Para kazanması giden kanalın açılması dünya engellerinin silinmesi

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aliq

Kayıtlı Üye
2 tane iyi para kazandıran partner kanalım vardı para kazanmaları kendi kendine gitmişti. şimdi bakıyorum ki geri gelmiş.
başka bir kanalımda da dünya engeli vardı onlar da kalkmış.
sizde kontrol edin arkadaşlar dünya engelleri iptal olmuş ve para kazanmalar açılmış bence çok iyi bir haber bu.

Telif bekleme süreleri 6 aydan 3 aya indirildi. Böyle birşey olmasın sakın :)

Benimki açılmamış :(
Arkadaşlar nereden bakılıyordu para kazanmanın açılma tarihi yazan yer aradım bir türlü bulamadım

dünya engeli gelmiş tonla kanallarım var hocam kontrol edeceğim hepsi de çok iyi izlenim alıyordu. güzel haber teşekkürler

benımkıde acılsa keske 3.5mılyon ızlenm var tek vıdeoda

dün iyi kazandıran 5 kanalımın para kazanması gitti aynı kategorideki bugün açılmış :D

daha öncede bikaç defa söylemiştim,son 1 ay filan içerisinde para kazanması kapalı onlarca ufak kanalım normale döndü yani para kazanması açık,reklamlar çıkıyor filan hiç bi sorun yok bu kanallarda.ama aynı şekildeki büyük kanallarım ise,oldugu gibi duruyor ne yazık ki :(

konuyu gorunce sevindim, 20k aboneli kanalim vardi, iki telif yuzunden para kazanma kapandi malesef, telifler 03.01.2016 ve 08.02.2016 tarihlerde geldi ve bende videolari sildim, sonra biraz zaman gecince arkadaslar soyledi itiraz et bende itiraz ettim ama yine bisey olmadi, resime bakin "Telif hakki bildirimleri" iki video sildim, ama yine orada gozukuyo, bu silinen videolari nasil buradan kaldira bilirim, benim fikrimce buradaki videolar silinirse para kazanma acilir,

1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot

Lutfen yorumumu okuyanlar yardimci olsunlar cok rica ediyorum

bir ara toplu kapanmalar,bir kanal yüzünden adsenseye bağlı diğer kanallarında uçması,halen para kazanmaları kapalı açılmamıs.
"Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı."

seninki adsense yüzünden gittiği için açılmaz bendede geçersiz etkinlikten kapalı açılmıyor
bir ara toplu kapanmalar,bir kanal yüzünden adsenseye bağlı diğer kanallarında uçması,halen para kazanmaları kapalı açılmamıs.
"Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı."

dün askıya alınan bir adet gmail hesabım ve alt kanallar vardı mesaj gönderdim banımı kaldırın gereksiz ve yersiz diye 3-4 saat sonra açmışlar tabi içindeki bir kaç alt kanal kapalı halen

Sayın Kullanıcımız,
YouTube hesabınız incelendi ve Hizmet Şartlarımızı ihlal etmediği belirlendi. Dolayısıyla hesabınız askıya alınmadı. Hesabınız tekrar etkin ve çalışır durumdadır.
Şifrenizi unuttuysanız lütfen sıfırlamak için bu bağlantıyı ziyaret edin:
https://accounts.google.com/RecoverAccount?hl=en&service=youtube&fpOnly=1&Email=xxx%40gmail.de.co.uk.tr.gov
Saygılarımızla,
YouTube Ekibi

youtube gelir kaybına uğrayınca, aşırı katı tavrından geri adım atmaya başladı :D Başka açıklama yok bence

yinede nolur nolmaz diye kanalları kontrol edeyim dedim,dedigim gibi büyük kanallarım hala aynı şekilde duruyor.küçük kanallarda zaten açılmıştı,normale dönmüştü daha önce.ama büyükler dönmedikten sonra ne faydası var :(

Milyonluk kanalımda ne telif ne topluluk var para kazanması hala kapalı :(

1-2 yıllık köşede duran kanalların para kazanması açılmış,açılmayanlarda var ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri