritmalar çıktı, spamlar çıktı, adsense katliamları oldu (7 hesabım 24 bin $ param) bir gecede silindi ama zerre kadar korkmadım. Siz de korkmayın. Ama günü birlik değilde geleceğe yönelik çalışmalar yapın. Örneğin adam işe yeni girmiş bir kaç video atıyor 1-2 gün izlenim almıyor veya 3-5 izlenim alıyor hemen basıyor spamı yahu hele bir soluklan 1-2 ay bir bekle sabret (benim açtığım her kanal özel taktikler dışında 1-2 ay sonra tutmaya başlıyor) bakalım ne olacak, deneme yanılma yap. Şu bir gerçek biz alışmışız hazıra konmaya kısa yoldan kazanç elde etmeye. Halbuki emeğin olmadığı yerde karında doymaz, cepte doymaz (:

Neyse velhasıl ben düşüncelerimi dile getirdim kim ne istiyorsa onu yapsın beni zerre kadar alakadar etmez. Herkes kendi yaptığı iyiliğinde kötülüğünde mükafatını alır.. Allah'a emanet olun.

o zaman sonuna kadar devam korksun youtube bizden :)

o zaman sonuna kadar devam korksun youtube bizden :)

Anlamadın yazdığımı (: Spam sana zarar verir, 1-2 ay belki 3-4 ay kazanırsın belki daha fazla bir süre ama bu kazançlar bu yaşam tarzı seni mutlu ederken bir anda SIFIRA düşmek psikolojini alt üst eder hatta reel çevrende terör bile estirebilirsin (: anlatabiliyor muyum.

Anlamadın yazdığımı (: Spam sana zarar verir, 1-2 ay belki 3-4 ay kazanırsın belki daha fazla bir süre ama bu kazançlar bu yaşam tarzı seni mutlu ederken bir anda SIFIRA düşmek psikolojini alt üst eder hatta reel çevrende terör bile estirebilirsin (: anlatabiliyor muyum.

anladım ustad desteğin için saol.

Nick entry ilişkisi :) [MENTION=2807]TuKeNeCeGiZ[/MENTION]
Haklısınız belki ama, Spam bitene kadar spama devam. Zaten belli oluyor yt nin 2 aydır yaptıklarından, bunların hepsi ( para kazanmaya kapanma, ünlem, eşleşen, telif cart curt ) spamı bitirmek içindi. Fakat gördüğünüz üzere bitmiyor, işini sağlam yaparsan bitmezde. Kimi için çoktaan bitti spam, kimi içinse daha yeni başlıyor.. Bana görede yeni başlıyor. Son olaylardan sonra insanlar spamdan çekilmeye başladı, piyasa durgunlaştı, hareketlendirmek lazım. Şahsi fikrim bu yönde onun için,
1 kanal daha açayım :D

Bu arada 0'a düşüşü bikaç kez yaşadım, şahsen beni daha da hırslandırdı.

benimde dün başıma geldi sanıyorum buradaki olayla aynı olay

6Gqm7tZ.png

bu başıma gelen şeyi bu konuda anlatılanları uygulasam çözebilirmiyim hocam

Benim için inşallah birdaha başıma gelmez sinirden sildim bütün Kanalları, size de geçmiş olsun umarım çözersiniz...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanalı açtıktan sonra videolar ünleme düşüyor ya 2 saat bekleyip toplu değil tek tek sırayla videoların para kazanmasını açın,ben de önceden dolar yanan videolar tekrar yandı ünlem olanlarda sabit kaldı :)

daha önce deneyenler bir yol gösterirse sevinirim.
üyelerden birine bu konudakileri uyguluyorduk...telefon,kurtarma mail ekli demesine ragmen telefon ekli değilmiş.

5- ikinci maili yada telefon onayını sormuyor. bu kanalınız 0 gün önce silindi kurtarma seçeneklerini deneyin diyor?

kurtarma mailinden gidince 5.maddedeki yazıyla karşılaşıyoruz...devam edip boşlukları doldurunca bilgileri doğrulamadığı için maili vermiyor...

boşluk doldurma da bilmediğinizi boş mu geçiyorsunuz yoksa yakın bir tarih mi yazıyorsunuz...

para kazanmayı açtıkta fakat bütün videolar ünleme düşmüş.

daha önce deneyenler bir yol gösterirse sevinirim.
üyelerden birine bu konudakileri uyguluyorduk...telefon,kurtarma mail ekli demesine ragmen telefon ekli değilmiş.

5- ikinci maili yada telefon onayını sormuyor. bu kanalınız 0 gün önce silindi kurtarma seçeneklerini deneyin diyor?

kurtarma mailinden gidince 5.maddedeki yazıyla karşılaşıyoruz...devam edip boşlukları doldurunca bilgileri doğrulamadığı için maili vermiyor...

boşluk doldurma da bilmediğinizi boş mu geçiyorsunuz yoksa yakın bir tarih mi yazıyorsunuz...

O bosluklarda doldurman gerekenler, once son sifreni gir ondan sonra maillestigin kisileri falan isteyecek, oraya bi kac tane google a ait mail adresi ekle [email protected] gibi. Ondan sonra maile en son ne zaman ulasim sagladigini falan sorcak 3-5 gun oncesi bi tarih ekle. Ondan sonrada google urunlerini soracak. Bu bolumde hepsini secmen gerekiyor, hepsini secip gmailin acilis tarihini ekle tarih olarakta. Kurtarma maili sordugu bolumde eger kurtarma bolumunu hesabi ilk actiginda girdiysen yaz, girmediysen yazma. yani kurtarma mailini son bi kac gun icinde eklediysen bos birak. Ayrica hesaba surekli giris yaptigin ip adresinden yap bu islemleri, acilmasi gerek.

allah rahmet eylesin bir açık daha kendi kendini yedi :)

---------- Mesaj saat 19:39:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:33:10 civarında gönderildi. ----------

Bu ara @TuKeNeCeGiZ bunu söylemeden de edemeyeceğim :) bir daha ki sefere böyle bir kurtarma şansın olmayacak kendi işin kendin baltalamış sın

Umurumda değil Riga, Google, Adsense, Youtube'dan korkanlar varsa çekilebilir bu sektörden (: Yıllardır algoritmalar çıktı (web siteleri döneminde) pandalar çıktı, ayıcıklar çıktı (:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri