Para kazanması devre dışı ilginç sorun

mycrewsy

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar 1 haftadır nerdeyse günlük 2 kanal açtım ve ardından 24 saat geçince ve 2 gün üstünden geçince kanalların para kazanması devre dışı bırakılıyordu. sonra bende pes etmedim tekrar 2.gün 2 kanal açıyordum yine para kazanması devre dışı bırakılıyordu. bunu çeşitli nedenlerle araştırarark denedim . Fakat yine para kazanma devre dışı bırakılıyor hiç bi sorunsuz olmadığı halde .
daha önceden böyle bir sıkıntı olmadı .

açtığım kanalların gmaillerinden birine baktım şu mesaj geldi

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account NewsWorldification. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

Google Translate Türkçe Açıklaması Şöyle :
Biz hesap NewsWorldification birden Topluluk Kuralları grev, grev hakkı ve / veya dünya çapında İçerik Kimliği blokların bir sonucu olarak hesabınızda devre dışı para kazanma var. Eğer bloke videoları sildiyseniz, hesap para kazanma hala devre olabilir. Bu AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları etkiler.

ve Newsworldification kanalımı buldum ve kapattım ..
Sonra yine 2 kanal açtım aradan 2 gün geçmedi yine para kazanmalar devre dışı bırakıldı . Sinir verici bi durum. Lütfen bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi? Neden kanalı sildiğim halde gmaili ile beraber diğer açtığım bütün kanalları da siliyorum . Fakat sorun hala devam ediyor. ? Adsensem sıkıntıda mı ?Biri yardımcı olursa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

Tahminen ip adresinden buluyorlar seni, her kanal için farklı bir ip kullan, modemi aç kapat yeni ip adresin olur. Ve telefonla aktifleştiriyon mu kanalları?

Tahminen ip adresinden buluyorlar seni, her kanal için farklı bir ip kullan, modemi aç kapat yeni ip adresin olur. Ve telefonla aktifleştiriyon mu kanalları?

modemi açıp kapatıyorum hocam her kanal açtığımda . fakat sorun devam ediyor .

---------- Mesaj saat 16:57:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:35:00 civarında gönderildi. ----------

Konu Günceldir ..

Adsensene bagli para kazanmasi kapatilmis unuttugun bir kanal bagli. Onu bulup tamamen silmeden bu sorunun duzelmez

Asıl paara kazanması kapatılan kanalı silmemişsin.Ayrıca o kanalı sildikten sonra bütün kanalların google + bağlantısını kes sonra istediğini yap.

NewsWorldification kanalını komple sil diğer kanallarda problem yok.

Asıl paara kazanması kapatılan kanalı silmemişsin.Ayrıca o kanalı sildikten sonra bütün kanalların google + bağlantısını kes sonra istediğini yap.

NewsWorldification kanalını komple sil diğer kanallarda problem yok.

Hocam o kanalı tamamen sildim . Gmailini de sildim . Ama sorun halen var ..
Acaba maili sildim üstünden 24 saat geçmemişti 2 youtube hesabı açtım. Tekrar yakalandılar mı o hesaplarda ondan olabiilir mi ?
Tekrar deneyim 24 saat nasıl olsa geçti kapananı . olmazsa adsense youtubeye herseye sıfırdan baslıcam .s

Hocam o kanalı tamamen sildim . Gmailini de sildim . Ama sorun halen var ..
Acaba maili sildim üstünden 24 saat geçmemişti 2 youtube hesabı açtım. Tekrar yakalandılar mı o hesaplarda ondan olabiilir mi ?
Tekrar deneyim 24 saat nasıl olsa geçti kapananı . olmazsa adsense youtubeye herseye sıfırdan baslıcam .s

Bu sorun sadece asıl kanaldan kaynaklı yani başka problem olduğunu hiç sanmıyorum.
Sen gene bi kontrol et silmişmisin iyi bak :p

Dostum bunun kanallarla ilgisi yok. Benim de 3-5 kanalım vardı adsenseye bağlıydı 1-2 ay sonra tam kazanıyorum derken bir anda hepsinin para kazanması kapatıldı afedersin g.t gibi kaldım ortada onca emek boşa gitti ama pes etmedim yeniden kanal açtım adseneye bağladım aynı senin gibi ne kadar kanal açıp bağladıysam kapatıldı ve sonunda adsense de sorun olduğunu öğrendim o adsenseyle ilişkilendirdiğim her kanalım kapanıyordu ben de başka adsense aldım şimdi sorunsuzca teliften uzak durarak videolarımı yüklüyorum. Yani para kazanmaya kapanmasına yol açan kanal diye bir şey yok adsense bir kere gittimi tam gidiyor istersen adsense ile bütün bağlantıları kes sıfırdan kanal açıp bağla hiç video atma 2 güne yeniden kapanır.

Kısaca; o adsense hesabını unut.

Bu sorun sadece asıl kanaldan kaynaklı yani başka problem olduğunu hiç sanmıyorum.
Sen gene bi kontrol et silmişmisin iyi bak :p

Hocam az önce baktım Sil dediğiniz kanala ama giriş yapılmıyor .
Hesap Durduruldu diyor .

---------- Mesaj saat 17:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:12:22 civarında gönderildi. ----------

Dostum bunun kanallarla ilgisi yok. Benim de 3-5 kanalım vardı adsenseye bağlıydı 1-2 ay sonra tam kazanıyorum derken bir anda hepsinin para kazanması kapatıldı afedersin g.t gibi kaldım ortada onca emek boşa gitti ama pes etmedim yeniden kanal açtım adseneye bağladım aynı senin gibi ne kadar kanal açıp bağladıysam kapatıldı ve sonunda adsense de sorun olduğunu öğrendim o adsenseyle ilişkilendirdiğim her kanalım kapanıyordu ben de başka adsense aldım şimdi sorunsuzca teliften uzak durarak videolarımı yüklüyorum. Yani para kazanmaya kapanmasına yol açan kanal diye bir şey yok adsense bir kere gittimi tam gidiyor istersen adsense ile bütün bağlantıları kes sıfırdan kanal açıp bağla hiç video atma 2 güne yeniden kapanır.

Bende öyle düsünüyorum yeni adsense hesabı açmayı cünkü ne kadar sey denediysem olmadı saçma bişey . sonra adsense mail atcam bakalım cevap verecekler mi ?

Hocam az önce baktım Sil dediğiniz kanala ama giriş yapılmıyor .
Hesap Durduruldu diyor .

---------- Mesaj saat 17:14:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:12:22 civarında gönderildi. ----------

Bende öyle düsünüyorum yeni adsense hesabı açmayı cünkü ne kadar sey denediysem olmadı saçma bişey . sonra adsense mail atcam bakalım cevap verecekler mi ?

Hesap kapatıldı mı? Durduruldu mu? tam olarak ne yazıyor?

Hesap kapatıldı mı? Durduruldu mu? tam olarak ne yazıyor?

Şu an gmaile giriş yapamıyorum kısacası .

daha önceden farklıydı . Şimdiki tasarımı bu şekilde siliniyor .

Gmail / Hesap / Veri Araçları /
Hesap yönetimi
Google+ profilini ve özellikleri sil
Hesabı ve verileri sil Seçeneğini seçmiştim.
Ürünleri sil

vkcx1.bmp

Bu sayfa geliyor karşıma ...

vkczd.bmp

Burdaki bilgileri seçip kanalımı sildim hocam bu şekilde yani .

---------- Mesaj saat 17:28:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:03 civarında gönderildi. ----------

Sebep gösterilen kanalı komple silmelisin kardeş.Yani sadece bahsi geçen kanalı silmen yeterli değil onun gmailini de silmen lazım.Şöyle ki;

Ekli dosyayı görüntüle 814

Ekli dosyayı görüntüle 815

Ekli dosyayı görüntüle 816

Ekli dosyayı görüntüle 817

Hesap yönetimi
Ürünleri sil

vkcx1.bmp

vkczd.bmp

Yani şimdi her para kazanma kapandığında, yeni adsense mi açmak gerekiyor ?

selam arkadaslar 1 haftadır nerdeyse günlük 2 kanal açtım ve ardından 24 saat geçince ve 2 gün üstünden geçince kanalların para kazanması devre dışı bırakılıyordu. sonra bende pes etmedim tekrar 2.gün 2 kanal açıyordum yine para kazanması devre dışı bırakılıyordu. bunu çeşitli nedenlerle araştırarark denedim . Fakat yine para kazanma devre dışı bırakılıyor hiç bi sorunsuz olmadığı halde .
daha önceden böyle bir sıkıntı olmadı .

açtığım kanalların gmaillerinden birine baktım şu mesaj geldi

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account NewsWorldification. If you deleted the blocked videos, account monetization may still be disabled. This affects all YouTube channels linked to your AdSense account.

Google Translate Türkçe Açıklaması Şöyle :
Biz hesap NewsWorldification birden Topluluk Kuralları grev, grev hakkı ve / veya dünya çapında İçerik Kimliği blokların bir sonucu olarak hesabınızda devre dışı para kazanma var. Eğer bloke videoları sildiyseniz, hesap para kazanma hala devre olabilir. Bu AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları etkiler.

ve Newsworldification kanalımı buldum ve kapattım ..
Sonra yine 2 kanal açtım aradan 2 gün geçmedi yine para kazanmalar devre dışı bırakıldı . Sinir verici bi durum. Lütfen bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi? Neden kanalı sildiğim halde gmaili ile beraber diğer açtığım bütün kanalları da siliyorum . Fakat sorun hala devam ediyor. ? Adsensem sıkıntıda mı ?Biri yardımcı olursa çok sevinirim . Şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

Ayni dertteyim hocam adsenseyi kapadim yeni actim az önce bakalim hayirli olur umarim. Bu sefer olucak diyip kanali aciyorum zaten 1 kanala düstüm onu bile yaptirmiyorlar umarim düzelir yeni adsenseyle bakalim.

Hesap yönetimi
Ürünleri sil

vkcx1.bmp

vkczd.bmp

---------- Mesaj saat 17:28:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:03 civarında gönderildi. ----------

Hesap yönetimi
Ürünleri sil

vkcx1.bmp

vkczd.bmp

Valla baya zamandır kanal silmediğimden bilmiyorum ama

Google + bağlantısını kesseydin google a uğraşmazdın ayrıca gmailde dururdu :D

aynı durum benim bi arkadasım da da var.tüm hesaplarını yukarda arkadasın dediği gibi sildim... temiz yeni gmail i yine aynı adsenseye bağladım 1 haftada sonra gene gittii... ya dedikleri gibi adsense deişim lazım yada bilmiyorum... unutulan kanal da yok..... tek care adsense değişimi oda cok zor... hemen adsense alamıon yok pini yok banka tanımlaması uzun bi süreç üstüne üslük.... su an da adseneye bankada eklenemio... iyice boku cıktı bu işin... bazen bu pc yi kırasım gelio... biz cabaladıkca hersey dahada kötü oluyo sinir oluom

---------- Mesaj saat 19:37:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:25:02 civarında gönderildi. ----------

bu sorunu nasıl çözeriz aslında serkan hocam ın bi fikri olabilir...cok ciddi bi durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri