Para kazanmanız kapanmasın (Taktik)

siberkaptan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar sizlere faydalı olabilecek bir olayı paylasmak isterim, 4 tane pk açık kanalım vardı oyunlar,slaytlar falan vardı kanallarda 3 tanesinin pksı kapandı 1 tanesi kapanmad pk açık onlar neden kapandı diye kanalları inceledim 3 kanalda hiç yüzümü göstermemistim onu fark ettim ve pk açık kanalımda 3 videoda facecam kullanmıştım kendi sesim ve yüzüm gözüküyor baska farklı hiçbir durum yok içerikler nerdeyse aynı oyunlar slaytlar vs aynı ama büyük bir şirket değilseniz yüzünüzü gösterin bence ve pk kapalı kanallarada artk facecamlı video atacağım gelismeleri burdan yazarım.

Merhaba arkadaslar sizlere faydalı olabilecek bir olayı paylasmak isterim, 4 tane pk açık kanalım vardı oyunlar,slaytlar falan vardı kanallarda 3 tanesinin pksı kapandı 1 tanesi kapanmad pk açık onlar neden kapandı diye kanalları inceledim 3 kanalda hiç yüzümü göstermemistim onu fark ettim ve pk açık kanalımda 3 videoda facecam kullanmıştım kendi sesim ve yüzüm gözüküyor baska farklı hiçbir durum yok içerikler nerdeyse aynı oyunlar slaytlar vs aynı ama büyük bir şirket değilseniz yüzünüzü gösterin bence ve pk kapalı kanallarada artk facecamlı video atacağım gelismeleri burdan yazarım.

Zaten youtube da bunu diyor yüzünüz veya sesiniz olsun videolarınızda.

Benim para kazanması açık bir kanalım var ne sesim nede bir görüntüm var sadece çektiğim içerik ile ilgili görüntü ve ses bulunuyor hiç bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.
Politika değişince herkesin kanalı gibi benimde kanalın para kazanması kapatılmıştı gerekli şartları yerine getirince başvurdum 1 ay sonra para kazanması açıldı.
Dediğiniz şeyle pek alakası yok diye düşünüyorum eğer olsa başta benim kanalın patlaması lazım 4 senelik kanalın maşaALLAH bir sorunu yok.

Benim para kazanması açık bir kanalım var ne sesim nede bir görüntüm var sadece çektiğim içerik ile ilgili görüntü ve ses bulunuyor hiç bir sıkıntı çekmedim şu ana kadar.
Politika değişince herkesin kanalı gibi benimde kanalın para kazanması kapatılmıştı gerekli şartları yerine getirince başvurdum 1 ay sonra para kazanması açıldı.
Dediğiniz şeyle pek alakası yok diye düşünüyorum eğer olsa başta benim kanalın patlaması lazım 4 senelik kanalın maşaALLAH bir sorunu yok.

Benin başıma geleni anlattım hocam gönül isterki tum kanallar açılsn ama nasip

Facecam sesli oyun kanalım tekrarlanan kapandı alaksı yok rakip kanal facecam ses yok devam ediyor adam bu olay şans işi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri