Para Kazanması Kapanan Kanalları Açma Yöntemi

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Yaw ben 2. Adim doğrulama kurdum nasıl geri alcaz tele şifre nasıl gelecek bi turlu gelmiyor adımlarda öyle birşey yok

yöntem para kazanması gitmiş ana kanalı sürekli kurtarmaz.

Hocam merhaba,
Şimdi ben para kazanmamı iptal eden kanalımı biliyorum. Fakat bu kanala dair elimde hiç bir bilgi bulunmamakta bu kanalı banlattırmalı mıyım? Bu kanal hariç adsense bağlı diğer kanalları silip 12 saat sonra geri getiriyorum ama ne yazık ki para kazanma gene o kanal yüzünden kapalı görünüyor acaba ne yapmam gerekir?

Hocam merhaba,
Şimdi ben para kazanmamı iptal eden kanalımı biliyorum. Fakat bu kanala dair elimde hiç bir bilgi bulunmamakta bu kanalı banlattırmalı mıyım? Bu kanal hariç adsense bağlı diğer kanalları silip 12 saat sonra geri getiriyorum ama ne yazık ki para kazanma gene o kanal yüzünden kapalı görünüyor acaba ne yapmam gerekir?
bu konuda cevap yazdım diye hatırlıyorum.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam para kazanmam gitti yine, sorunlu kanalı sildim digerlerini silip kurtardım ama bir kanalımdaki alt kanallardan birisi life baglı ve benim için degerli bir kanal acaba bu alt kanalın oldugu maili silip kurtarsam bu kanalım yine life baglı olarak gelirmi.Gelmezse tekrar life baglıyamam çünkü kanalda 1 telif var.Yardımcı olursanız sevinirim.

bu yöntemle hala kanallar geri geliyor mu? ben bugun bir kaç kanala denedim mesela cep numaramı kabul etmedi? ben de başka bir numara girdim 3 haktan sonra onu da kabul etmedi ?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam para kazanmam gitti yine, sorunlu kanalı sildim digerlerini silip kurtardım ama bir kanalımdaki alt kanallardan birisi life baglı ve benim için degerli bir kanal acaba bu alt kanalın oldugu maili silip kurtarsam bu kanalım yine life baglı olarak gelirmi.Gelmezse tekrar life baglıyamam çünkü kanalda 1 telif var.Yardımcı olursanız sevinirim.
şimdi benimki de gitti. :D telefon numarasını nerden eklediniz?

---------- Spam Engelliyici 13:39 ---------- Önceki Mesaj 12:19 ----------

bu yöntemle hala kanallar geri geliyor mu? ben bugun bir kaç kanala denedim mesela cep numaramı kabul etmedi? ben de başka bir numara girdim 3 haktan sonra onu da kabul etmedi ?
https://accounts.google.com/UpdateAccountRecoveryOptions

burdan ekleyin numaranızı. tek tek sms almadan ekleyebilirsiniz.

Quize bağlı kanalın para kazanması gitmiş az önce gördüm sil getir yöntemiyle geri geliyor mu para kazanma partner de deneyen oldumu?

Quize bağlı kanalın para kazanması gitmiş az önce gördüm sil getir yöntemiyle geri geliyor mu para kazanma partner de deneyen oldumu?
konuda yazıyor...
yöntem her kanalın para kazanmasını getirmek için değil,
sorunlu kanaldan dolayı diğer kanalların para kazanmasını geri getirmek amaçlı...

Valla saolun hocam bu iyi oldu benimde 4 smsden sonra eklenmemişti
kanalları geri açarken peşpeşe 10-15 kanal açınca artık sms gelmiyor 2 gün bekleme süresi veriyor.

o zaman da mailin açılış ayı ve son giriş tarihini girerek açtım. 10-15 tane de böyle açınca bu sefer de ilk kurtarma mailini sormaya başladı. şükür sorunsuz 80 kanalı açtım 20'si telef oldu. :D

kanalları geri açarken peşpeşe 10-15 kanal açınca artık sms gelmiyor 2 gün bekleme süresi veriyor.

o zaman da mailin açılış ayı ve son giriş tarihini girerek açtım. 10-15 tane de böyle açınca bu sefer de ilk kurtarma mailini sormaya başladı. şükür sorunsuz 80 kanalı açtım 20'si telef oldu. :D

Peki o ay kesinti ne kadar oldu hocam?

hocam kısa bir sorum var hata yapmak istemyiorum... bu şekilde işlemleri yapacağım yalnız kısaca bahsedeyim

ABC mailimde adsense hesabım ve 1 ana kanal 4 alt kanal var

alt kanallarıdan birinin yüzünden 2 alt kanalımın para kazanması gitti
şimdi ben bunları kurtacağım ama sileceğim hesapta aktif olarak adsense hesabım var zarar görmesin

yanlış yapıp işleri çıkmaza sokmak istemiyorum teşekkür ederim

flood yapmak istemedim.. çok teşekkür ederim biran atlamışım orayı :) [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Son düzenleme:
hocam kısa bir sorum var hata yapmak istemyiorum... bu şekilde işlemleri yapacağım yalnız kısaca bahsedeyim

ABC mailimde adsense hesabım ve 1 ana kanal 4 alt kanal var

alt kanallarıdan birinin yüzünden 2 alt kanalımın para kazanması gitti
şimdi ben bunları kurtacağım ama sileceğim hesapta aktif olarak adsense hesabım var zarar görmesin

yanlış yapıp işleri çıkmaza sokmak istemiyorum teşekkür ederim
zaten yazmışım hocam...noter onayı yapamıyorum :D
Önemli: eğer sileceğiniz gmaillerden biri adsenseye giriş için kullandığınız tek yönetici olan gmail adresiyse, adsenseye boş bir gmail adresine yöneticilik ekleyip sonra silin.

Adsenseye yöneticilik vermek;
ayarlar/erişim ve yetkilendirme/kullanıcı yönetimi nden boş gmaile davetiye yollayın
yolladıgınız gmaile girip davetiye mailini onaylayın
eski gmailden adsenseye giriş yapıp yeni gmaili yönetici olarak onaylayın
yeni gmailden adsenseye girip eskisinin yöneticiliğini iptal edin

Ek2:Alt kanalın para kazanmasını açmaya çalışanlar ana gmaili silecekler.alt kanalın G+sından işlem yapmaya çalışmayın.

Merhaba,

kanalı başka bir plus'a taşımaya çalışınca "para kazanmanız kapatıldı" gibi bir hata mesajı alıyorum.

Bunu aşma konusunda fikri olan var mı ?

hesap silme ekranında değişiklik var galiba arkadaşlar yt verilerini silmiyor gibi geldi bana yada hesaptan önce yt verilerini silmekte var ama ona güvenemedim hesabı silmeden önce yt yi silersek kurtaramama durumu olabilirmi sistem değişmiş inceleme şansınız varmı?

Not: bu arada olumlu olumsuz bende size dönüş yapacağım bir kanalım üzerinden deneme yaptım.

La73bb.png

Hocam anlayamadığım benim kanalın para kazanması kırmızı durumda şuan onun içinde geçerli mi videoları vs. silmeden taşıyabilir miyim kanalı?

hesap silme ekranında değişiklik var galiba arkadaşlar yt verilerini silmiyor gibi geldi bana yada hesaptan önce yt verilerini silmekte var ama ona güvenemedim hesabı silmeden önce yt yi silersek kurtaramama durumu olabilirmi sistem değişmiş inceleme şansınız varmı?

Not: bu arada olumlu olumsuz bende size dönüş yapacağım bir kanalım üzerinden deneme yaptım.

La73bb.png

evet arkadaşlar durum vahim kanalda hiç bir işlem olmamış 13 saat sonra kurtarma işlemi yaptım ancak kanal yine aynı şekilde para kazanması kapalı duruyor

"Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ya da diğer kanallarınızdan biri veya birden fazlasında bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır."

zaten yukarıda da belirttiği gibi hesapla ilgili yt verilerine dokunmuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri