Para Kazanması Devre Dışı Olan Kanalıma Partnerlik Teklifi

• Kullanıcı crazykanka61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Para Kazanması 1 aydır devre dışı olan kanalıma partnerlik teklifi geldi sizce ne yapmalıyım

---------- Mesaj saat 23:51:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:37 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar ne yapmalıyım sizce

Arkadaşlar Para Kazanması 1 aydır devre dışı olan kanalıma partnerlik teklifi geldi sizce ne yapmalıyım

---------- Mesaj saat 23:51:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:46:37 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmaya kapanan kanalı partnere geçirebiliyor muyuz ki? Bana da teklif geldi konum var hatta.

arkadaşlar bilmiyorum ben ondan sordum kanal 1 aydır para kazanma devre dışı kanalımda şahsen çok iyi bir kanal partnerlik gelmesi normal ama para kazanma devre dışı eğer partner olursam ne olucak

---------- Mesaj saat 01:02:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:23 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu konu hakkında bir öneriniz yok mu

aynı partnerlik bana da geldi 1 aydır para kazanması kapalı olan kanalıma

Evet para kazanması kapalı olan kanalımıza partnerlik teklifi gelmiş şirket bu bile bile mi attı para kazanması kapalı çünkü ve biz bu şirkete partner olursak para kazanma açılacak mı açılsa bu şirket güvenilir mi bunları soruyorum ve arkadaşlardan yardım istiyorum doğrusu

bu partnerliğe çekmek için herkese yolluyorlar partnerliğin şartlarından biriside videoların tamamında para kazanma aktif olacak ne ünlem ne soru işareti olmayacak o yüzden dikkate almayın böyle mailleri

Benim kanallarin birisinden partnerlik basvurusunda bulunmustum bir ay kadar once. Kabul edildi ve bana teklif gonderildi, ama ben onaylamadim ve bekletiyordum. Gecenlerde kanalin para kazanimi kapatilinca o teklife geri donup kabul etme tusuna bastim ama hata verdi. Muhtemelen sizinkinde de aynisi olacaktir.

1. Bu partner yenidir.
2. fazla kanala sahip değil
3. youtube'ta tur atıyor gördüğü kanala davetiye atıyor
4. para kazanmış olmasından haberi yoktur diye düşünüyorum :)

Bence zamanında youtube türkiye'ye açılsa kahvelerde laptoplar dayılar bu işi yapar olmuş başka ülkelerde.

Bende para kazanması kapatılmış kanalda awesome daveti duruyordu hesap özetinde kabul etmemiştim. para kazanma gittikten sonra kabul ediyorum son tamamlama aşamasında hata veriyor :)
tsnkd.jpg

Adamlar rastgele yollamış, nereden bilsinler sizin kanalın para kazanması açık mı kaplı mı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri