Para kazanması kapalı kanal

youtub60

Kayıtlı Üye
Kanal Adresi : (lütfen kanalı görmek için sormayın satın alan kişiye özeldir.)
Kanalın abone sayısı : 1083
Toplam video görüntülenme sayısı : 329.438 görüntüleme
Hesap Kayıt Tarihi : 12 Ara 2017 tarihinde katıldı
Kanalın dili :Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Güncel İçerik
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hayır
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? :Evet
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? :Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? :0
[Hesap içinde 88 tl bulunmakta]
Kanal Hakkında Ek Bilgi :
Kanal ile ilgilenemediğim için satmayı düşünüyorum yoksa içerikte herhangi bir sorun yok kanalın para kazanmasını askere gitmeden önce açtım herşeyi özgün.
Askerden döndünden sonrada işlerden soğudum biraz farklı sektörler ile ilgileniyorum o yüzden kanal ilgisiz kaldı güncel içerik kanalı olduğu için hangi videonun tutacağı belli değil ama son 48 saat içerisinde 25k hit görmüşlüğüm var. Kanalın ilerliyebilmesi için görüntü kaynaklarını sağlayabilirim. Seslendirme konusunda yardımcı olamam zaten yapıcak olsam kendim devam ettirirdim :)

Fiyat :[T]eklif bekliyorum
+75 video seslendirme yapıldı ve editlemeleri bana ait ona göre teklif verirseniz sevinirim.

Aklınız takılan diğer sorularınız için hızlı iletişim adreslerim;
Discord; !Lubtansi - Samet / mjrs.wam#2510
Telegram; lubtansi

Kanal hakkında ek;
https://prnt.sc/1bqrrkj
https://prnt.sc/1bqqpmm
https://prnt.sc/1bqqve3
https://prnt.sc/1bqrwi8
https://prnt.sc/1bqrz2a

para kazanması açık neden satılmazsın ki ! fiyatı siz belirleseydiniz daha iyi olabilirdi satış şablonunda fiyatı belirlemek mecburidir yazıyor da güncel mi bilmiyorum

para kazanması açık neden satılmazsın ki ! fiyatı siz belirleseydiniz daha iyi olabilirdi satış şablonunda fiyatı belirlemek mecburidir yazıyor da güncel mi bilmiyorum

Kanal çöp olmuş kardeşim youtube den az anlayın öyle her ilana atlamayın.

resimlere baktım para kazanma açık değil galiba

Kardeşim pk Açık kanalın ama adsense banlanmış onun için kanalı alsanda adsense bağlayamazsın bu aralar genel bir sorun daha çözen olmadı . Para verip dert almak isteyen arkadaşlar tabikide gönül rahatlığıyla alabilir

geçen hafta adsense bağlama sorunu ilk defa 1 tane kanalım da görmüştüm. Farklı adsenseye bağlayınca düzelmişti.

geçen hafta adsense bağlama sorunu ilk defa 1 tane kanalım da görmüştüm. Farklı adsenseye bağlayınca düzelmişti.

Kardeşim bu sorunu yaşamadım ama okuduğum kadarıyla bildiğim kadarıyla adsense değişiklik olmuyor. Düzeltmeden olmaz. Nasıl değiştirdiğinizi burada yazın yada en iyisi yeni konu açın bu sorunu çözümünü günlerce arayanlar var onlara can suyu olursunuz

Kardeşim bu sorunu yaşamadım ama okuduğum kadarıyla bildiğim kadarıyla adsense değişiklik olmuyor. Düzeltmeden olmaz. Nasıl değiştirdiğinizi burada yazın yada en iyisi yeni konu açın bu sorunu çözümünü günlerce arayanlar var onlara can suyu olursunuz

hocam şimdi tam olarak ne yaptığımı hatırlamıyorum.

Kanal çok eski bir kanal idi. Bazı videoları silince pksı açıldı. Sonrasın da tekrar kapandı. Kurtarma telefon filan var idi.

Sonra Adsense hatası aldım. Adsenseyi değiştirdim ve kanal tekrar onaya göndermek için hazır oldu.

Sanki şunu hatırlıyorum. Kendi kullandığım adsense den öncesin de davet attım. O davet ile olmayınca normal şekil de değiştirdim. Belki bu yüzden sorunsuz adsense değişti.

Bu sorunu yaşıyan bir arkadaş denesin işe yararsa konusunu açarım.

Bu adsense banlanma hatası değil. Adsense banlanınca tekrar değiştirilmiyo, kanal çöp oluyo. Bunda ads değiştirme seçeneği açık. Bunu ilk kez gördüm, adsensenin kimlik onayı olmadığı için kanalın pksı kapanmış.

Yani sonuçta kanalın para kazanması kapalı, konunun düzeltilmesi lazım.

Son düzenleme:
Tipik bir hata, adsense değiştirip açık bir adsense bağlandığında kanalın pk büyük ihtimal açılacaktır veya incelemeye girebilir. Adsense banlanması felan değil bu. Adsense banlanan kanallarda asla 2.bir şans yoktur, düzeltme olmaz.

Ayrıca başlığınız yanıltıcı olduğu için güncelledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri