Para kazanması gitmiş çöp kanallarınız ALINIR !

• Kullanıcı Hey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

Hey

Kayıtlı Üye
Video atarken telif gelip uyarı gelen para kazanması giden kullanılamaz durumdaki çöp kanallarınız satın alınır.Kapanmış kanallar değil.
Satanlar elindeki kanal sayısını mesaj atmalarını bekliyorum..

bende bir tane var hocam 2 telifli kanal 1 seneden fazladır duruyor quizden çıkma bir kanal istersen satabilirim telif yemeden önce günlük 10-15 tl bırakıyordu

2015 te açılmış, 900k izlenmiş, para kazanması kırmızı, kanalım var. İçinde tek video var. Kaç para verirsin hocam.

Özellikleri bu şekilde
896 abone • 902.434 görüntüleme
Katıldığı tarih: 24 Ağu 2015

7vB2Pr.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar daha açık yazayım.Bana 10-15 kuruşa lazım kanallar.Deneme kanalı yaptınız 3 video attınız dünya engeli geldi.kanal çöp oldu.Bu tip kanallar.Geçen seneden kalan izlenimli kanallar falan değil

arkadaşlar daha açık yazayım.Bana 10-15 kuruşa lazım kanallar.Deneme kanalı yaptınız 3 video attınız dünya engeli geldi.kanal çöp oldu.Bu tip kanallar.Geçen seneden kalan izlenimli kanallar falan değil

Bari mail parasını cikarsaydiniz hocam yanlış anlamayinda ben 10 kuruş için çop kanalim varmı diye bakmam bile en azindan karşılığında yeni kanal alabilecek bir miktar teklif ederseniz daha mantıklı olur

Bari mail parasını cikarsaydiniz hocam yanlış anlamayinda ben 10 kuruş için çop kanalim varmı diye bakmam bile en azindan karşılığında yeni kanal alabilecek bir miktar teklif ederseniz daha mantıklı olur

miktarda anlaşılır hocam.10 kanal 20 kanal şimdi yada ileride toplayıp topluda verebilir.boşa gitmesindense 100 mailden 15 20 lira kazanmak ister herkes.Tabi konuşuruz miktarı

---------- Spam Engelliyici 16:12 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

hocam yeni alacak kanal miktarıda versem ben yeni kanal alırım öyle dğil mi :)

Sadece mail bile 40 kuruşa satılıyor. Kanalda para kazanma gitmişse kanalı silerim 1 hafta sonra o maile yeni kanal açarım. 40 kuruş cebimde kalmış olur. Sizin yapıcağınızda bu sanırım kanalları alıp sileceksiniz daha sonra yeni kanal açıp kullanacaksınız.

Sadece mail bile 40 kuruşa satılıyor. Kanalda para kazanma gitmişse kanalı silerim 1 hafta sonra o maile yeni kanal açarım. 40 kuruş cebimde kalmış olur. Sizin yapıcağınızda bu sanırım kanalları alıp sileceksiniz daha sonra yeni kanal açıp kullanacaksınız.
Hocam sadece kanalı hangi linkten siliyorsunuz gmaili silmeden? Tşk.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri