Para Kazanmaya Biraz Ara Veriyorum.

sende dahil olmak üzere bir kaç kişi olayın para yönünü anlamışsınız hayır yanlış okuyosunuz tamamda niye küstah cevap veriyorsunuz ki? Genç yaştakiler bu işi yapmasınmış arada 4 yaş var bana abilik yapıyor neyse kapat bu hesabı sen çok konuşma

Ben hesap falan kapatmam, burda yaptığın saygısızlık karakterini gösterir ve herkes karakterini görsün istediğin gibi yazabilirsin.
Konuya gelince ders vermek haddime değil, bazı sözleri genel olarak söyledim üzerine alınma. Siz burda fikrinizi beyan ederken sorun yok ben yazınca mı sorun oldu? Akşama kadar bilgisayar başında oturmuşsun para kazanamamışsın derslerde kalmış ve buraya gelmiş bunu herkese mal ediyorsun.
Ders zamanı dersini yapsaydın, arkadaşların davet ettiğinde gidip vakit geçirseydin? Bunları yapmadıysan sorumlusu google veya youtube değil bizde değiliz sizsiniz!

Ben hesap falan kapatmam, burda yaptığın saygısızlık karakterini gösterir ve herkes karakterini görsün istediğin gibi yazabilirsin.
Konuya gelince ders vermek haddime değil, bazı sözleri genel olarak söyledim üzerine alınma. Siz burda fikrinizi beyan ederken sorun yok ben yazınca mı sorun oldu? Akşama kadar bilgisayar başında oturmuşsun para kazanamamışsın derslerde kalmış ve buraya gelmiş bunu herkese mal ediyorsun.
Ders zamanı dersini yapsaydın, arkadaşların davet ettiğinde gidip vakit geçirseydin? Bunları yapmadıysan sorumlusu google veya youtube değil bizde değiliz sizsiniz!

he hee tek sen haklısın herkes eşşek

Bu kadar baglanmaya gerek yok bu ise. Kazanamiyosan birakicaksin, arada sirada girip yeni bilgiler okuyacaksin ki belki aklina bisey gelir o sekilde tekrar baslarsin. Ama hasta gibi surekli durmadan arastirip buna vakit harcamak tabii ki eninde sonunda kotu sonuclar dogurur. Kendimden ornek vereyim, ilk basladigimda kazanamayip biraktim. 4-5 ay sonra aklima gelen bi fikirle tekrar basladim ve suan gunde 1 saat bile ugrasmiyorum youtube ile.

Bugün bu işle yeni tanışmış olsam başlamazdım herhalde, hayata odaklanarak geleceğimi garanti altına alma yoluna giderdim, bu işe girince dengeyi kurmak çok zor oluyor, hep ağırlık youtube a veriliyor 7-24 yorgun uykusuzum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri