Hasnicktir
Yasaklanmış
- Web sitesi
- cepportal.blogspot.com
Bende üniversite öğrencisiyim aynen yaşadıklarımı anlatmışsın sadece benim notlarım baya yüksekara ver ama bırakma illa ki o dediğin bebeler veya çikolata suratlar gibi de olmak zorunda değilsin
özgün çalışmak istiyorsan evet emek vermek zorundasın bilmelisin her babayiğidin harcı değil video at izlensin
Eğer para sıkıntın yoksa diyeceğim" yani kastettiğim bu iş olmasa da okuyabilirdim" diyebileceğin bir durumda isen... bir kategori bul haftada bir iki video at. Aynı durumda olan bir arkadaşım daha vardı ona fail army kanalını gösterdim meşhur oda çok anlamıyordu armyden faceden bol bol video buldu şimdi canı sıkılırken haftada bir video yapıyor 8 bin abonesi oldu şimdiden ki çocuk bu kanaldan ilerleyeceğim diyor
Tavsiyem: Buradak çalışma Temponu en aza indir...Koro,tiyatro bale ve bu gibi sosyal faaliyetler hiç bir para değişitirelemez.
"ki bende 7 tane özgün olmasada izlenebilecek alan oluşturdum okul açıldıktan sonra senin gibi kaybettiğim yada performansdan düştüğüm alanlardan devam edeceğim"
Dün bir konu vardı özgün 300k lık abonesi olan kanalı flagtan kapattırmışlar. Çekemeyen onca insan varken özgünde pek işe yaramıyor maalesef