Para Kazanmaya Tekrar Açılan Kanal ve Hesaptaki Parayı Kurtarma

• Kullanıcı yasinakcay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

yasinakcay

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Kanalım para kazanmaya 1 hafta önce kapandı ve para kazanmaya tekrar google plus yöntemiyle tekrardan açtırdım ve videoları para kazanma yapmadım dolar işareti sönük şekilde. Hesaptaki parayı alabirmiyim yoksa illahi dolar işareti aktifmi olması gerekiyor

Saygılarımla & iyi çalışmalar

Beyler bu konuda banada fikir lazım para kazanma gittikten sonra yada gitmeden önce içerdeki parayı alabilmek için neşer yapılabilir ?

para kazanmaya açıp bir an evvel partner yapmak bence en doğrusu .

benim daha önce bi kanalım para kazanmaya kapanıp geri açıldı. Daha sonra aldım onun parasını. Bilgilendireyim dedim

benim daha önce bi kanalım para kazanmaya kapanıp geri açıldı. Daha sonra aldım onun parasını. Bilgilendireyim dedim

1-2 ay evvel öyke durumlar vardı dünya geneli eşleşen üçüncü taraf videoları silince para kazanma geri geliyordu şimdi giden para kazanmalar kalıcı olarak geri gelmiyor

Kanalınız para kazanma özelliği ne kadar süre sonra tekrar açıldı?

kanalım 2 kere para kazanmaya kapandı. ilkinde 3 gün sonra açıldı. 2.'sinde de 5 gün sonra açıldı. ama youtube'a ingilizce olarak çat pat bişeyler yazmıştım. onun etkisi olmuş olabilir

---------- Mesaj saat 11:43:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:54 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Merhaba,

Kanalım para kazanmaya 1 hafta önce kapandı ve para kazanmaya tekrar google plus yöntemiyle tekrardan açtırdım ve videoları para kazanma yapmadım dolar işareti sönük şekilde. Hesaptaki parayı alabirmiyim yoksa illahi dolar işareti aktifmi olması gerekiyor

Saygılarımla & iyi çalışmalar

hocam google plus'Ta tam olarak nasıl para kazanmaya geri açtın? anlatabilir misin rica etsem

çok teşekkür ederim arkadaşım.

para kazanmaya kapanan arkadaşlar google + bağlantı kes birleştir yaparsa o halde paralarını kurtarabilirler

saygılarımla & iyi çalışmalar:)

kanalım 2 kere para kazanmaya kapandı. ilkinde 3 gün sonra açıldı. 2.'sinde de 5 gün sonra açıldı. ama youtube'a ingilizce olarak çat pat bişeyler yazmıştım. onun etkisi olmuş olabilir

---------- Mesaj saat 11:43:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:54 civarında gönderildi. ----------

hocam google plus'Ta tam olarak nasıl para kazanmaya geri açtın? anlatabilir misin rica etsem

Merhaba,

Üstad forumda konu vardı google plusla ilgili benim yaptığım aynı şekilde

youtube ayarlar - google plus bağlantısını kes - sonra 1 gün bekleyin ve tekrar aktfi edin ve google profil adını değiştirin olay bu kadar

iyi çalışmalar

Merhaba,

Üstad forumda konu vardı google plusla ilgili benim yaptığım aynı şekilde

youtube ayarlar - google plus bağlantısını kes - sonra 1 gün bekleyin ve tekrar aktfi edin ve google profil adını değiştirin olay bu kadar

iyi çalışmalar

Kardeşim bunu yaptıktan sonra para kazanma yine kapanıyor diyorlardı sen denedin mi ? Kanalın tekrar kapanmadı mı

1 gun oldu sorun yok beklemedeyıim..

1gün olduysa büyük ihtimal geri gidecektir bu para kazanmayı açma konusunu okuduysan herkesin geri gitti içerisindeki parayı kurtarmak için bir şeyler yapmak lazım beyler kafa yoralım yoksa içerdeki parada gider

1gün olduysa büyük ihtimal geri gidecektir bu para kazanmayı açma konusunu okuduysan herkesin geri gitti içerisindeki parayı kurtarmak için bir şeyler yapmak lazım beyler kafa yoralım yoksa içerdeki parada gider

anladım kardeşim inşallah gitmez değişen birşeyler olursa buradan haber veririm

Bu para kazanma hemen mi geliyor yoksa biraz bekliyormuyuz?

hocam vakit kaybetmeden bi partnere bağla kanalı 1-2 gün sonra tekrar kapanıyor yoksa para kazanmaya kanal

Partnerde kapanmıyor mu hocam ? Sonuçta youtube kapatıyor partnerde niye kapanmasın ?

hocam partnere geçtiğin anda adsense ile bi ilişkisi kalmıyo kanalın network'ün adsensesine bağlanıyo dolayısıyla kanalı kurtabiliyosun diye biliyorum dün gece bi konu vardı bende orda gördüm zaten böyle bişey olduğunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri