Para sizi değiştirdimi ?

Düzenli,sürekli saglam bır para kazanamadıgım ıcın degısmedım aynı ben : )
edit: @seymaerdogan ın dedıgı gibi ilk işim kendimi degiştirtmek olacak ..

fast food lara daldım kilo aldım yo ye.
beni trilyonlar değiştiremez. ben dün neysem bugunde oyum.
Allah bizi dogru yoldan ayırtmasın
Parayı cebimize koyuyoruz, kalbimize değil

Son düzenleme:
sadece yaşam standartlarımı değiştirdi. Paranın değiştirdiği adam adam değildir madamdır der ahmet çakar :D

sadece yaşam standartlarımı değiştirdi. Paranın değiştirdiği adam adam değildir madamdır der ahmet çakar :D

Daha önce Samsung :

maxresdefault.jpg

Şu an Samsung :

89946.jpg

Para hiç değiştirmez miydi ? :rolleyes:

para kazandıkça paranın değerinin olmadığını daha iyi anlıyorum.
karakter olarak elbette bir değişiklik yok.
karakteri oturmamış insanların karakteri değişebilir.

Kişilik olarak değiştirmediğine eminim , kendimi sorgularım arada sırada.Başkalarına karşı hep şeffaf ve ince davranmaya çalışırım.Ailem para kazandığımı biliyor ancak hep onlara söylerim başkalarına söylenmesi hoşuma gitmiyor diye.Gizli kalsın , kazanan da benim ileride birşey olur kazanamayanda.
Yaşamsal olarak ise; tabiki de çıta biraz yükseliyor , ama kazandığım parayı sadece kendim için yemem o an parası olmayan yakınlarım varsa ve hissedersem birlikte yemek yeriz , bir yerlere gideriz.O yüzden paranın kişiliğimin üzerinde etkisi olduğunu düşünmüyorum çünkü youtube yokken de bir şekilde para kazanıyordum bu hep böyledi, olduğu sürece de hep böyle olucak.

Para olsa :D Ama bu işi para için yapmıyorum, hobi olarak daha çok zaten gelen paraylada sitemin aylık hosting gelirini karşılıyorum :)

hangi para :d şaka maka kazandığımız 3-5 çerez parası o da işte hiç yoktan iyi şimdilik bazen işe yaramıyo değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri