Para Kazanmaya Kapatıldıktan Sonra Açılan ve Ünleme Düşen Kanalın Partnere Taşınması

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

carmeena

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kanalım vardı para kazanması kapatılmıştı. Şimdi para kazanması 6-7 ay sonra tekrardan açıldı halen güzel izlenim alıyor fakat tüm videolar ünleme düşmüş durumda. Forumda aradım ama bu sorunun cevabını bulamadım. Ben bu kanalı partnere taşısam şimdi ünlemler dolara geçer mi, para kazanabilir miyim? Kanal şuan tamamen tertemiz. 0 telif, 0 uyarı. Tek sorunum tüm videoların ünlemde kalması.

Arkadaşlar bir kanalım vardı para kazanması kapatılmıştı. Şimdi para kazanması 6-7 ay sonra tekrardan açıldı halen güzel izlenim alıyor fakat tüm videolar ünleme düşmüş durumda. Forumda aradım ama bu sorunun cevabını bulamadım. Ben bu kanalı partnere taşısam şimdi ünlemler dolara geçer mi, para kazanabilir miyim? Kanal şuan tamamen tertemiz. 0 telif, 0 uyarı. Tek sorunum tüm videoların ünlemde kalması.

geçer. :)

Quiz ve Life Dışında bulaşma derim

gecenin en mutlu haberini verdiğiniz için arkadaşlar sizlere teşekkür ediyorum. en iyisi partnere taşıyayım. siz gece gece benim yüzümü güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :p

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:22 ----------

Quiz ve Life Dışında bulaşma derim

sanırsam forum geneli gözlemlediğim kadarı ile quizde. siz de böyle dediğinize göre quize geçiş yapacağım galiba. teşekkürler.

Partnerde birkaç reklam biçemi daha var. Hiç korkamadan geçebilirsin. Quizde candır lifede.

arkadaşlar hepinize teşekkürler kanalı quize taşıdım videolar dolar yandı. şimdi nereden kontrol edeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum ama zamanla öğrenirim dolar yaktırmak ilk öncelikti :D

arkadaşlar hepinize teşekkürler kanalı quize taşıdım videolar dolar yandı. şimdi nereden kontrol edeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum ama zamanla öğrenirim dolar yaktırmak ilk öncelikti :D

artık işin sadece analiz ile youtube analizden kontrol edeceksin oda 48 saat sonra yansıyor haberin olsun, quiz dasboardada paypal ekleme vs için girebilirsin

artık işin sadece analiz ile youtube analizden kontrol edeceksin oda 48 saat sonra yansıyor haberin olsun, quiz dasboardada paypal ekleme vs için girebilirsin

paypalı ekledim sözleşmeyi vs imzaladım o zaman 48 saat sonra kontrol etmeye başlayabilirim analizden teşekkür ediyorum :)

Para kazanmasini nasil actirdiniz, mail mi gonderdiniz yoksa kendiliginden mi acildi ?

Hepsinde nerdeyse Bloke var :) ve ben Creative Nation ile çalışıyorum kanalımın açık ve paramı her ay sorunsuz gönderiyor 6xx$ ödeme aldım kanal açıksa büyük ihtimal gönderiyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri