Para Kazanması Kapatılanlar Şimdi Ne Yapıyoruz? (Anketli)

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Para Kazanması Kapatılanlar Şimdi Ne Yapıyoruz?

• " Telif-3.Taraf-Dünya Engeli-Ünlem " sıkı takibi yaparak Çok Kanal ve Spam'a devam edeceğim.

Oy: 0 0,0%
  • Spamdan vazgeçerek youtube çalışma sistemimi değiştireceğim.

• Partner Kanallara Yöneleceğim Adsense çok riskli.

• Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmeden öylece bekliyorum.

• Bundan gayri Youtube ile işim olmaz.

• Kullanılan toplam oy
    0
son sahte telif geldikten sonra iyice youtube işinden soğudum , arada bi bi kaç video atıyorum tabi ki sağlam izlenim alcaklardan .

ve kasımın 12 sini bekliyorum . eğer kesinleşmezse kazançlarım tamamen bırakabilirim .

hikayem biraz uzun olacak ama youtube =güvensizlik.nerdeyse 1 yıldır youtube işiyle uğraşmaktayım.ilk 5 ay boyunca ayda 10-15 dolar kazanıyordum.tabiki o zamanlar tek kanal ile çalışıyordum.ardından forumu keşfettim vs vs kanal sayıları 20-25 oldu.1-2 ay boyunca günlük 100$ ve üstünde kazandım.tamamam dedim bu kadar kanalla bu parayı alıyorsam +100 kanal ile sabancı vs olurum diye düşünmeye başladım.tabiki açtığım kanallar sürekli kapatılıyordu ve sürekli yenilerini açıyordum.baktım sonu yok.zaten toplamda asla 50 kanalı geçmedim.ardından farkettim ki aslında para kazandıran 2-3 kanalım var diğer açtıklarım hep hikayeymiş.ve bu kanallardan biride özgün kanaldı.arkadaşlar bir yakınımdan almış olduğum eğitimli bir iran kedisi ve terrier bilmem ne cinsi eğitimli köpeğim vardı.bunları düzenli olarak çeekmeye ve yayınlamaya başlamıştım kedinin bir videosu tuttu.3.5m izlendi ve artık günlük en az 50k izleniyordu.bir çok kişide yükledi kimseye telif atmadım kendi durumumu düşünerek.ancak telif atmayıda düşünmedim de değil hani.kimiyle iletişime geçtim sildi kimi geri dönmedi vs.neyse arkadaşlar bu kedi videosunun birden bire para kazanması devre dışı bırakıldı.para kazanmaya uygun olmayan içerik oldu vs vs yazdı.bende ek açıklamalarla yeni bir videoya yönlendirdim.bu videoda tuttu 2 haftada 400k izlenmişti.fakat bununda para kazanması aynı şekilde gitti.ardından sıra sıra videolarım için ticari kullanım hakkı vs istendi.hangi programları kullandığım vs vs yazıp yolladım ama para kazanmayı açmadılar.kanalın toplam izlenmesi 6 milyonu bulmuştu ve tamamen özgün bir kanal dı.10 gün önce topluluk ve telif hakkı sebebi bilmem ne uyarısıyla kapattılar.ve 10 gündür foruma giriyorum konuları okuyorum gerekirse yorum yazıyorum vs.bu hikayeyi anlatmamın sebebi sizleri asla soğutmak değildir sadece benim tecrübemdir ve benim tecrübem ister spam yap ister özgün çalış(özgün çalışma tabikide daha uzun gidiyor) bir yere kadar gidebilirsin.şu an sanırım index blog var.yine özgün çalışıyorum ve 2-3 gün önce bir kaç video attım aramalarda felan çıkmıyor.ping servisleri vs herşeyi kullandım.

arkadaşlar para kazanmaya kapanan kanalımda 1 video 1 milyon izlenmesi var günlük en az 13000 civarı izlenme alıyo. Ek açıklama özelligi ile para kazanan videolara link koyuyorum..

Başka tavsiyesi olan var mı? Nasıl degerlendirebilirim...

forumda ağızlara sakız edilen bir laf vardı hani: "onlar kapatsın biz açacağız onlar banlasın biz kanal açıp yükleyeceğiz" bunu da ekleseydiniz :)

Şaka bir tarafa tabii ki herkesin stratejileri var ve ben stratejilerin önceki stratejilerde olduğu gibi herkes tarafından kullanıldığında çabucak youtube tarafından ÇÖKERTİLECEK stratejiler haline geleceğini düşünüyorum.
Bence herkesin kendisine sakladığı stratejiler var ama herkes benim gibi gelip buraya yazmıyor...

hikayem biraz uzun olacak ama youtube =güvensizlik.nerdeyse 1 yıldır youtube işiyle uğraşmaktayım.ilk 5 ay boyunca ayda 10-15 dolar kazanıyordum.tabiki o zamanlar tek kanal ile çalışıyordum.ardından forumu keşfettim vs vs kanal sayıları 20-25 oldu.1-2 ay boyunca günlük 100$ ve üstünde kazandım.tamamam dedim bu kadar kanalla bu parayı alıyorsam +100 kanal ile sabancı vs olurum diye düşünmeye başladım.tabiki açtığım kanallar sürekli kapatılıyordu ve sürekli yenilerini açıyordum.baktım sonu yok.zaten toplamda asla 50 kanalı geçmedim.ardından farkettim ki aslında para kazandıran 2-3 kanalım var diğer açtıklarım hep hikayeymiş.ve bu kanallardan biride özgün kanaldı.arkadaşlar bir yakınımdan almış olduğum eğitimli bir iran kedisi ve terrier bilmem ne cinsi eğitimli köpeğim vardı.bunları düzenli olarak çeekmeye ve yayınlamaya başlamıştım kedinin bir videosu tuttu.3.5m izlendi ve artık günlük en az 50k izleniyordu.bir çok kişide yükledi kimseye telif atmadım kendi durumumu düşünerek.ancak telif atmayıda düşünmedim de değil hani.kimiyle iletişime geçtim sildi kimi geri dönmedi vs.neyse arkadaşlar bu kedi videosunun birden bire para kazanması devre dışı bırakıldı.para kazanmaya uygun olmayan içerik oldu vs vs yazdı.bende ek açıklamalarla yeni bir videoya yönlendirdim.bu videoda tuttu 2 haftada 400k izlenmişti.fakat bununda para kazanması aynı şekilde gitti.ardından sıra sıra videolarım için ticari kullanım hakkı vs istendi.hangi programları kullandığım vs vs yazıp yolladım ama para kazanmayı açmadılar.kanalın toplam izlenmesi 6 milyonu bulmuştu ve tamamen özgün bir kanal dı.10 gün önce topluluk ve telif hakkı sebebi bilmem ne uyarısıyla kapattılar.ve 10 gündür foruma giriyorum konuları okuyorum gerekirse yorum yazıyorum vs.bu hikayeyi anlatmamın sebebi sizleri asla soğutmak değildir sadece benim tecrübemdir ve benim tecrübem ister spam yap ister özgün çalış(özgün çalışma tabikide daha uzun gidiyor) bir yere kadar gidebilirsin.şu an sanırım index blog var.yine özgün çalışıyorum ve 2-3 gün önce bir kaç video attım aramalarda felan çıkmıyor.ping servisleri vs herşeyi kullandım.
kardes gözyasları ıcınde okudum hikayeni:(

Şahsen kendi oyun kanalımı kuruyorum şuan da gerekli ekipmanları alıyorum.Fazla abartmadan da spam'a devam ediceğim. :)

Şahsen kendi oyun kanalımı kuruyorum şuan da gerekli ekipmanları alıyorum.Fazla abartmadan da spam'a devam ediceğim. :)

Tebrik ederim güzel girişimcilik hangi oyunu oynayacaksın özel değilse?

Tebrik ederim güzel girişimcilik hangi oyunu oynayacaksın özel değilse?

Ps3'te genelde yeni çıkan oyunlardan başlıcam oynamaya işte part part atıcam ilerledikçe mesela Beyond:Two Souls,Batman Arkham Origin,Assassin's Creed Black Flag vs.Arada PC'de de arkadaşlarla oynarken çekerim yeterli olur diye düşünüyorum.

Ps3'te genelde yeni çıkan oyunlardan başlıcam oynamaya işte part part atıcam ilerledikçe mesela Beyond:Two Souls,Batman Arkham Origin,Assassin's Creed Black Flag vs.Arada PC'de de arkadaşlarla oynarken çekerim yeterli olur diye düşünüyorum.

Oyun çekmek bi ara benim de aklıma geldi ama,sen o kadar çekeceksin biri tutup alacak kanalından daha çok izletecek.Bu yüzden başlamadım.

Hocam içerik bizim değil o yüzden sıkıntı olabilir telif konusunda.Sonuçta tamamen özgün olsa atarız da.Yarı özgün bunlar :D

Ona bakarsak misal Pewdiepie'ın videolarını yüklersek muhtemelen 3. içerik veya telif gelir ama sürekli o da oyun oynuyor videolarını çekiyor.Deneyip görmeden bilemeyiz. :D

Ona bakarsak misal Pewdiepie'ın videolarını yüklersek muhtemelen 3. içerik veya telif gelir ama sürekli o da oyun oynuyor videolarını çekiyor.Deneyip görmeden bilemeyiz. :D

Aynen bu işte 2 kural var zaten.
1-) Günceli elden bırakma!
2-) Deneme-yanılma!

sildiğim 15 kadar kanalda 2'şer topluluk olan 2Telif 1 topluluk olan.
2Topluluk 1Telif içeren kanal bile vardı.
:D

Tek Telifli kanallarıda kopyalıyıp sildim.
Riske giremezdim.
Ama geçen ayı atlattım para kazanmalarım kapanmadı.
Kalan kanallarda günde 14-15tl altına düşmüyor.

Benim kanal günde 300 Tl getiriyordu, tabi bu 3 gün sürdü., daha sonra kanala 1 topluluk 2 telf geldi 4. Gün kanal kapandı.
Benim sormak istediğim 2 telif 1 topluluktan kanal bu kadar çabuk kapanır mı ?

İyi iyi 11 kişi işim olmaz diyip bu işten çekilmiş.Zeten youtubenin istediğide bu değilmiydi. Şimdi hepimize daha fazla pay düşecek arkadaşlar, yılmak ve durmak yok ;)

Benim kanal günde 300 Tl getiriyordu, tabi bu 3 gün sürdü., daha sonra kanala 1 topluluk 2 telf geldi 4. Gün kanal kapandı.
Benim sormak istediğim 2 telif 1 topluluktan kanal bu kadar çabuk kapanır mı ?

Zamanında tek teliften bile kanalım kapandı.
Ama bu işin kuralı 3 Telifi aynı anda yemek yada 3 Topluluk kuralını aynı anda yemek.

Zaten senin kanalında 2Telif 1Topluluk varmış kapanması kadar normal birşey yok.

Dün katılamayan arkadaşlar da ankate katılsınlar kamuoyunun gerçek durumuna bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri