Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@ $ [MENTION=23297]AsiKraLL[/MENTION] siz benim yazıyı okumadan mı yorum yaptınız? 2 dunya engeli partner kanalın para kazanması gitti .. Telifli ve bu kadar dünya engelli kanalın niye para kazanması gitmiyor?Ben mantıklı birşey bulamıyorum
hocam bu dünya engeli dediğiniz video yöneticisinde videonun yanında (bu video bazı ülkelerde engellenmiştir)yazısımı
hocam bu aylardır var
partner kanalların dünya engelli videolardan ötürü para kazanması gitmiyor zaten
normal kanalların para kazanması gidiyor sadece dünya engelli videolarda
Bazı değil Dünya genelinde engellendi .. Bazı ülkeler engelendi sorun çıkarmıyor
Bazı değil Dünya genelinde engellendi .. Bazı ülkeler engelendi sorun çıkarmıyor
peki videoları toplu olarak ilk yüklediğimizde 2 tane çıktı diyelim ve hemen sildik o videoları yine sorun yaratırmı
Sorun çıkarır adsense ise %1000 sorun çıkarır. 1-2 dünya engeli daha gelirse adsense para kazanması kapanabilir. Partnerde gördüğün gibi tutarsızlık var .. 2 engelli kanal para kazanması gidiyor ama 5 dünya engeli telifli kanalın para kazanması gitmiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.