Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar 5 aydır özgün kanalım incelemede nasıl açtırıyorsunuz ne gibibi yol izlemeliyim yakında kanalı silicem bu sinirle
arkadaşlar 5 aydır özgün kanalım incelemede nasıl açtırıyorsunuz ne gibibi yol izlemeliyim yakında kanalı silicem bu sinirle
youtube saçmalığı insanı bitiriyorÇok az sayıda olsa da onaylayabilenler var, eğer uğraşamayacak duruma geldiysen kanalı satışa çıkartabilirsin. Devam ettirilebilir özgün kanallar değerli bence.
bu arada aynı kategoride başka bir özgün kanal dün onay almış. Az önce mailleştim. Dün onay geldiğini söyledi.
youtube saçmalığı insanı bitiriyor
napalım hocam sizce? yeni kanalmı açalım yani ?
Şuan para kazanma başvuruları kapalı siz düşünün artık. Tabi size kalmış. Para kazanma başvurusu yapamıyorsunuz 1. aşamada hata veriyor. Youtube'de bunu hata var düzeltmeye çalısıyoruz gibisinden üstünü kpatıyor. Bnce artık yeni kanal almayacak.
Şuan para kazanma başvuruları kapalı siz düşünün artık. Tabi size kalmış. Para kazanma başvurusu yapamıyorsunuz 1. aşamada hata veriyor. Youtube'de bunu hata var düzeltmeye çalısıyoruz gibisinden üstünü kpatıyor. Bnce artık yeni kanal almayacak.
%100 özgün kanalım için kasım 2017'den beri bekliyorum. Hiçbir çözümü yok herşeyi denedim. Milyon izlenmelerim boşa gitti.
milyon izlenimin var ama bin abonen mi yok. nasıl oluyor bu iş.
süreçten haberiniz yok sanırımherşey hazır 4k abpne 42k saat izlenme süresi. ama onaylamıyor incelemede bekliyor.
Süreçten haberim var ama süreç bu kadar sürdüğünü sanmıyordum, kanalınızda bir sorun mu var acaba benim span bir haber kanalım vardı kapandı ancak 1k abonem vardı süreci hemen geçmişti hiç bir yere takılmadan açıldı. senin kanalında kategori sorunu mu var telifli videolar mı var ne var anlayamadım.
milyon izlenimin var ama bin abonen mi yok. nasıl oluyor bu iş.
öyle bi söylemişsin ki hocam sanki izlenim ve aboneyi tamamlayınca para açılıyor sorunsuzcaonlarca hatta bagzı arkadaşların yüzlerce kanalı 6-7 aydır abone ve izlenimi fazlasıyla karşıladıgı halde incelemede bekliyor.özgün yada spam farketmeksizin...arada onay alanlar varmı?var tabi.özgündede onay alan var spamdada.ama çok çok düşük bi oranda bu onay alanlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.