para kazanmayi nasil devre disi birakirim?

YildirimHiko97

Yasaklanmış
arkadaslar kendim para kazanmayi google+ aktif etdim simdi kaalin icindeyi parayi kurtarmak icin kaalin para kazanmasin kapatmak istiorum nasil yapayi??

belkide google+ tekrar aktif etdiyim icindir :) hocam para kazanmayi deaktiv etdikden sonra parayi aliyoruz demi?ben yanlis bilmiyosam oyleydi

Para kazanma aktif ise neden tekrar deaktif etmeye çalışıyorsunuz ?
İçindeki telifleri eşleşenleri ve diğer kanallarınızı da aynen bu şekilde temizleyiniz.
Para kazanmaya kapanan kanalıda temizlemiş iseniz bi sorun kalmamış demektir.

arkadaslar kendim para kazanmayi google+ aktif etdim simdi kaalin icindeyi parayi kurtarmak icin kaalin para kazanmasin kapatmak istiorum nasil yapayi??

ülkeyi türkiye yapma ilk

ülke ilk olarak abd kalsın, sonra kanal ayarlarından para kazanmaya tıkla
orda para kazanmayı devre dışı bırak diye bir seçenek var ona tıkla para kazanmayı devre dışı yap sonra işini daha bi garantiye al ve ülkeyi türkiye yap

ancak eğer para kazanma bir kanalda kapalıysa
o kanalın kazancını alamazsın

kanalda ta ki nezaman para kazanma aktifse ancak ozaman kanalın kazancını alırsın

Kardeş kanalın para kazanması aktifse kanalı silersen o kanalın kazancını alırsın.Ama şu var para kazanması kapatılan ve sonra google + açılan kanal için bu böyle mi bilmiyorum

Para kazanma aktif ise neden tekrar deaktif etmeye çalışıyorsunuz ?
İçindeki telifleri eşleşenleri ve diğer kanallarınızı da aynen bu şekilde temizleyiniz.
Para kazanmaya kapanan kanalıda temizlemiş iseniz bi sorun kalmamış demektir.
hocam kanalda eslesen felan yok para kazanmayi kapatmisdilar alakasiz kanali sebeb gostererek kanalin dun google+ yontemi ile para kazanmayi aktif etmisdim sonra ikinci kez kapandi yine google+ aktif etdim birdaha giderse aktif edemeye bilirim kanal icindeki parayi kurtarmam lazim o,yuzden para kazanmayi kendim deaktif etmek istiyorum aklima bu geldi sadece :) daha iyi oneriniz varsa sevinirim

---------- Mesaj saat 19:39:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:41 civarında gönderildi. ----------

ülkeyi türkiye yapma ilk

ülke ilk olarak abd kalsın, sonra kanal ayarlarından para kazanmaya tıkla
orda para kazanmayı devre dışı bırak diye bir seçenek var ona tıkla para kazanmayı devre dışı yap sonra işini daha bi garantiye al ve ülkeyi türkiye yap

ancak eğer para kazanma bir kanalda kapalıysa
o kanalın kazancını alamazsın

kanalda ta ki nezaman para kazanma aktifse ancak ozaman kanalın kazancını alırsın

simdi deaktif edib ay sonu aktif edersem alirmiyim acaba parayi?

hocam kanalda eslesen felan yok para kazanmayi kapatmisdilar alakasiz kanali sebeb gostererek kanalin dun google+ yontemi ile para kazanmayi aktif etmisdim sonra ikinci kez kapandi yine google+ aktif etdim birdaha giderse aktif edemeye bilirim kanal icindeki parayi kurtarmam lazim o,yuzden para kazanmayi kendim deaktif etmek istiyorum aklima bu geldi sadece :) daha iyi oneriniz varsa sevinirim

---------- Mesaj saat 19:39:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:37:41 civarında gönderildi. ----------

simdi deaktif edib ay sonu aktif edersem alirmiyim acaba parayi?

O sebep gösterdikleri kanaldan mı bahsediyosunuz hocam .Eğer bu başka kanal ise sebep gösterdikleri kanalı siliniz.Sadece kanalı değil tamamen gmaili silin bence.
2.bir çözüm yolu olarak bu kanalın para kazanmasını açıp hemen başka temiz bir adsenseye bağlayın .
Deaktif ederseniz kesin bişey diyemem ben hiç alamadım paramı deaktif kanallarımdan .

O sebep gösterdikleri kanaldan mı bahsediyosunuz hocam .Eğer bu başka kanal ise sebep gösterdikleri kanalı siliniz.Sadece kanalı değil tamamen gmaili silin bence.
2.bir çözüm yolu olarak bu kanalın para kazanmasını açıp hemen başka temiz bir adsenseye bağlayın .
Deaktif ederseniz kesin bişey diyemem ben hiç alamadım paramı deaktif kanallarımdan .

sebeb gisterilen kanali gmail birlikte sildim zaten hocam.bu kanali baska adsenseye baglarsam para kazanma kapatilmazmi?yada partner yapsam acaba kabul edilirmi kanalin 123bin abonesi ve izlenimide bayaga yuksek alirlarmi acaba?

sebeb gisterilen kanali gmail birlikte sildim zaten hocam.bu kanali baska adsenseye baglarsam para kazanma kapatilmazmi?yada partner yapsam acaba kabul edilirmi kanalin 123bin abonesi ve izlenimide bayaga yuksek alirlarmi acaba?

Eğer öyle ise kanalı kabul etmeyecek network tanımıyorum ben hocam . :D
Zoomin tv ve Fullscreen önerimdir.
Ama türkçe desteği olduğu için etc network e başvurmanızı öneririm zoomine bağlı o da.

Eğer öyle ise kanalı kabul etmeyecek network tanımıyorum ben hocam . :D
Zoomin tv ve Fullscreen önerimdir.
Ama türkçe desteği olduğu için etc network e başvurmanızı öneririm zoomine bağlı o da.

para kazanmanin kapatilmasindan dolayi belki kabul etmezler diye dusundum :D etc networke baska kanal baglamayi dusunuyorum ama bu kanali bir bayiliye baglamam sacma olur biraz.hocam cok tesekkur ederim fikirleriniz icin :) cok yardimci oldunuz

para kazanmanin kapatilmasindan dolayi belki kabul etmezler diye dusundum :D etc networke baska kanal baglamayi dusunuyorum ama bu kanali bir bayiliye baglamam sacma olur biraz.hocam cok tesekkur ederim fikirleriniz icin :) cok yardimci oldunuz

para kazanmayı açıp başvurabilirsiniz hocam .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri