Para Kazanması Kapanan Kanalların Kesinleşmesi Hakkında

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Arkadaşlar merhaba.

27.10.2018 tarihinde para kazanması kapanan kanalım ne Kasım ayında nede Aralık ayında kesinleşme olmadı.

Benim sorularım;

1) Ekim ayından beri para kazanması kapanan kanalı kesinleşen oldu mu? Eğer kesinleşme olduysa kanalın para kazanması ne zaman kapandı ve kesinleşti?

2) Para kazanması kapanıp kesinleşmeyenlerin kanalları ne zaman para kazanmaya kapatıldı.

Cevaplar benim için önemli.

BOL KAZANÇLAR...

2 Aydır artık kesinleşmiyor.
Daha önceki konularda yazmıştım.

Bundan sonrada artık $ sönünce kesinleşmez.

Geçen ay 24 ünde para kazanması gitti.
2 kanal bağlı adsenseye hangi kanalın ne kadar kesinleştiği belli değil.
Bi arkadaş para kazanma gitsede para yansıyor kesinleşiyor dediğinde burdan bende sormak istedim =)

kasım 19'da para kazanması kapatıldı kanalımın spam değildi... 11 aralıkta para kesinleşti... 19 aralıkta başvurdum halen açılmadı...

22 ve 24 kasımda para kazanması giden 2 kanal 11 aralıkta kesinleşti, bu nasıl oldu peki hocam?

Forumda başka kesinleşen varmı bilemem ama geçen ay ve bu ay bende kesinleşmedi $ giden kanal.
+ Açıklama var forumda konusuda açıldı.
Bir istisna arada sana denk düşmüş olabilir belki ama $ sönenler umut beklemesin.

Forumda başka kesinleşen varmı bilemem ama geçen ay ve bu ay bende kesinleşmedi $ giden kanal.
+ Açıklama var forumda konusuda açıldı.
Bir istisna arada sana denk düşmüş olabilir belki ama $ sönenler umut beklemesin.

Tespitiniz yanlış. 3 tane pk giden kanalım geçen ay 2 tanesi de bu ay kesinleşti. Miktarı yüksek olup kesinleşmeyen 1 kanalım da mevcut. Neye göre kesinleştirdikleri konusunda net bir sonuca varamadım.

benim 23 aralıkta para kazanmam kapatıldı bakalım kesinleşecek mi ?

videoları sildim kesinleşmez mi acaba bakalım 10 gün var göreceğiz ama tecrübesi olanlar yazarsa iyi olur

Yaz aylarında para kazanması kapanan iki kanalım 2 veya 3 ay sonra kesinleşti ve ödeme yapıldı. Havadan gelen para ilaç gibi geldi. Fena bir para değildi.

Konuyla alakasi yok da acaba kanallarin para kazamasi duzeldi mi spam videolar icin

Yaz aylarında para kazanması kapanan iki kanalım 2 veya 3 ay sonra kesinleşti ve ödeme yapıldı. Havadan gelen para ilaç gibi geldi. Fena bir para değildi.

benimde 2 ay sonra kesinleşmişti bakalım bu sefer ne olacak ?:D

Kasım ayındakiler neden kesinleşmedi şimdi muamma böyle bir durum çok saçma 1 ay kesinleş 1 kesinleşme :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri