Para Ödeyen 20 Network Kanalı Yazalım

• Kullanıcı ilyas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

ilyas

Kayıtlı Üye
Para Ödeyen 20 Partner Yazalım

bunların hepsi mi dolandırıcı arkadaş, aralarında kullanıcı tutmak isteyen yada her pazar kilisesine gidip günah çıkartan kul hakkını gözeten 20 tane partner yayıncısı çıkmaz mı ? çatır çatır ödeme yapan yayıncıları neden listelemiyorsunuz ? partner bölümü ağlama duvarı gibi olmuş. çıkmaz mı bunların arasından 20 tane adam ?

1. Quiz
2. Life
3. Machinima (yabancılar arasında çok populer ama alım şartları nasıl bilmiyorum)

Son düzenleme:
Cikmaz, ellerinde sozlesme gibi bi koz var. Ayrica sana ait olmayan videolardan kazandigin paranin senin hakkin olmadigini dusunuyorlar sen belki edit yapicam diye saatlerini harciyor olsanda bu onlarin umurunda degil.

bunların hepsi mi dolandırıcı arkadaş, aralarında kullanıcı tutmak isteyen yada her pazar kilisesine gidip günah çıkartan kul hakkını gözeten 20 tane partner yayıncısı çıkmaz mı ? çatır çatır ödeme yapan yayıncıları neden listelemiyorsunuz ? partner bölümü ağlama duvarı gibi olmuş. çıkmaz mı bunların arasından 20 tane adam ?

1. Quiz
2. Life

neyin hakkından bahsediyorsun ? Özgün değilsen. Özgünlüktan kastım kamerayı eline alıp bir şeyler çekmen vs...

Adam buraya gelip kendi partneri paylaşsın da oda çöp mü olsun , bence kendin araştır bulursun.Ben partner kullanmıyorum.

Güzel kardeşim,sanki ytpara'ya özel network kuruyor adamlar başka kullanıcıları yok fikrini çok beğendim.

???

//Sanırm şöyle bir şey demek istiyorsun anladığım mantığına göre bir örnek vereyim senin video yüklediğin kategoriyi başkalarıda kullanıyor payllaşsana o zaman kategoriyi.

Son düzenleme:
life ve quiz de en fazla 6 ay sonra freedoma benzer. genelde her partner böyle oluyor. awe,freedom, MN böyle oldu

Al çok istiyorsan kategorim dizi,çizgi film.

Ben sizi anlıyorum sanırım göze batmayan bir partner kullanıyorsunuz , benim araştırın farklı bir şeyler bulursunuz demen zorunuza gitti .

Tamam uzatmanın anlamı yok , herkesin niyeti ortada ben sadece araştırın daha güzel bir şey bulursunuz demek istedim.

Ben sizi anlıyorum sanırım göze batmayan bir partner kullanıyorsunuz , benim araştırın farklı bir şeyler bulursunuz demen zorunuza gitti .

Tamam uzatmanın anlamı yok , herkesin niyeti ortada ben sadece araştırın daha güzel bir şey bulursunuz demek istedim.

Gizli saklı bişi yok kardeşim varsa sağlam partner paylaşırım bencil değilim.Bu durumdan herkezin faydalanması beni daha çok mutlu eder.Yani çöp olmuyor partner demek istediğim buydu :)

Gizli saklı bişi yok kardeşim varsa sağlam partner paylaşırım bencil değilim.Bu durumdan herkezin faydalanması beni daha çok mutlu eder.Yani çöp olmuyor partner demek istediğim buydu :)

Tamam kusura bakmayın cahilliğime verin , ben hep bilinenlerden uzak yerlere olta sallamak istediğimden öyle yazdım .

bi partnerin alım şartı ufaksa zaten çöp olmak istiyordur bi nevi.. biraz ağını genişletmek istiyordur sonra ya öle devam eder ya da alımı zorlaştırır .d
alım şartı zor olanlara ise zaten biz giremeyiz

???

//Sanırm şöyle bir şey demek istiyorsun anladığım mantığına göre bir örnek vereyim senin video yüklediğin kategoriyi başkalarıda kullanıyor payllaşsana o zaman kategoriyi.

saçmalama istersen...

Her şeye atlamasanız ben adama özrümü diledim , yanlışım varmış düzeltti . İki kişinin arasına girip iyice ortamı bozan insanlar olmayın .

Atlarım saçmalayıp germeyin insanı...

ortamı ben değil sen ve senin gibi bencil zihniyetli insanlar bozuyor...

bencil ??? 21 yaşındayım 30 küsur yaşındaki adamdan daha olgun davranıyorum. Neyse herkes işine , her çelme takmaya çalışanla uğraşsaydık yol alamazdık.

bi partnerin alım şartı ufaksa zaten çöp olmak istiyordur bi nevi.. biraz ağını genişletmek istiyordur sonra ya öle devam eder ya da alımı zorlaştırır .d
alım şartı zor olanlara ise zaten biz giremeyiz

aynen tamamiyle katılıyorum.Alım şartları olmayan partnerlerden bi cacık olmuyor malesef ki 1-2 ay kucuk meblaları -belki- alıyorsunuz kanal az daha düzene girdimi geliyor bahaneler,bahaneler..

Quiz 1-2 aya kalmaz çok can sıkacak kimse farkında değil. Dashboardlarında kabak gibi Bloke ibaresi eklenmiş bunu kenar süsü olsun diye koymadılar oraya herhalde. :) Çok dedim ama anlatamadım. Tamam herkes girsin quize herkes kazansın ama usturuplu şekilde. Ben 3 aydır düzenli ödeme aldığım halde 3 kanal bağladım sadece. Bende bilirdim başkaları gibi 20-30 kanal bağlamayı nasılsa ödeme gönderiyorlar diye ama yapmadım, baltalamadım. Geçen 40 kanal bağladım sadece diye üzülenler gördüm partnerin üye sayısı 1 ayda % de 400 artmış durumda. Pek tabi bu adamlar bir yerde tamam diyecek. Boşuna mı 20 kesinti ile üye alıyorlar hepsi reklam stratejisi. :) Bugunleri cok arıcaz...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri