Para Kazanması Açık Kanallar 1500 TL

O
  • Kullanıcı OnayliKanalSatilir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kanalların kaynağı nedir arkadaşım onu yazsana. kendin mi yaptın, birilerinden mi çalıntı kanallar? son zamanlarda ilk açılan maillerle satılmış kanalların tekrar geri alınabildiği muhabbeti dönüyor piyasada. bu sattığın kanallar kimin? hikayesini yaz. yeni hesapsın kimsin necisin belli değil bi dünya kanal satışa çıkarmışsın. nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Beyler dikkat edin bu konudan kötü kokular alıyorum arkadaş ya kanallari geri alacak yada kanallara adsense bağlıyınca gümleyecek ona göre alın sonradan ağlamayın etrafta

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Arkadaşlar alıcı tüm bilgileri değiştirip güvenlik ayarlarını yaptığı takdirde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum [MENTION=80462]OnayliKanalSatilir[/MENTION] ?

Arkadaşlar alıcı tüm bilgileri değiştirip güvenlik ayarlarını yaptığı takdirde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum [MENTION=80462]OnayliKanalSatilir[/MENTION] ?

bilgilerini değiştirsin , kurtarma mailini alsın(ben almıyorum) , telefon numarası eklesin , hala içi rahat etmediyse kanalı başka gmail'e taşısın. geri alma ihtimalim yok.

Siz yıllardır youtube'de çalışıyorsunuz.Bir kanal satın alınca ne yapacağınızı bilirsiniz.Bilmiyorsanız zaten boşuna kanal almayın.

Hocam size etiklememin nedeni bu kişilerin özellikle Fre , bodoslama kişileri zan altında bırakıcı olarak yorum yazması. Forum dingonun ahırına dönsün istemiyorum.. Teşekkürler.

bilgilerini değiştirsin , kurtarma mailini alsın(ben almıyorum) , telefon numarası eklesin , hala içi rahat etmediyse kanalı başka gmail'e taşısın. geri alma ihtimalim yok.

Siz yıllardır youtube'de çalışıyorsunuz.Bir kanal satın alınca ne yapacağınızı bilirsiniz.Bilmiyorsanız zaten boşuna kanal almayın.

Sakin ol şampiyon :) Ben senin için bişey demedim, alan adam değiştirsin bilgileri gerekirse kanala 2 aşamalı doğrulama yöntemi ile girsin, kaynağını soran arkadaşlar var ki yeni üyesisiniz haklı olarak merak ediyorlar, çok spam yapıp patnerle çalışan birisiniz belli, kafadaki soru işareti yeni üye olup da bu kadar çok kanal satışını haklı olarak merak ediyorlar. Ben olsam bende sorarım. Kanallar size mi ait başkasına mı ? diye.

Geçmişte aşırı spam yapıp patner çalışan biri mutlaka ytpara da üyeliği vardır, sizin yeni üyelik açıp bu kadar kanal satışı ile piyasaya çıkışınız soru işareti doğruyor.

Başka bi nedeni yok yani telifli satmadığınız sürece sıkıntı yok, satış yapabilirsiniz.

iyi satışlar.

Sağolun. Yurt dışında 2400 TL ye alıcısı varsa 2400 eden diye bi kanalda vardır ;) Gerekli bilgiyi arkadaşa pm den ilettim

Alıntılanmadığım için mesajınızı şimdi gördüm hocam. Yurt dışında 2400 liraya alan tabi ki vardır ama burası yurt dışı değil. Oradaki alım gücü ile buradaki alım gücü aynı değil. Yine söylüyorum isteyen istediği fiyata satar ama sizin bu yazdığınız bence çok mantıksız çünkü madem yurt dışında 2400'e alıcısı var diyorsunuz becerebiliyorsanız o fiyata yurt dışına satın, neden orayı baz alarak buradaki insanların ekmek yemesine mani oluyorsunuz hala anlamış değilim.

Bu son mesajımdır, arkadaşın konusunu karşılıklı polemiğe çevirmek istemiyorum sadece son yazılanın bana mantıksız gelmesinden dolayı cevap yazma gereği duydum. Hepimizin hakkında hayırlısı...

Alıntılanmadığım için mesajınızı şimdi gördüm hocam. Yurt dışında 2400 liraya alan tabi ki vardır ama burası yurt dışı değil. Oradaki alım gücü ile buradaki alım gücü aynı değil. Yine söylüyorum isteyen istediği fiyata satar ama sizin bu yazdığınız bence çok mantıksız çünkü madem yurt dışında 2400'e alıcısı var diyorsunuz becerebiliyorsanız o fiyata yurt dışına satın, neden orayı baz alarak buradaki insanların ekmek yemesine mani oluyorsunuz hala anlamış değilim.

Bu son mesajımdır, arkadaşın konusunu karşılıklı polemiğe çevirmek istemiyorum sadece son yazılanın bana mantıksız gelmesinden dolayı cevap yazma gereği duydum. Hepimizin hakkında hayırlısı...

Boş konusuyosun hocam laf arasında ekmek yemek felan boş imalarda bulunup.

ben arkadaşın yüksek fiyata satabileceğini belirttim burası orası beni ilgilendirmez. son mesajımdır

sen niye bu kadar celallendin aslan? mantık dahilinde bir soru sormuşuz. onaylı kanal adeti 1500-2000 tl arası. adam onlarca satıyor. çalıntı olmadığı ne malum? yok ben çalıntı kanalları severim forumda satışını destekliyorum kafasındaysan elbette sana diyecek bi laf yok.

Üslubunuza dikkat edin iyice dingonun ahırına çevirdiniz forumu!

Satış yapan arkadaşı tanımam etmem, henüz kendisinden kanal da almadım. Bir şeyleri tabi ki sorgulayacaksınız ama bu şekilde tanımadığınız insanlara sokak ağzı ile yaklaşamazsınız. Kanallar ilk mail ile alınabiliyorsa forumda hiç kimse kanal satmayacak o zaman. Satıcıya güvenmiyorsanız ticaretinizi ona göre yaparsınız önce kanalı alırsınız güvenliğini sağlarsınız, aracı bulursunuz v.s. ya da satın almazsınız bu kadar basit.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Hocam konuda satış yapan kişiyi tanımam ama özellikle bu konuya bir saldırı var farkında mısınız ? Onaysız üyeler , acayip acayip troll nickler ile kanıtsız yorumlar yapılıyor. Ben de kimsenin mağdur olmasını istemem herkes ticaretini ona göre yapsın ama sorun yaşayan da kanıt ile yazsın diğer türlü benim aklıma p.k kanal satışı yapan birisinin piyasa fiyatını yükseltmek için konuya saldırı yaptığı yada yaptırdığından başka bir şey gelmiyor.. Adam yeni kaydolup direkt konuya yazıyor lütfen yazılanları inceleyin forum çok acayip bir yer haline geldi, böyle giderse forumda sadece onaysız üyeler kalacak!

Kanalın kapanmaması gibi bir garanti yok zaten. Manuel onay aldığı maili varsa ve zaten yukarıdaki şartları kabul ediyorsunuz bu fiyata videosuz ve adsensesiz alınma gibi. Satıcının konusunu baltalamanın lüzumu yok.

[MENTION=81674]Doggggggggg[/MENTION]

isimli kullanıcıya kanal satılmamıştır. konuyu baltalamaktadır.

---------- Spam Engelliyici 13:07 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

@doganuzun konuya gelip şu şahısların banlanmasını istiyorum. mümkünse onaysız üyeliklerinde konumu görmesini hissetmesini dahi istemiyorum

Gereksiz yorumlar temizlenmiş ve gereksiz yorum yapan onaysız üyeler banlanmıştır.

Konu da gerçekçi iddaları olan var ise şikayet konusu açarsınız gereğini yaparız.

iyi forumlar.

Üslubunuza dikkat edin iyice dingonun ahırına çevirdiniz forumu!

Satış yapan arkadaşı tanımam etmem, henüz kendisinden kanal da almadım. Bir şeyleri tabi ki sorgulayacaksınız ama bu şekilde tanımadığınız insanlara sokak ağzı ile yaklaşamazsınız. Kanallar ilk mail ile alınabiliyorsa forumda hiç kimse kanal satmayacak o zaman. Satıcıya güvenmiyorsanız ticaretinizi ona göre yaparsınız önce kanalı alırsınız güvenliğini sağlarsınız, aracı bulursunuz v.s. ya da satın almazsınız bu kadar basit.

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] Hocam konuda satış yapan kişiyi tanımam ama özellikle bu konuya bir saldırı var farkında mısınız ? Onaysız üyeler , acayip acayip troll nickler ile kanıtsız yorumlar yapılıyor. Ben de kimsenin mağdur olmasını istemem herkes ticaretini ona göre yapsın ama sorun yaşayan da kanıt ile yazsın diğer türlü benim aklıma p.k kanal satışı yapan birisinin piyasa fiyatını yükseltmek için konuya saldırı yaptığı yada yaptırdığından başka bir şey gelmiyor.. Adam yeni kaydolup direkt konuya yazıyor lütfen yazılanları inceleyin forum çok acayip bir yer haline geldi, böyle giderse forumda sadece onaysız üyeler kalacak!

Benzer bir durum bana yaşatıldı hocam. Belgesiz ispatsız şekilde ne dolandırıclığım kaldı ne insanlığım.
Üstelik önce kanalı verip sonra ödemeyi alabirlm güvenilir bir aracı olması halinde diye defalarca konumda belirtmeme rağmen. Maalesef forumda gereksiz çok velet var. Yapack birşey yok.

Benzer bir durum bana yaşatıldı hocam. Belgesiz ispatsız şekilde ne dolandırıclığım kaldı ne insanlığım.
Üstelik önce kanalı verip sonra ödemeyi alabirlm güvenilir bir aracı olması halinde diye defalarca konumda belirtmeme rağmen. Maalesef forumda gereksiz çok velet var. Yapack birşey yok.

Aynen hocam. Ama yapılacak şey bu tarz mesajları report etmek ve yetkililere bildirmek gerekiyor.

Forumlardaki ilk göz ağrım ytpara giderek çöp oluyor ona üzülüyorum.

Hatta son zamanlardaki onaysız üyelik nicklerine bakıyorum adamıkeserim, adamınaklınıalırım, hopaltırım şöyle yaparım böyle yaparım acayip acayip troll isimler..:(

Aynen hocam. Ama yapılacak şey bu tarz mesajları report etmek ve yetkililere bildirmek gerekiyor.

Forumlardaki ilk göz ağrım ytpara giderek çöp oluyor ona üzülüyorum.

Hatta son zamanlardaki onaysız üyelik nicklerine bakıyorum adamıkeserim, adamınaklınıalırım, hopaltırım şöyle yaparım böyle yaparım acayip acayip troll isimler..:(

Onaysız falan deyincede sen 100 liralık adamsın diye sana saldırıyorlar. Aman fazla dillendirme boşver:)
Aslında olay onaysız olmak değil edepsiz olmamak.
Bende eski nikimle 1 yıldan fazla onaysız olark forumda gezindim, ama ne kaliteyi düşürdüm, ne kimseye saygısızlık ettim.
Mesele bu ama en başta dedm ya velet çoluk çocukla uğraşmak zor bizim yaş 40 a dayanmış. Yapacak birley yok

Son düzenleme:
stoğa çok güzel kanallar geldi.. videosuzdur bugüne özel 100 tl indirim yapıcam. elimdeki son 10 kanalı satacağım sonrasına satış bitecek. belli bir süre sattıgım insanları bekliyeceğim. yorumlarını yapınca tekrardan satışa başlayacağım.

Ben kefilim arkadaşa kendisi ücretsiz kanal verdi konuyu baltalamam için kanal alabilirsiniz güvenilir arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri