Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
,şuan için yok malesef onay bekliyorum aralıktan beri kazannan kanallarım tekrar onaya düştü 5 ayda bitiremediler güncelemeleri![]()
,
aralıktan beri kazanan kanallar size kac ay kazanc bıraktı sonra onaya düsürdü
hem satıyorum hem kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 100 lerce kanal sattım 2 tane sadece içerik kaynaklı kapanma oldu
An itibariyle bir kanalimin daha parakazanmasi gitti
bunlar sadece aysonundan aysonuna inceleme yapıyor sanki. icerik ne ile alakalıydı?
Bu kişiden kanal aldım içerik kaynaklı değil kendi kendine kapandı yalan söylemesene kardeşim![]()
Belgesel tarziydi
---------- Spam Engelliyici 01:02 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------
Saticilar nedense kapanma sorunu para kazanma gitme sorunu yasamiyor guzel hizmet veryorlar eyvahta neyse onu yazin kardesim
Bu kişiden kanal aldım içerik kaynaklı değil kendi kendine kapandı yalan söylemesene kardeşim![]()
Arkadaslar gorustiklerim var bu sorunu hep yasiyor bigun son elimde. Kalan 2 daha kanal gitti sizdede aynimi arkadadlar bu sorun bemdemi var birtek
Arkadaslar gorustiklerim var bu sorunu hep yasiyor bigun son elimde. Kalan 2 daha kanal gitti sizdede aynimi arkadadlar bu sorun bemdemi var birtek
Kanal gmailine girip , önceden herhangi bir networkten(quiz v.s.) ayrılma bir kanal mı ona bakın.Kapanan ve kapanmayanı bu sayede çözersiniz.
Hocam adsense bağlamak için en az 1 adet video yüklemek zorunluydu eskiden.Ben bilmediğimden soruyorum.Nasıl kanalı adsenseye bağlıcaz?3 aşamalı kanallarda kanalı adsenseye bağlamadan yükleme yapıncaxpara kazanma gidiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.