Para Kazanmayı Aktif Etme Çilesi

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Alex

Kayıtlı Üye
Bildiğiniz gibi para kazanma ışığını yakmak içimize serin sular serpiyor, yani her video yüklediğimizdeki dolar işaretini kastediyorum.

Bu ışık bazen videoyu yükler yüklemez kendiliğinden yanıyor, beyaz dolar oluyor, bu çok büyük şans oluyor. %80 dolar ışığı yanmıyor. Ve bazı yöntemler uyguluyoruz. Bu yöntemlerden ilki para kazanmayı deaktif et sonra tekrar aktif et olmadı mı sayfayı yenile bu şekilde çoğu zaman ışık yanıyor.

Yine yanmadı mı video başlığını dsadsasdasdaads yap, etiketleri gfdsfds,fdfsdfds,fdsfsd,fsdfds yap açıklamayı yrttrrtetre yap, yukarıdaki paragraftaki yöntemi yine dene oluyor en son çare olarak.

Ancak bu dolar ışığını yakma süreci bazen çok yorucu olabiliyor. Bazı videolar bilirim 2. paragraftaki yöntemi 7inci 8inci uygulamamda yandı dolar beyazı.

Gel gör ki bu gece iyice çığrından çıktı 5 video yükledim. 2 sinde ışığı zar zor yakabildim. Kalan 3 videoda da 1 saattir deaktif aktif ediyorum olmuyor. en sonunda sildim 3 videoyu. sinirim bozuldu.

Bu dolar ışığı yakma meselesi bazen çok yorucu ve sinir bozucu olabiliyor, bunu yakmanın başka bir yöntemi var mıdır? Sizler nasıl dolar beyazını yakıyorsunuz? Siz de sinir olmuyor musunuz bazen? Bu konuda neler yapabiliriz, öneriniz var mı? Teşekkürler.

Dostum Aynı durum bendede var malesef

Videoları seçiyoruz o kadar özenle, upload ediyoruz, bekliyoruz 2 saat, sonra para kazanma aktif olmuyor insan uyuz oluyor, napıcaz bilmiyorum.

İşin ustaları bu konuyu nasıl çözüyorlar acaba ?

yeni kanal açtıysanız onlarda biraz daha geç geliyor yeşil ışık.

yeni kanal açtıysanız onlarda biraz daha geç geliyor yeşil ışık.

vallaha yeni sayılır mı kanal ama en az 1 aylık kanallarımda da yaşıyorum bunu, kanallar yaş aldıkça, yıllandıkça daha kolay yanıyor demek yeşil ışık, bunu bilmem iyi oldu, teşekkürler.

bir tek sorun bende var sanıyordum :D dün aksam 3 video yükledim 2 sini sildim sildim sinirim bozuldu 3. videoda ise ediket kısmını siliyorum yanıyor yazıyorum sönüyor. açıklama kısmını siliyorum yanıyor yazıyorum sönüyor :D ismi asdsadsad yaptıgımda yanıyor eski ismini yapıştırdımda tekrar söndü :D bende öylece bıraktım sabaha kadar belki yanar diye, şimdi baktığımda ise yine hala kapalı ediketleri sildim, açıklama kısmını kısalttım yandı eziyetten başka birşey değil,

Ayni problem bende var, ben yanmasi için tüm yollari deniyorum yanmazsa videoyu silmiyorum, sonuçta izlenim aliyor para kazandirmasada izleyicinin kanalima ulaşmasini sağliyor kim bilir belki o izleyici abone bile olabiliyor, o yüzden benim tavsiyem videolari silmemeniz

Ayni problem bende var, ben yanmasi için tüm yollari deniyorum yanmazsa videoyu silmiyorum, sonuçta izlenim aliyor para kazandirmasada izleyicinin kanalima ulaşmasini sağliyor kim bilir belki o izleyici abone bile olabiliyor, o yüzden benim tavsiyem videolari silmemeniz

O VİDEONUN HİT ALIP PARA KAZANMAYA KAPALI OLMASINA "DA-YA-NA-MAM" hacıııııı :D

aynı sorun bende de var eski yeni kanallarda hepsinde var. yeni tasarıma geçtikten sonra uyandı youtube. artık ismi değiştirdikten sonra yeniden incelenemeye alınıyor

Aynen Allah cezasını versin dün bilgisayarı fırlatıp attım :) Ama apple kaliteli mal bişey olmadı :D :D

vallaha yeni sayılır mı kanal ama en az 1 aylık kanallarımda da yaşıyorum bunu, kanallar yaş aldıkça, yıllandıkça daha kolay yanıyor demek yeşil ışık, bunu bilmem iyi oldu, teşekkürler.
yeni kanal açınca hemen gelmeyebiliyor yeşil ışık türkçe kanalımda böyle oldu. ama yabancı kanalımda hemen geliyor hiç uğraştırmıyor. tam çözemedim.

Yalnız değilmişim meğer herkes kendi kendine sinirleniyormuş bu duruma birlikte topluca atarlanmış olduk : )

Muslera reiz bu konuda ne önerir acaba? Serkan abi gelse de bize bu konuda bir yol gösterse yoksa sinir krizinden bütün teknolojik aletleri parçalayacaz.

ne zamandır bu sorun war arakdaşlar tam kesin bilgisi olan var mı?

ne zamandır bu sorun war arakdaşlar tam kesin bilgisi olan var mı?

vallaha eskiden beri var ama birkaç taktik denemeyle yanıyordu dolar işareti şimdi daha inatçı şekilde yanmamaya başladı dün geceden beri sebebini anlayamadım

ya başlığı açıklamayı etiketleri falan silip yapınca yanıyor ama düzeltince yine geri gidiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri