Para Kazanması Gitmeyen Partner Kanal xD

• Kullanıcı HunterLord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

HunterLord

Kayıtlı Üye
Harbiden Googlede Saçlamalaya Başladı .. 2 dünya engeli Kanalımın Para Kazanması Gitti Ama Bunun Gitmiyor?Quizde .. DENEME KANALI

bi ihtar daha aldıgında gider merak etme son hakkı kalmıs kapanmasına kökten gider hemde .d

hocam bu aylardır var

partner kanalların dünya engelli videolardan ötürü para kazanması gitmiyor zaten

normal kanalların para kazanması gidiyor sadece dünya engelli videolarda

bendeki adsense , normalinde gitmesi gerek bende de 5 videolu bir kanal var video başı 2m izlenime yakınlar ama kanallarda parakazan gitmiyor mail gelicek die telefonun sesi sonunakadar açık gece yoksa diğer kanallarda gidecek..

@€ $ [MENTION=23297]AsiKraLL[/MENTION] siz benim yazıyı okumadan mı yorum yaptınız? 2 dunya engeli partner kanalın para kazanması gitti .. Telifli ve bu kadar dünya engelli kanalın niye para kazanması gitmiyor? :) Ben mantıklı birşey bulamıyorum

O da bir şey mi ? :) Hiç eşleşeni, dünya geneli ve telifi olmayan tertemiz kanala ''Para Kazanmanız Kapatılacaktır'' uyarısı geldi.. Youtube diyince 15 dakika durup düşünmek gerek, daha neler göreceğiz.

@€ $ [MENTION=23297]AsiKraLL[/MENTION] siz benim yazıyı okumadan mı yorum yaptınız? 2 dunya engeli partner kanalın para kazanması gitti .. Telifli ve bu kadar dünya engelli kanalın niye para kazanması gitmiyor? :) Ben mantıklı birşey bulamıyorum

pardon hocam konuda yazdıklarınızı net anlamadım

hocam bu dünya engeli dediğiniz video yöneticisinde videonun yanında (bu video bazı ülkelerde engellenmiştir)yazısımı

Hocam bunun birebir aynısı benim kanalıma oldu 900küsür izlenim vardı 1k olsa quiz sokucaktım artık almaz heralde.D
Adsense bağlıcam bende

Bazı değil Dünya genelinde engellendi .. Bazı ülkeler engelendi sorun çıkarmıyor

benimde dün başıma geldi, deneme partner kanallarımın ikisinin para kazanması kapandı

gerçi benim bu konuda kafam rahat
ben gerçek kanallara videoları yüklemeden önce bu deneme kanallarına atıyorum videoları, dünya engeli veren videoları siliyorum
kalan temiz videoları alıyorum gerçek kanallara atıyorum

bu durumda deneme kanallarının para kazanma özelliğinin kapanıp kapanmaması benim için pek bişey ifade etmiyor
yeterki kanalların +15 özelliği gitmesin

peki videoları toplu olarak ilk yüklediğimizde 2 tane çıktı diyelim ve hemen sildik o videoları yine sorun yaratırmı

Sorun çıkarır adsense ise %1000 sorun çıkarır. 1-2 dünya engeli daha gelirse adsense para kazanması kapanabilir. Partnerde gördüğün gibi tutarsızlık var .. 2 engelli kanal para kazanması gidiyor ama 5 dünya engeli telifli kanalın para kazanması gitmiyor

Sorun çıkarır adsense ise %1000 sorun çıkarır. 1-2 dünya engeli daha gelirse adsense para kazanması kapanabilir. Partnerde gördüğün gibi tutarsızlık var .. 2 engelli kanal para kazanması gidiyor ama 5 dünya engeli telifli kanalın para kazanması gitmiyor

hocam ben böyle bir sorun olduğunu bilmiyordum saolun önceden denenmiş kanallara atıyım bende

deneme kanalları böyle benimde deneme kanalı en az 50 dünya engeli görmüştür ama sapasağlam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri