Para Kazanması Kapanan Kanalların Ödemesi Yapılır mı?

• Kullanıcı JoNeST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Para Kazanması Kapatılan Kanalların Ödemesi Yapılır mı?

• Evet, YT paramızı yatırır

Oy: 0 0,0%
  • Hayır, YT paramızı yatırmaz

• Fikrim yok, bekleyip göreceğiz.

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

JoNeST

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar Ekim ayında Youtube tarafında büyük bir sınavdan geçiriliyoruz. Bu ayda forumda ki üyelerin %80'i nin kanallarının para kazanma özelliği devre dışı kaldı. Şimdi herkeste şu soruyu soruyor? Para kazanması kapatılan kanalların parasını alabilirmiyiz? Forum bu konuda neredeyse ikiye ayrılıyor, bakalım anketten ne sonuç çıkacak? Herkesin katılmasını rica ediyorum.

A- Evet, YT paramızı yatırır.

B- Hayır, YT paramızı yatırmaz.

C- Fikrim yok, bekleyip göreceğiz.

Belli ki Para kazanmanın kapatılmasınında belli kriterleri var bu zamana kadar %100 alamazsınız deniyordu fakat çok azda olsa parayı alan arkadaşlar var bence bu komple para kazanması gidenlere kazançları ödenmeyecek

Cevap:B kopya çekmedim

Arkadaşlar para kazanması ayın 31 inden sonra devre dışı kalıpta Ayın 1 inden sonra bir önceki ayın kazancını alan varmı ?

tek çözüm google plusla para kazanmayı açtırıp-ardındanda kanalı silmek,tabiki 31 inden önce

tek çözüm google plusla para kazanmayı açtırıp-ardındanda kanalı silmek,tabiki 31 inden önce

Peki kanalın para kazanmasını açacağız ne zaman silelim kesinleştiğini nasıl anlayacağız?

Eylül ayında bir kanalımın para kazanma özelliği devre dışı kaldı (ayın 24'ü gibi)
Kanalın o ay ki kazancı 80$ idi ve Youtube bu parayı benim hesabıma yatırdı.

Yani herhangi bir kesinti yapmadı, Ekim ayında paralar hesaplara yatınca sorunsuz bir şekilde çektim.

tecrübesini yaşadım alamazsın

benim bu ay 7 kanalım para kazanma kapatıldı toplam kazanç 1230 tl ama pek umudum yok araştırıyorum bir haftadır herkes alamassın diyor bazı arkadaşlar Google+ bağlantısını kesip tekrar açınca oluyor diyor ama ben bu işlemi bulamadım benim kanallar alt kanaldı bazı arkadaşlar bu işllem ana kanalda oluyor diyor bana ayrıntılı anlatıcak arkadaşlar varmı 50 100 tl olsa umursamazdım ama çok para arkadaşlar

Peki kanalın para kazanmasını açacağız ne zaman silelim kesinleştiğini nasıl anlayacağız?

hocam aklıma gelen tek çözüm bu-çünkü emin değiliz hala para kazanması devredışı olan kanalın kesinci gerçekten ,%100 yatıyormu yatmıyormu?!

g+ yöntemi ile kapanan kanalları tekrar açtığımızda o ayın parası kesinleşiyor mu peki?

Belli ki Para kazanmanın kapatılmasınında belli kriterleri var bu zamana kadar %100 alamazsınız deniyordu fakat çok azda olsa parayı alan arkadaşlar var bence bu komple para kazanması gidenlere kazançları ödenmeyecek

Cevap:B kopya çekmedim

Hocam, bence bu komple para kazanması gidenlere kazançları ödenmeyecek demişsiniz.

Benim komple para kazanmalar gitti, fakat geçen gün 1 tanesini açtılar.
Adsenseye bağlamadım boşta duruyor, 3-4 gün geçti üzerinden hala para kazanma aktif.

Yani demek istediğim para kazanması açılan kanalım adsenseye bağlı değil YT bu kanalın benim olup olmadığını nasıl anlayacak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri