Para kazanması giden kanallarınız alınır.

Emredms

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.btcfrm.com
Evet arkadaşlar para kazanması giden tüm kanallarınız alınır.Yani para kazanmasını açamadıklarınızı diyorum.Veya kurtulmak isteğiniz kanalları. (alt kanal dahil)
Silmeden öncede para kazanabilirsiniz yani.
Kanallar alındıktan sonra size zarar vermeyecek şekilde ayarlanacaktır.Tüm bağlantınız kesilecektir yani.Lütfen ilgilenen arkadaşlar yazsın arkadaşlar.
NOT : İçerisinde 1 veya 2 telif olarak kapanan para kazanmalar dahildir.
izlenme, abone sayısı, son kazançlara, göre fiyat verilecektir.

Denemelerime bu şekilde devam edeceğim.

Tekrar para kazanmayı açabilme şansınız varsa direk o yöntemi satın alalım :)

Para kazanması kapatılan kanal değerli kanaldır bana göre .. Çünkü kanalı silip tekrar o gmail üzerine aynı isimle kanal adı alabiliyorsunuz. Yani herşeye eski sistemden sıfırdan başlayabiliyorsunuz. O yüzden eski gücünden birşey kaybetmiyor. Hiç yeni kanal ile eski kanal bir olurmu :) :D :D :D

вєякαη;249295' Alıntı:
Para kazanması kapatılan kanal değerli kanaldır bana göre .. Çünkü kanalı silip tekrar o gmail üzerine aynı isimle kanal adı alabiliyorsunuz. Yani herşeye sıfırdan başlayabiliyorsunuz. O yüzden eski gücünden birşey kaybetmiyor. Hiç yeni kanal ile eski kanal bir olurmu :)

O kadar değerli kanal zaten alamam hocam.Denemelerim için biraz kanal gerekiyor o yüzden.Rica etseydim para kazanması giden kanallarınızı silmeyin verin.Kimse vermezdi sanırım.Bu şekilde hemde ödeme yaparak çözüm arayışındayım.İlerleme kat ettim zaten.Tam emin olunca zaten para kazanma pasif olma durumunu tarihe karıştıracağım.

O kadar değerli kanal zaten alamam hocam.Denemelerim için biraz kanal gerekiyor o yüzden.Rica etseydim para kazanması giden kanallarınızı silmeyin verin.Kimse vermezdi sanırım.Bu şekilde hemde ödeme yaparak çözüm arayışındayım.İlerleme kat ettim zaten.Tam emin olunca zaten para kazanma pasif olma durumunu tarihe karıştıracağım.

Merakla bekliyoruz bu süper projeni :D

benım de denemelerim devam ediyor.... şuan şunu deniyorum...

bir adsense içreride paralarla para kazanma kapandı sayım durdu....
eee şimdi elimde başka adsense var... o bakımdan bu kanalı ve diğer kanalları dinlenmeye aldım...
içerideki adsensedeki parayı 6 ay sonra alabilecekmiyim ???? bekliyorum..... şuan 1,5 ay oldu ...
diğer adsenselerimle normal çalışıyorum... hatta bir adsense gidince başka adsense alıcam... boylece 6 adsense olunca rahat olacak.. para kazanma giden para kazanma aktif olacak.. içerdeki parada hesaba geçecek kanallarda iyileşecek...

ama herşey boyle değili mesele bazı hesaplar yenıden kazara bılıyor telif alabiliyor vb.. vb.. neyse deniyorum... net ve pratik bişe olursa zaten yazacaktım. şimdi yazdım erkenden ;) konuyu gorunce

bu konu ile ilgili bende çalısma yapıyorum ama nasıl oldugunu anlamadığım bie şekilde telif yiyen bir kanalı tekrar aktif ettim. yapacam diye diğer kanalları bozdum ama basaracam suan kapanan 10 kanaldan 3 ü kurtuldu çalışmaya devammmm.

Evet arkadaşlar para kazanması giden tüm kanallarınız alınır.Yani para kazanmasını açamadıklarınızı diyorum.Veya kurtulmak isteğiniz kanalları. (alt kanal dahil)
Silmeden öncede para kazanabilirsiniz yani.
Kanallar alındıktan sonra size zarar vermeyecek şekilde ayarlanacaktır.Tüm bağlantınız kesilecektir yani.Lütfen ilgilenen arkadaşlar yazsın arkadaşlar.
NOT : İçerisinde 1 telif olarak kapanan para kazanmalar dahildir.
izlenme, abone sayısı, son kazançlara, göre fiyat verilecektir.

Denemelerime bu şekilde devam edeceğim.

60 Abone
4 dizi videosu
Günde 5k izlenim ( 90 dakikalık video)
toplam 20k izlenim (90 dakikalık video)
Telifsiz
İhtarsız tertemiz kanal

ne kadar ödeme yaparsınız bu kanalıma ?

Arkadaşlar o kanallar 2 ye ayrılıyor...
1-2014 ve öndesi eski sistem kolay olan yontem para açılan
2-2014 den sonraki cep telefonuna göre kurulan yenı sistem bu zor olan sistem
--*-*-
bu yontemler yine kendi içince 2 ye ayrılıyor...
1-gmailin içine gireket yuklenen videolar (bu yontem yine para kazanma açma kolay
2-gmailin içine alt kanal kurularak yuklenen yontemler (bu yontem sıkıntılı net çözum yok)

--*-*
birde para kazanma açsanda birde.."analatık" kısmı varya , ordakı uyarılar ve kırmızılar yine gitmiyor. kalıyor yenı kanalada taşısan kalıyor ornek: 2 uyarı aldı kanal adı değiştir yada taşıma yap yine para kazanma açılsada uyarılar ve telifler kırmızı olarak yenı yere gelıyor...
-*-*
neyse çalışmalar devam edıyor... yontemler geliştikte youtubede kapıları kapatmaya devam edıyor...
not:??!!!
bazen 2014 öncesi kanalları kurcalarken , yeni surume kanalınızı yukseletebilirsiniz, fatk etemden buda yapılıyor, mumkunse yenı sürüme geçmeden eski kanallarınızı açmaya bakın...
çünkü eskiden açılan kanallar eski yonteme uyumlu kanallar ;) kıymetini bilin... eski yontem en kolay sorun çözulen yontem...

Kendisine para kazanması kapatılan bir alt kanal satışı yapılmıştır ödemeyi hemen yaptı teşekkürler..

[MENTION=2087]Alkatyan[/MENTION]

Sana attigim pm e gönüs yapar misin. Önemli olmasa hic rahatsiz etmeyecegim seni.

Sorunsuz alışverişimizi gerçekleştirdik ben kanal verdim o da sağolsun çok ihtiyacım olan internetten istediğim bir ürünü satın aldı bugün geldi gayet memnunum puan falan verebiliyorduk sanırım nerden yapacağız hocam?

15 abone
65k izlenim
2012'de açılmış kanal.
Azar azar izlenmeye devam eden bir video (sürekli izlenim alıyor)
Pm lütfen.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri