Para Kazanmaya Uygunluğu Reddedildi

• Kullanıcı haydo19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

haydo19

Kayıtlı Üye
slm arkadaşalar ben karışık komedi videoları yapıp youtube atıyorum fakat para kazanmayı aktif edemedim bi türlü ya video senin olduğunu ıspatla gibisinden bir yazı geliyor yada Para Kazanmaya Uygunluğu Reddedildi diye bir yazı bunun bir çözümü varmı

Kanalınız daha önce telif yediyse sadece resim bile atsanız para kazanamazsınız.En azından bende böyle.

Yeni kanal açıp deneyin.

kanalım yeni açılmıştı zaten telif felanda yok

slm arkadaşalar ben karışık komedi videoları yapıp youtube atıyorum fakat para kazanmayı aktif edemedim bi türlü ya video senin olduğunu ıspatla gibisinden bir yazı geliyor yada Para Kazanmaya Uygunluğu Reddedildi diye bir yazı bunun bir çözümü varmı

Para kazanma süreci değişken olup kimi zaman anlık onaynalır kimi zaman 3 günü geçtikten sonra ünlem işareti ile onaylanmadığı belirtilir.

Bu durumu aşmak için videoyu ekledikten sonra ismini açıklamasını değiştirip para kazanma sekmesini DEAKTİF edin. Kayıt edip ekranı f5 yapın. Sonra tekrar düzenlemeye girip aynı işlemi yapın, isim değişikliği etiket değişikliği felan. Sonra para kazanmayı AKTİF edip kayıt edin. Bu işlemi dolar işareti yanana kadar tekrarlayın ( 3 kez yaptınız hala yanmıyorsa pes edin)

Bol kazançlar

peki hocam kanalım partnerli olsaydı aynı videoyu paylaştığımda ışıklar hemen yanıcakmıydı

Benim videolarımda ünlem işareti çıktı .bende bu videoların para kazanmasını kapattım bi sıkıntı olurmu . videoları silmeliyim yoksa böyle kalsa olur mu?

Benim videolarımda ünlem işareti çıktı .bende bu videoların para kazanmasını kapattım bi sıkıntı olurmu . videoları silmeliyim yoksa böyle kalsa olur mu?

Para kazanmalarını kapattıysanız öyle kalsın silmenizi gerektirecek bir durum yok.

O videoyu izlemeye gelen izleyici belki başka videolarınızı da izler, böylelikle o videoyu bir araç olarak kullanabilirsiniz.

Bol kazançlar

Merhaba arkdaşlar inceleniyor sorununa kesin çzüm buldum.diğer konularda okudum pasif yap sonra aktif yap olur diye tmm bularla olur ama bir yol daha var
şimdi videoyu yükleyin bittiğinde videonun düzenleme kismina gelin para özelliğini pasif hale geitirin kaydedin .video yöneticisine gelin 1 yada 2 kere f5 yapin.sonra düzenleme kismina gelin para özelliğini aktif yapin kaydedin. Video yöneticisine gelin aktif olmuştur. Olmadiysa f5 1 kere basin olur yine olmassa 2. Kere basin kesin olur allaha şükür bütün videolarim aktif durumda
ben bu işe yeni atildim videolarim izlenmesi az ne önerirsiniz bi yardimci olsaniz:):):):):):):):):):):):):)

yok arkadaş ne yaptıysam ışığı açamadım şu partnerlikde hemen açılıyormu bi öğrensem güzel olucak

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALI SATILIR DAHA 1 HAFTALIK TAZE KANAL AMA İÇİNDE 250 VİDEO VAR HEPSİ PARA KAZANMA AKTİF (ARABA KANALI )

youtube kazanmış oldugumuz $ ları hesabıma aktarmayı bilmediğim için kanal satışı yapıyorum ilgilenen mesaj atsın

[email protected] ulaşabilirsiniz eğer istersenizde video sayısını 500-1000 yapabilirim

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALI SATILIR DAHA 1 HAFTALIK TAZE KANAL AMA İÇİNDE 250 VİDEO VAR HEPSİ PARA KAZANMA AKTİF (ARABA KANALI )

youtube kazanmış oldugumuz $ ları hesabıma aktarmayı bilmediğim için kanal satışı yapıyorum ilgilenen mesaj atsın

[email protected] ulaşabilirsiniz eğer istersenizde video sayısını 500-1000 yapabilirim

Her yere yazıp durma! çok satmak istiyosan ilgili yere konu aç bu ne ya.Merak etme en kısa zamanda banlanırsın :D :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri