Para Kazanmaya Biraz Ara Veriyorum.

Bende üniversite öğrencisiyim aynen yaşadıklarımı anlatmışsın sadece benim notlarım baya yüksek;) ara ver ama bırakma illa ki o dediğin bebeler veya çikolata suratlar gibi de olmak zorunda değilsin

özgün çalışmak istiyorsan evet emek vermek zorundasın bilmelisin her babayiğidin harcı değil video at izlensin

Eğer para sıkıntın yoksa diyeceğim" yani kastettiğim bu iş olmasa da okuyabilirdim" diyebileceğin bir durumda isen... bir kategori bul haftada bir iki video at. Aynı durumda olan bir arkadaşım daha vardı ona fail army kanalını gösterdim meşhur oda çok anlamıyordu armyden faceden bol bol video buldu şimdi canı sıkılırken haftada bir video yapıyor 8 bin abonesi oldu şimdiden ki çocuk bu kanaldan ilerleyeceğim diyor

Tavsiyem: Buradak çalışma Temponu en aza indir...Koro,tiyatro bale ve bu gibi sosyal faaliyetler hiç bir para değişitirelemez.

"ki bende 7 tane özgün olmasada izlenebilecek alan oluşturdum okul açıldıktan sonra senin gibi kaybettiğim yada performansdan düştüğüm alanlardan devam edeceğim"

Dün bir konu vardı özgün 300k lık abonesi olan kanalı flagtan kapattırmışlar. Çekemeyen onca insan varken özgünde pek işe yaramıyor maalesef

Yazayım mı yazmayım mı diye düşündüm biraz çünkü dediklerinin aynısı bende de var (Ben Ygs-Lys Hazırlanıyorum 3. senem) ve aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Bende geçen sene tanıştım Youtube'de 14-15 ay olmuştur. Dersler falan çok iyi gidiyordu 100 net altına düşmezdim Ygs'de. Dedim ki ya yüklerim biraz video kanal izlenir bende ders çalışırım. Neyse ben yükledim iyi güzel izlendi başta izlenmedi tabi 1-2 ay kanal oturunca beklenmedik biçimde izlenimler aldı. Sonra dedim biraz daha atayım 1-2 gün atar bırakırım falan. Neyse attık attık hala atıyoruz işte bitmedi :) Yani bitmiyor. Her ne kadar kendimizi kandırmaya çalışsak da attıkça atıyoruz. Ve bu yüzden sınavı kaybettim tekrar hazırlanıyorum hazırlanmak da yalan oldu bu sene de. Bu sefer daha çok video atar oldum. 2-3 ay önce yemin falan etmiştim bu son daha atmayacağım falan. O da yalan oldu kanal iyice gelişti sonra kıskanç bir arkadaş kanala sahte telif attıherşey sıfırlandı ) Olan 1 yılıma oldu belki 2 yıl olacak. Emeğimin karşılığını aldım almasına ama kazandığım kadar kaybettiğim çok şey oldu.

Edit: Yani ilk başladığımda bu işe inan dediklerinin hiç birine inanmazdım ) Derdim ne olacak video atmakla ama hele o paranın kokusunu bir al ) Daha peşini bırakmıyor )

Dün bir konu vardı özgün 300k lık abonesi olan kanalı flagtan kapattırmışlar. Çekemeyen onca insan varken özgünde pek işe yaramıyor maalesef

evet orası öylede herkesin de özgün kanalı kapanmıyor... sana asıl anlatmak istediğim gözün burada olsun ama aklın gençliğinde olsun:)

youtube seni baya sıkmış anlattığından öte ...en önemlisi işi biliyorsun yani youtubeden nasıl para kazanacağını da...önemli olan senin eğitimin ve 18-25 yaş aralığın hep bunlar tüm hayatı etkileyecektir

ilk cümlenizi okudum gerisini okumadım çünkü genel konunuz bariz. Ben az kazandığımdan muzdarip değilim hele hele sizin tavsiyelerinizle daha çok kazanacakta değilim ilk ayımda 500 lira almışım?? Diğer platformlarda yaptığım satışlarımla 1500 lirayı geçiyordu kazancım. Siz olayı farklı anlamışsınız hocam birdaha okuyun. Zaman diyorum kayboluyor diyorum?? Gençlik elden gidiyor diyorum

ilk cümlenizi okudum gerisini okumadım çünkü genel konunuz bariz. Ben az kazandığımdan muzdarip değilim hele hele sizin tavsiyelerinizle daha çok kazanacakta değilim

Bu kelimeniz beni gerçekten üzdü çünki okumadan yani yargısız infaz yapmışsınız. Benim tavsiyelerimle çok kazanmayabilirsiniz bunu ifade etmedim zaten.

Hepsini okusaydın şunu anlardın.

Dediklerinizde haklısınız ama kendinize bir şans daha verin ( Taviyelerimle ) hem vaktiniz hem kazancınız olur. Ama sizin benim tavsiyelerime ihtiyacınız yokmuş.

Özür dilerim yazdığım iki kelimeyi okuyacak kadar vakit ayırdınız, vaktinizi çaldım.

Hakkınızı helal edin.

Tam Tersi Ben Hiçbirşey Kaybetmedim Allaha Şükür Sosyal Aktivite Desen Her Gün.
Ve Sosyal Aktivite Vs. Gibi Şeyleri İhmal Etmediğim Halde 3-4 Ayda 1600 Tl Kazandım Tabi İşin Ticaretine Girmiyorum Bile.
Sizin Dezavantajınız Okumak (Yanlış Anlamayın) Okumak Bir Dezavantaj Değil Tam Tersi Avantajdır Ama Okuyorsan Binbir Sınavdan geçeceksin Demektir. Bir Geminin Rotası Aynı Anda İki Yere Çevrilmez ya bi yöne gideceksin yada diğer yöne.
(Yani Hem Okuyup hem Sosyal Aktivitelerden Geri Kalmamak Hem youtube işini Yapmak Hem Güzel Konusmak Hemde Para Kazanmak) istiyorsan biraz zor :) ama imkansız değil.

Ben Şahsen Okumuyorum Sınav Vs. Gibi Dertlerim Yok Allaha Şükür Ehliyetimi Aldım Güvenlik Kartımı Aldım gereken Sınavlardan Geçtiğimi farzediyorum. İlla Herkes Memur Olacak Diye Birşey Yok Kardeşim. Tabi Ben Bunu Övünerek Söylemyorum Ama Sende Haklısın Böyle Gelmiş Böyle Gidecek.

Kesinlikle bir gün bu işi arayacaksın :)

Farklı Manalar Çıkartmayalım.

Kardeşim en iyisini yapmışın. Konfiçyusun şu sözleri vardı
''İnsanoğlu para kazanmak için sıhhatini verir, sonra sıhhatini kazanmak için parasını verir, insanoğlu istikbalini düşünmek için yaşadığı günü unutur.böylece ne bugünü yaşar ne istikbali.Aslında ölüm yokmuşçasına gibi yaşarken;yaşamamış gibi ölürler.''

Kardeşim en iyisini yapmışın. Konfiçyusun şu sözleri vardı
''İnsanoğlu para kazanmak için sıhhatini verir, sonra sıhhatini kazanmak için parasını verir, insanoğlu istikbalini düşünmek için yaşadığı günü unutur.böylece ne bugünü yaşar ne istikbali.Aslında ölüm yokmuşçasına gibi yaşarken;yaşamamış gibi ölürler.''

Aynen öyle kardeşim ben bunu anlatmaya çalışıyorum adam bana az kazandığımı düşündüğü için tavsiyeler veriyor. :)

Gerçekten on numara özetlemişsin

arkadaşlar bu işte herkes başarılı olacak diye bir kaide yok. ticaret gibi düşünün.elbette bazılarımız iyi paralar kazanacak bazılarımız kazanmayacak.moral bozmaya gerek yok,para kazanmak için emek sarf edip pes etmemek lazım. bırakan arkadaş kendi koşullarından dolayı bıraktı diye sizde moral bozup bırakmayın ama eğer sizinde koşullarınız sizi zorluyor kardan çok zarar veriyorsa devam etmeyin. ama şunuda unutmayın koşulları müsait olanlar için çalıştıktan emek verdikten sonra youtubeden para kazanmanın sınırı yoktur.arkadaşa hayatında sağlık ve başarı diliyorum yolun açık alsun.

7/24 video at diyen olmadı zaten sana.

Günde 1 video bile normalin üstünde aslında yani spamcı olacan diye bir şey yok illa.

Ben bazı özel sebeplerden dolayı 10 gün hiç video atamadadım tekrar başladım atmaya.

7/24 video at diyen olmadı zaten sana.

Günde 1 video bile normalin üstünde aslında yani spamcı olacan diye bir şey yok illa.

Ben bazı özel sebeplerden dolayı 10 gün hiç video atamadadım tekrar başladım atmaya.

Yazayım mı yazmayım mı diye düşündüm biraz çünkü dediklerinin aynısı bende de var (Ben Ygs-Lys Hazırlanıyorum 3. senem) ve aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Bende geçen sene tanıştım Youtube'de 14-15 ay olmuştur. Dersler falan çok iyi gidiyordu 100 net altına düşmezdim Ygs'de. Dedim ki ya yüklerim biraz video kanal izlenir bende ders çalışırım. Neyse ben yükledim iyi güzel izlendi başta izlenmedi tabi 1-2 ay kanal oturunca beklenmedik biçimde izlenimler aldı. Sonra dedim biraz daha atayım 1-2 gün atar bırakırım falan. Neyse attık attık hala atıyoruz işte bitmedi :) Yani bitmiyor. Her ne kadar kendimizi kandırmaya çalışsak da attıkça atıyoruz. Ve bu yüzden sınavı kaybettim tekrar hazırlanıyorum hazırlanmak da yalan oldu bu sene de. Bu sefer daha çok video atar oldum. 2-3 ay önce yemin falan etmiştim bu son daha atmayacağım falan. O da yalan oldu kanal iyice gelişti sonra kıskanç bir arkadaş kanala sahte telif attıherşey sıfırlandı ) Olan 1 yılıma oldu belki 2 yıl olacak. Emeğimin karşılığını aldım almasına ama kazandığım kadar kaybettiğim çok şey oldu.

Edit: Yani ilk başladığımda bu işe inan dediklerinin hiç birine inanmazdım ) Derdim ne olacak video atmakla ama hele o paranın kokusunu bir al ) Daha peşini bırakmıyor )

bu cevap sizin için verilmiş gibi yerine oturdu

---------- Mesaj saat 15:38:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:22 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar bu işte herkes başarılı olacak diye bir kaide yok. ticaret gibi düşünün.elbette bazılarımız iyi paralar kazanacak bazılarımız kazanmayacak.moral bozmaya gerek yok,para kazanmak için emek sarf edip pes etmemek lazım. bırakan arkadaş kendi koşullarından dolayı bıraktı diye sizde moral bozup bırakmayın ama eğer sizinde koşullarınız sizi zorluyor kardan çok zarar veriyorsa devam etmeyin. ama şunuda unutmayın koşulları müsait olanlar için çalıştıktan emek verdikten sonra youtubeden para kazanmanın sınırı yoktur.arkadaşa hayatında sağlık ve başarı diliyorum yolun açık alsun.

ticareti senden iyi yapacağımdan eminim bu gereksiz bana sinirinle bile sana istediğim herşeyi satarım. Ticaret ap ayrı video yüklemek ayrı birşey önce bir ayırt et serhatWan ;)

bu cevap sizin için verilmiş gibi yerine oturdu

---------- Mesaj saat 15:38:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:35:22 civarında gönderildi. ----------

ticareti senden iyi yapacağımdan eminim bu gereksiz bana sinirinle bile sana istediğim herşeyi satarım. Ticaret ap ayrı video yüklemek ayrı birşey önce bir ayırt et serhatWan ;)

elbette daha iyi yaparsın ben ticereti bu işle ilişkilendirmedim ticerettede bazıları kazanır bazıları kazanmaz diye örnek verdim. yazımda sana bir eleştiridede bulunmadım yazıyı iyi okursan. bu arada forumda yeni olabilirim ama yt işinde ve pc işinde yeni değilim bilgisayar mezunuyum yaklaşık 10 yıldır bilgisayar sektöründeyim.:) sana başarılar dilerim.

Kardeşim gelmiş geçmiş olsun. Keşke günlük hayatındaki ayrımları yapabilseydin :(

Hiç spam çalışmadım, çalışmayacağım da. Bu işi zevk amaçlı yapmalısınız yoksa YouTube sayesinde zengin falan olamazsınız, aksine hayatınızdan olursunuz. Şu an belki çok para kazanmıyorum ama video yapmaktan zevk alıyorum. Haftada bir video atıyorum, rahatım. Yazınızı okudum, bırakmanız sizin için en doğru karar. Üniversite hayatınızda başarılar dilerim.

en iyisini yapmışsın...(daha yazacaktım ama ilk cümleden sonrakileri okumuyorsun,gerek yok:D )

bırakan bırakana,boşluklara ilerleyelim,bekleme yapmayalım beyler :D

Bundan sonraki hayatında başarılar okul eğitim gelecek dostluktan önemli değil hiç birşey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Herşeyin fazlası zarar, çalışmanında bir adabı var. Sen sabahtan yatana kadar bilgisayar başında oturursan illa ki sağlık sorunları yaşarsın. Bu yazıyı da yazma amacın kendini haklı çıkarmak sanırım ama unutulmaması gereken birşey var para kazanmak kolay değildir. Bilgisayar başında 12 saat geçirerek para kazanılmaz, para kazanmak akıl işidir, biri 12 saat bilgisayar başında oturur 100 dolar kazanamaz biri oturur 10.000 dolar kazanır. Önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışmak!
Tam 8 yıldır webmasterım ve 8 yıldır her ay sabit bir gelirim var çok şükür iyide kazanıyorum.
Körü körüne bilgisayar başında vakit geçirilmez, düzenli planlı çalışmak lazım, düzenli planlı çalışıldığında fazla çalışmaya da gerek kalmaz.
Ben şahsen öğrencilerin bu işi yapmasına karşıyım, Genç yaşta bu işe başladığın zaman para tatlı geliyor ve okul ikinci plana atılıyor sonrasında youtube veya adsense kapandığında psikolojin alt üst oluyor.

Herşeyin fazlası zarar, çalışmanında bir adabı var. Sen sabahtan yatana kadar bilgisayar başında oturursan illa ki sağlık sorunları yaşarsın. Bu yazıyı da yazma amacın kendini haklı çıkarmak sanırım ama unutulmaması gereken birşey var para kazanmak kolay değildir. Bilgisayar başında 12 saat geçirerek para kazanılmaz, para kazanmak akıl işidir, biri 12 saat bilgisayar başında oturur 100 dolar kazanamaz biri oturur 10.000 dolar kazanır. Önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışmak!
Tam 8 yıldır webmasterım ve 8 yıldır her ay sabit bir gelirim var çok şükür iyide kazanıyorum.
Körü körüne bilgisayar başında vakit geçirilmez, düzenli planlı çalışmak lazım, düzenli planlı çalışıldığında fazla çalışmaya da gerek kalmaz.
Ben şahsen öğrencilerin bu işi yapmasına karşıyım, Genç yaşta bu işe başladığın zaman para tatlı geliyor ve okul ikinci plana atılıyor sonrasında youtube veya adsense kapandığında psikolojin alt üst oluyor.

sende dahil olmak üzere bir kaç kişi olayın para yönünü anlamışsınız hayır yanlış okuyosunuz tamamda niye küstah cevap veriyorsunuz ki? Genç yaştakiler bu işi yapmasınmış arada 4 yaş var bana abilik yapıyor neyse kapat bu hesabı sen çok konuşma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri