Herkese merhaba....
Youtube'da spam olarak çalışanlardanım. Ancak kanallarımın kapanmasından muzdaribim.
Şöyle birşey aklıma geldi. Ben hem amazon satış ortaklığına hemde clickbank satış ortaklığına kayıtlıyım....
Dün hiç telif almadan 250 videoluk bir kanalım kapatıldı. Onun para kazanması açıktı. Tam sebebini bilmiyorum. Para kazanmadan mı kapatıldı yoksa 4 günde 250 video olmasından mı?
Sorum ve beyin fırtınası yapılması gereken görüşüm şöyle:
Para kazanma açılmadan, sadece satış ortaklığı sistemi ile çalışarak (aşağıda açıklıycam biraz), ve yine spam çalışarak kanallarımın kapatılma riski nedir? Kanal kapanması genel olarak para kazanmaya mı bağlıdır?
Açıklama:
Video ismi
GTA5 şöyle böyle lambur lumbur...(ingilizce tabiki)
Video açıklaması
link kısaltma sistemi ile verilen bir link
altta biraz açıklama ve ekstra tagler....
etikette de video ile ilgili etiketler....
Umarım konuyu anlatabilmişimdir... Teşekkür eder fikirlerinizi beklerim....
Youtube'da spam olarak çalışanlardanım. Ancak kanallarımın kapanmasından muzdaribim.
Dün hiç telif almadan 250 videoluk bir kanalım kapatıldı. Onun para kazanması açıktı. Tam sebebini bilmiyorum. Para kazanmadan mı kapatıldı yoksa 4 günde 250 video olmasından mı?
Sorum ve beyin fırtınası yapılması gereken görüşüm şöyle:
Para kazanma açılmadan, sadece satış ortaklığı sistemi ile çalışarak (aşağıda açıklıycam biraz), ve yine spam çalışarak kanallarımın kapatılma riski nedir? Kanal kapanması genel olarak para kazanmaya mı bağlıdır?
Açıklama:
Video ismi
GTA5 şöyle böyle lambur lumbur...(ingilizce tabiki)
Video açıklaması
link kısaltma sistemi ile verilen bir link
altta biraz açıklama ve ekstra tagler....
etikette de video ile ilgili etiketler....
Umarım konuyu anlatabilmişimdir... Teşekkür eder fikirlerinizi beklerim....